Eerste gameplay trailer Call of Duty: Black Ops III

Eerste gameplay trailer Call of Duty: Black Ops III

De eerste gameplay trailer voor Call of Duty: Black Ops III is een feit.Schiphol-Rijk, 27 april 2015 – Call of Duty: Black Ops III komt op vrijdag 6 november uit en neemt je mee op een reis door de duistere wereld van Black Ops. De game biedt een next generation ervaring en is ontwikkeld door developer Treyarch. Je kunt de game spelen als full single player game of online in co-op met maximaal vier spelers. Call of Duty: Black Ops III is nu in ontwikkeling voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Voor het eerst op Call of Duty next gen verschijnt er ook een multiplayer Beta bij Call of Duty: Black Ops III. Fans die de game nu op Xbox One, PlayStation 4 of PC in pre-order plaatsen, krijgen toegang tot de Beta. Details daarover worden in een later stadium bekend gemaakt.

“Bijna 100 miljoen mensen hebben Call of Duty: Black Ops en Call of Duty: Black Ops II gespeeld. Dat maakt Black Ops de meest gespeelde serie in de geschiedenis van Call of Duty. Al die miljoenen fans krijgen straks met Call of Duty: Black Ops III de beste Black Ops ervaring die ze ooit hebben gehad,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision. “Voor de ontwikkeling heeft Treyarch drie jaar uitgetrokken. Dat was nooit eerder gebeurd en ze hebben er werkelijk alles uitgesleept wat erin zat. Duizelingwekkende innovaties in álle modes en een al even duizelingwekkende verhaallijn - voor de volle 100% in Black Ops stijl. Echte fans krijgen straks een voorproefje met de Beta, maar voorlopig is het belangrijkste nieuws: Black Ops is back!”

De serie Black Ops is de meest gespeelde in de geschiedenis van Call of Duty, wat blijkt uit de bijna 100 miljoen geregistreerde spelers voor Call of Duty: Black Ops en Call of Duty: Black Ops II. Voor de onderscheiden studio Treyarch is Call of Duty: Black Ops III de eerste keer dat ze drie jaar de tijd namen voor de ontwikkeling van een game. Zo hebben ze de Black Ops serie optimaal naar next gen kunnen tillen.

“Zonder enkele twijfel is Black Ops III het meest ambitieuze project ooit van onze studio. Na de lancering van Black Ops II hebben we onszelf direct onder druk gezet om de allerbeste Call of Duty ervaring te ontwikkelen en zo de miljoenen fans, die de game tot op de dag van vandaag spelen, een nóg meer overdonderende ervaring te kunnen bieden dan ze van ons gewend zijn,” zegt Mark Lamia, Studio Head of Treyarch. “We hebben de ontwikkelperiode van drie jaar ten volle benut. Op elke mogelijke manier hebben we ons game design geoptimaliseerd en we hebben splinternieuwe experiences, mechanics, systemen en personages gecreëerd. Het gevolg is de meest intense Call of Duty die we ooit hebben gemaakt. Het is echt alsof we drie games in één game hebben weten samen te brengen.”

Call of Duty: Black Ops III neemt spelers mee naar de toekomst. Biotechnologie in combinatie met verbeteringen op het gebied van cybernetica hebben een nieuw soort Black Ops soldaten voortgebracht. Via Direct Neural Interface (DNI) technologie ben je als spelers verbonden met de intelligence grid en met al je collega’s op het slagveld. Je beweegt je in een wereld die sterker verdeeld is dan ooit, maar tegelijk behoor je tot een elite squad die beter vecht dan ooit – je bent sneller en sterker.

In Call of Duty: Black Ops III beweeg je je soepel en natuurlijk door custom-built omgevingen en ondertussen houd je altijd en overal 100% controle over je wapen. Treyarch introduceert ook het nieuwe Specialist system – als spelers kun je zo negen elite Black Ops soldaten kiezen en ranken en allemaal hebben ze hun eigen look, persoonlijkheid, stem, alsmede battle-hardened wapens en abilities. Dit gegeven verandert de manier waarop je het strijdtoneel betreedt fundamenteel. De Multiplayer wordt helemaal afgemaakt met de wapen customization die jou als speler in staat stelt het voor jou perfecte wapen te maken en te personaliseren. Aanvullende details over de multiplayer worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Geen Treyarch titel zou compleet zijn zonder de kenmerkende Zombies. Call of Duty: Black Ops III levert een volledig nieuwe Zombies experience, compleet met een nieuwe XP progression voor spelers.

“Call of Duty is een grootheid in de entertainment industrie, die zichzelf jaar na jaar blijft heruitvinden met nieuwe verhaallijnen en spannende features,” zegt Bob Puzon, senior vicepresident in merchandising van GameStop. “We hebben een eerste vroege blik mogen werpen op Call of Duty: Black Ops III en zijn zeer onder de indruk van wat we hebben gezien. We verwachten dat ook dit weer een grote hit gaat worden.”

Call of Duty: Black Ops 3

Call of Duty: Black Ops 3
Release
vr 06 nov, 2015
Genre
Shooter
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Treyarch

Call of Duty: Black Ops 3 kopen?