Just Cause 4 Los Demonios aangekondigd

Just Cause 4 Los Demonios aangekondigd

De eersteklas over-the-top sandbox ervaring wordt nog gekker! Bereid je voor op een groot gevecht tegen demonische krachten uit het verleden in de gloednieuwe Los Demonios DLC voor JUST CAUSE 4 op 3 juli 2019 op PlayStation 4.Wanneer Rico & Javi een nieuw ontdekte tempel van de kust van Solis verkennen, bevrijdt een archeoloog van de Black Hand onverwachts een eeuwenoude demonische kracht.

Een parasietachtige infectie verspreidt zich nu over Solis, waar het de bevolking teistert en alle Black Hand soldaten op haar pad aanvalt. Rico moet deze verschrikkelijke nieuwe bedreiging aanpakken en de oplossing zoeken om deze demonische invasie van het eiland te halen, voor het te laat is!

Met Los Demonios ontdek je een compleet nieuwe sandbox gameplay-ervaring wanneer demonische hordes, pulserende twijgen en met spores gevulde wolken de dorpjes van bewoners van Solis infecteren in deze spannende bovennatuurlijke toevoeging aan JUST CAUSE 4.

Neem het op tegen demonen in nieuwe missies waarbij alle skills en tools van Rico gebruikt moeten worden om als winnaar uit de bus te komen. Vicieuze demonen spugen bijtende projectielen, bezitten soldaten over en nemen zelfs voertuigen over om ze tegen Rico te keren.

De nieuwe missies integreren naadloos in de JUST CAUSE 4 sandbox en verbeteren de gestoorde open world-ervaring nog meer, samen met een terugkeer van de populaire liberation gameplay uit JUST CAUSE 3. Ook kunnen nieuwe wapens en uitrusting vrijgespeeld worden, waaronder de Demon Crossbow en Demon Egg Supply Drop. Los Demonios laat je deze vernietigingswerktuigen gebruiken in de open world sanbox van JUST CAUSE 4 voor explosieve actie en spannende, chaotische momenten.

"Los Demonios is het tweede DLC-pakket in de 'Dare Devils, Demons and Danger' Expansion Pass en het brengt een totaal nieuwe ervaring naar JUST CAUSE 4", zegt Bryan Rodriguez, Creative Producer bij Avalanche Studios. "Rico staat voor het eerst oog in oog met een niet-aardsgezinde bedreiging die hem tot het uiterste zal duwen. Dit is onze kans om te zien of Rico net zo goed is in het verpletteren van demonen als is het omstoten van dictators!"

Just Cause 4

Just Cause 4
Release
di 04 dec, 2018
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Avalanche Studios

Steun playstationclan.be