Reviews

  • 76

    Irony Curtain

    Review geschreven door JohnCena op za. 13 juli, 2019, 09:17 - 0 Comments
    ps4 Tegen het betere point-and-click werk zeggen we geen neen tegen, maar is Irony Curtain: From Matryoshka with Love het eindproduct geworden dat onze stoutste communistische dromen overtreft?
  • 80

    Riverbond

    Review geschreven door JohnCena op di. 09 juli, 2019, 07:48 - 0 Comments
    ps4 Indiegames hebben in het verleden reeds bewezen voor leuke (co-op) ervaringen te kunnen zorgen en aan dat rijtje hopen we nu ook Riverbond te kunnen toevoegen. Is het een geslaagde ervaring gebleken? Lees het in onze review!
  • 80

    The Sinking City

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 juli, 2019, 09:44 - 0 Comments
    ps4 The Sinking City is de derde game over de Cthulhu mythos die we voorgeschoteld krijgen. Waren we het een beetje beu, of hebben we er ons toch mee geamuseerd?
  • 70

    Everybody's Golf VR

    Review geschreven door JohnCena op wo. 26 juni, 2019, 09:17 - 0 Comments
    ps4 Heb je je ooit al eens als een echte Tiger Woods willen voelen, maar is een golfclub in de handen nemen teveel van het goede? Dan heb je geluk, want Everybody’s Golf VR belooft je wensen te laten uitkomen.
  • 90

    Crash Team Racing

    Review geschreven door JohnCena op wo. 26 juni, 2019, 09:13 - 0 Comments
    ps4 Welgeteld twintig jaar na de originele release van het legendarische Crash Team Racing, duiken Crash Bandicoot en zijn kompanen terug op voor nieuw raceplezier. Kronen we onszelf opnieuw tot koning van het asfalt? Je leest het in onze review van Crash Team Racing Nitro-Fueled.
  • 70

    Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry

    Review geschreven door JohnCena op wo. 26 juni, 2019, 09:09 - 0 Comments
    ps4 Het is een beetje bizar, maar in deze #metoo tijden verschijnt er alsnog een nieuwe Leisure Suit Larry, dé game waarin jij als eeuwige vrijgezel opnieuw alle soorten vrouwen om je vinger mag proberen te winden. Slaagt Larry Laffer deze keer in zijn opzet?
  • 72

    Warhammer: Chaosbane

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 19 juni, 2019, 21:41 - 0 Comments
    ps4 Warhammer: Chaosbane is de eerste top down RPG die zich niet in het 40K universum afspeelt. Lees hier onze ervaringen!
  • 79

    MotoGP 19

    Review geschreven door Vinsanity op di. 18 juni, 2019, 10:35 - 0 Comments
    ps4 Milestone is, met hun MotoGP-serie, geen onbekende meer voor fans van het betere racewerk met de motor. Wij zochten uit wat je van MotoGP19 kan verwachten.
  • 72

    Rage 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 04 juni, 2019, 21:42 - 0 Comments
    ps4 Het is ondertussen negen jaar geleden dat het nichespel Rage op de markt kwam. Recentelijk werd daar een vervolg aan gebreid. Lees hier onze bevindingen!
  • 76

    Days Gone

    Review geschreven door JohnCena op ma. 27 mei, 2019, 10:52 - 0 Comments
    ps4 Het hart van de Sony PlayStation-fans slaat telkens iets harder wanneer een gloednieuwe exclusieve release nadert. Of men ook wist te scoren met Days Gone, lees je in onze review.
  • 84

    A Plague Tale: Innocence

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 20 mei, 2019, 20:13 - 0 Comments
    ps4 In A Plague Tale: Innocence keren we terug naar het Frankrijk in de middeleeuwen en volgen we een emotioneel odyssee van twee kinderen.
  • 83

    World War Z

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 20 mei, 2019, 20:07 - 0 Comments
    ps4 In 2013 kwam World War Z in de bioscopen en een paar weken geleden verscheen de gelijknamige game. Wij onderzochten, uiteraard met gevaar voor eigen leven, of deze oude zombies nog steeds angstaanjagend zijn.
  • 82

    Ghost Giant

    Review geschreven door JohnCena op zo. 12 mei, 2019, 08:45 - 0 Comments
    Aangrijpende videogames worden, de dag van vandaag, misschien iets te weinig ontwikkeld. Gelukkig is er nog Zoink Games die met Ghost Giant een nieuwe PS4-game voor de VR introduceert. Wat dat geeft, lees je in onze review.
  • 52

    Bow to Blood: Last Captain Standing

    Review geschreven door JohnCena op do. 09 mei, 2019, 21:10 - 0 Comments
    ps4 Met een ruimteschip deelnemen aan een tv-show waarbij het nodig is zoveel mogelijk andere schepen neer te knallen om de held van het volk te worden? Het klinkt als muziek in de oren en met Bow to Blood: Last Captain Standing konden we te weten komen hoe het voelt.
  • 66

