Assassin's Creed Odyssey: Legacy Of The First Blade - Episode 2

Alexios blijft hetzelfde pad bewandelen als Darius en Neema in deze tweede episode van Legacy Of The First Blade.Verhaal


Darius en Neema zijn van plan om te vluchten omdat de orde der Ouden hen op het spoor is. Dit kan niet zonder slag of stoot gebeuren, want een lid van die orde verspert hen de doorgang, letterlijk. Er is namelijk een zeeblokkade opgericht onder leiding van iemand die zich 'De Storm' noemt. Alexios zet alvast zijn kapiteinspet op om opnieuw de Griekse wateren te bevaren.
   

Nieuwe Gameplay?


In de vorige episode werd vooral een nieuw tabblad bij de Sekte toegevoegd. Logischerwijze is er nu een aanvulling van die leden, en zal je op een gegeven ogenblik je schip met nog een extra hebbeding kunnen uitrusten. Na het voltooien van het hoofdverhaal zullen er zelfs nog wat huurmoordenaars, in opdracht van de orde, jacht op je maken!

 

Een grote verandering - die eigenlijk bij een gratis update zat - is het niveau van de huurmoordenaars. Deze zijn een pak krachtiger dan dat we ons herinneren, Ún we kunnen nu ook nog eens extra stijgen in de rangorde, zodat we toch nog wat extra voordelen kunnen vrijspelen.

Conclusie


Deze tweede episode is een logisch vervolg op de tweede: de extra leden van de orde, een nieuwe vaardigheid die je kan ontgrendelen, en uiteindelijk het verhaal. Dit alles speel je uit in een viertal uur.

Score

Verhaal
8/10
Gameplay
8/10
Grafisch
8.5/10
Geluid
8.5/10
Duur
6.5/10

Assassin's Creed Odyssey

Release
vr 05 okt, 2018
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Score

Verhaal
8/10
Gameplay
8/10
Grafisch
8.5/10
Geluid
8.5/10
Duur
6.5/10