Assassin's Creed Odyssey: Legacy Of The First Blade - episode 1

Het verhaal van Alexios neemt een nieuwe wending in Legacy Of The First Blade!

 

Verhaal


Op het Macedonische schiereiland ontmoet Alexios ene Darius en zijn dochter Neema. Zij zijn op vlucht van een Orde, die zich vooral gevestigd heeft in Perzië. Bij de eerste ontmoeting tussen Alexios en Darius komt het tot een handgemeen en blijkt dat Darius een dolk op mechanische wijze verstopt heeft rond zijn pols … Alexios besluit de vluchtelingen te helpen en komaf te maken met de nogal wrede Orde.Nieuwe Gameplay?


Op vlak van gameplay bouwt deze DLC verder op het ‘Sekte’-gedeelte van de game. Er zijn opnieuw enkele leden van de Orde die jij moet omleggen om zo de leider - die de Jager noemt - te vinden en te doden. Je krijgt via deze DLC ook enkele nieuwe, optionele missies voorgeschoteld. De ene missie leidt je tot een lid van de Orde, de andere beloont je met XP of wapens.

Hoe intrigerend het verhalend gedeelte van deze DLC is, zo kort is helaas de speelduur. Na enkele uurtjes heb je het einde al bereikt, want je hoeft je ook niet veel te verplaatsen: alle missies spelen zich namelijk af in het eerder kleine gebied van Macedonië.Conclusie


Deze review is vrij kort, jammer genoeg net zoals de DLC. Hierdoor blijven we wel wat op onze honger zitten, want we weten dat Alexios' verhaal met Darius nog niet ten einde is. Misschien ben je beter af, als je de season pass hebt, om alle delen in één speelsessie uit te spelen.

Score

Verhaal
8.5/10
Gameplay
9/10
Grafisch
8.5/10
Geluid
8.5/10
Duur
6.5/10

Assassin's Creed Odyssey

Release
vr 05 okt, 2018
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Score

Verhaal
8.5/10
Gameplay
9/10
Grafisch
8.5/10
Geluid
8.5/10
Duur
6.5/10