    Power Rangers: Battle For The Grid

    Review geschreven door JohnCena op do. 09 mei, 2019, 21:08 - 0 Comments
    ps4 Een vechtgame met de Power Rangers in de hoofdrol? Het klonk als muziek in de oren, maar helaas bleek de game op release te weinig om het lijf te hebben. Nu, na enkele fikse updates, is het tijd om de game finaal aan de tand te voelen.
  • 84

    Mortal Kombat 11

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 24 april, 2019, 19:40 - 0 Comments
    ps4 De bloederigste vechtfranchise is terug van weggeweest! Hier is Mortal Kombat 11!
  • 66

    Snooker 19

    Review geschreven door JohnCena op wo. 24 april, 2019, 19:18 - 0 Comments
    ps4 Ondertussen heeft bijna elke sport reeds een eigen videogame-adaptatie en ook snooker hoort al een tijdje thuis in dat rijtje. Of Snooker 19 echter de ware Luca Brecel in ons naar boven bracht, lees je in onze review.
  • 70

    Xenon Racer

    Review geschreven door Vinsanity op di. 09 april, 2019, 20:26 - 0 Comments
    ps4 Met Xenon Racer laat SOEDESCO zien wat racen in de toekomst zal worden. Wij namen alvast een kijkje in de toekomst ...
  • 86

    Devil May Cry 5

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 06 april, 2019, 19:51 - 0 Comments
    ps4 In de nieuwste iteratie van de Devil May Cry-reeks nemen hoofdrolspelers Dante en Nero het roer om het gespuis van de onderwereld een halt toe te roepen.
  • 80

    Tom Clancy's The Division 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 04 april, 2019, 15:40 - 0 Comments
    ps4 Ubisofts eigenste loot-shooter is terug van weggeweest, de vraag rest alleen of Tom Clancy's The Division 2 beter doet dan zijn voorganger en ook alle minpunten zijn aangepakt. Bram en John gingen op pad en zochten het uit!
  • 82

    Sekiro: Shadows Die Twice

    Review geschreven door JohnCena op wo. 03 april, 2019, 11:18 - 0 Comments
    ps4 Ontwikkelaar FromSoftware heeft zich doorheen de jaren weten te bewijzen als martelaar door je als gamer op de proef te stellen met titels als Dark Souls en Bloodborne. Met Sekiro: Shadows Die Twice krijgen we een nieuwe setting voorgeschoteld, maar blijft de moeilijkheidsgraad genadeloos behouden.
  • 70

    The LEGO Movie Videogame 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 18 maart, 2019, 18:17 - 0 Comments
    ps4 Het is niet de eerste keer dat er een spelletje gemaakt wordt op basis van een film, vooral niet in het LEGO-universum. Het valt wel niet zo dikwijls voor dat de film toevallig een LEGO-film is. Hoe het verder gaat met Emmet en zijn vrienden kom je hier te weten!
  • 70

    Move or Die

    Review geschreven door JohnCena op vr. 15 maart, 2019, 08:00 - 0 Comments
    ps4 Partygames, ze kunnen er niet genoeg ontwikkelen als je het ons vraagt. We waren dan ook benieuwd waar Move or Die mee zou uitpakken!
  • 76

    Anthem

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 11 maart, 2019, 18:50 - 0 Comments
    ps4 Anthem werd al een hele tijd aangekondigd. Menig grinder keek uit naar de release, maar was dat ook terecht?
  • 64

    The King's Bird

    Review geschreven door JohnCena op zo. 10 maart, 2019, 08:44 - 0 Comments
    ps4 Je zo vrij als een vogel willen voelen, maar door omstandigheden de vleugels niet mogen spreiden? Het overkomt je in The King’s Bird, een prachtig vormgegeven indiegame die we met plezier aan de tand gingen voelen.
  • 76

    Pode

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 maart, 2019, 08:27 - 0 Comments
    ps4 Pode is een rustig puzzelspelletje bedoeld voor twee spelers. We haalden er een vriendje bij en puzzelden lekker weg.
  • 88

    Trials Rising

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 04 maart, 2019, 07:08 - 0 Comments
    ps4 Trial Rising is de nieuwe behendigheidsgame van Ubisoft en wij gingen ermee aan de slag.
  • 76

    Metro Exodus

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 27 februari, 2019, 08:07 - 0 Comments
    ps4 Duik samen met ons en Artyom in het derde deel van de Metro-saga!
  • 72

    Far Cry New Dawn

    Review geschreven door JohnCena op ma. 25 februari, 2019, 19:43 - 0 Comments
    ps4 Wie Far Cry 5 reeds heeft uitgespeeld, wist dat Ubisoft niet lang zou wachten met het uitbrengen van een nieuw deel in de reeks. Met Far Cry New Dawn krijgen we echter geen volwaardige opvolger voorgeschoteld, maar een leuk tussendoortje. Je tijd en centen waard? Wij gingen op pad en zochten het uit!
  • 55

    Spike Volleybal

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 18 februari, 2019, 19:42 - 0 Comments
    ps4 Met Spike Volleyball verwelkomen wij de eerste indoor volleybalgame voor de Playstation 4. Wij zochten uit of we serveren voor een set of toch voor de match.

Steun playstationclan.be