Final Fantasy XV -Episode Duscae - versie 2.0 nu uit

Final Fantasy XV -Episode Duscae - versie 2.0 nu uit

Update voor FINAL FANTASY TYPE-0 HD ook uitgebrachtSquare Enix heeft vandaag FINAL FANTASY XV –EPISODE DUSCAE- Versie 2.0 -  uitgebracht: een update op basis van spelersfeedback voor de speelbare demo van FINAL FANTASY XV.

FINAL FANTASY XV –EPISODE DUSCAE- Versie 2.0 bevat diverse updates en verbeteringen, inclusief tweaks voor de camera- en richtsystemen, extra quests, uitbreidingen voor het vechtsysteem met extra combinatietechnieken, een beter spelevenwicht en oplossingen voor bugs, een stabielere framerate, en een nieuw gevecht tegen een enorme tegenstander!
De update is gebaseerd op waardevolle feedback die recentelijk is verkregen via een onderzoek onder gebruikers die FINAL FANTASY XV –EPISODE DUSCAE- hebben gespeeld.

Daarnaast heeft SQUARE ENIX tevens een update uitgebracht voor de recente release van FINAL FANTASY TYPE-0 HD, die wijzigingen aanbrengt in de camerabesturing om het spel comfortabeler te maken voor zowel ervaren spelers als nieuwkomers in de saga.

FINAL FANTASY XV –EPISODE DUSCAE- is tijdelijk exclusief verkrijgbaar bij aankoop van Final Fantasy Type-0 HD zolang de voorraad strekt.
 


Final Fantasy TYPE-0

Final Fantasy TYPE-0
Release
vr 20 mrt, 2015
Genre
RPG
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Square Enix

Steun playstationclan.be