Everybody's Golf VR

Heb je je ooit al eens als een echte Tiger Woods willen voelen, maar is een golfclub in de handen nemen teveel van het goede? Dan heb je geluk, want Everybody’s Golf VR belooft je wensen te laten uitkomen.

 

De geteste versie is de PSVR-versie.

Aangezien er geen verhaal is krijgt dit onderdeel het gemiddelde van de andere delen.

Gameplay


Het is niet voor iedereen evident om genoeg ruimte te creëren wanneer de PlayStation VR-headset moet worden afgestoft. Gelukkig biedt Everybody’s Golf VR voldoende oplossingen voor iedereen: zo kan je ofwel rechtstaand of zittend spelen en kan je opteren om met de Move-controller te zwaaien of toch eerder met de DualShock 4. Mensen met weinig ruimte in huis hoeven zo niet per ongeluk moeders vazen omver te stoten, anderen kunnen zich de virtuele Tiger Woods wanen en in het rond zwaaien. Het spel oppikken houdt ook weinig tot niks in; een leuke dame ontvangt je met open armen in het golfcomplex en legt je de beginsels van de golfsport uit.Heel moeilijk is Everybody’s Golf VR niet. Heel beknopt legt men het verschil in golfclubs uit, hoe je moet zwaaien en - uiteraard - hoe je punten kan scoren op de green. Al snel zit je in de menu’s te scrollen, op zoek naar een leuke golfspot om vervolgens het balletje zo snel mogelijk in het gaatje te mikken. Een assistente zal je constant bijstaan en je van de nodige uitleg voorzien om je keuze tussen clubs te vergemakkelijken en je ook te helpen hoe hard je moet slaan. Gemakkelijk, leuk en alles speelt ook heel erg vlot. Enig minpuntje is misschien dat er niet heel veel gebieden om op te golfen zijn, maar voor het prijskaartje van 30 euro verwachten we ook geen gekke toestanden.

Graphics & Sound


Grafisch gezien scoort Everybody’s Golf VR boven gemiddeld en krijg je een product te zien waar duidelijk werk in is gestoken. Ook de audio werd piekfijn verzorgd, getuige de gezellige dames die in de game je van alle uitleg voorzien, zonder daarbij gekke bekken te trekken.Conclusie


Wie wel eens een golfballetje wil slaan en nood heeft aan iets nieuws op de PlayStation VR, kan zonder zorgen Everybody’s Golf VR in huis halen. De game speelt vlot, oogt prima en zal voor enkele uurtjes speelplezier weten te zorgen.

Pluspunten


  • Besturingsmogelijkheden
  • Speelt vlot


Minpunten


  • Iets te weinig omgevingen
Reviewer: JohnCena

Score

Verhaal
7/10
Gameplay
7/10
Grafisch
7/10
Geluid
7/10
Duur
7/10

Everybody's Golf VR

Release
do 13 jun, 2019
Genre
VR sport
Platform
ps4
Uitgever
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar
Sony Computer Entertainment

Score

Verhaal
7/10
Gameplay
7/10
Grafisch
7/10
Geluid
7/10
Duur
7/10