Films & TV Series Reviews

  • South Park - seizoen 23

    South Park - seizoen 23

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 11 oktober, 2020, 09:05 - 0 Comments
    South Park brengt alweer zijn drieŽntwintigste seizoen op de markt. Wat hebben de jongens nu nog te vertellen?
  • Titans - seizoen 2

    Titans - seizoen 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 24 augustus, 2020, 09:13 - 0 Comments
    De brute DC-serie over de sidekicks van bekendere superhelden is terug. Maak je klaar voor een tweede seizoen van Titans!
  • Veronica Mars - seizoen 1

    Veronica Mars - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 04 augustus, 2020, 09:10 - 0 Comments
    Veronica Mars, de tienerdetective is opgegroeid, en opnieuw klaar om de misdaad aan te pakken!
  • Sonic the Hedgehog

    Sonic the Hedgehog

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 13 juli, 2020, 23:05 - 0 Comments
    Je moet al zeer ver weg van de gamewereld wonen om nog nooit van de supersonische egel Sonic gehoord te hebben. Af en toe komt er eens een film uit die zijn materiaal leent uit de gamewereld, zo ook met deze Sonic-franchise. Beter op de console gebleven of toch ons beeldscherm waardig?
  • Joker

    Joker

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 05 februari, 2020, 15:25 - 0 Comments
    We zijn de laatste jaren verwend als het over superheldenfilms- en series gaat in zowel het Marvel als DC-universum. Weinig films fixeren zich op het 'origin' verhaal van de slechteriken, maar deze Joker waagt een verdienstelijke poging!
  • The Big Bang Theory - seizoen 12

    The Big Bang Theory - seizoen 12

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 22 januari, 2020, 10:29 - 0 Comments
    Na 12 jaar houdt The Big Bang ermee op. Ben jij klaar voor het laatste seizoen?
  • Warrior - seizoen 1

    Warrior - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 08 december, 2019, 18:23 - 0 Comments
    Warrior is een serie die zich afspeelt net na de Amerikaanse Burgeroorlog, een periode waar wij, Europeanen, weinig van afweten. In deze woelige tijden arriveert Ah Sahm, onze Warrior!
  • Godzilla: King of the Monsters

    Godzilla: King of the Monsters

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 02 oktober, 2019, 22:03 - 0 Comments
    Godzilla is terug, en hoe! Deze keer schakelt de mensheid hem in om komaf te maken met andere monsters. Maar is dat wel een goed idee?
  • Detective Pikachu

    Detective Pikachu

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 18 september, 2019, 20:29 - 0 Comments
    Benieuwd hoe de Pokťmonwereld er in het echt zou uitzien? Kijk dan snel even naar Detective Pikachu!
  • Shazam!

    Shazam!

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 02 augustus, 2019, 17:48 - 0 Comments
    Welk kind droomt er niet van om superheld te worden? Even sterk als Superman of even snel als de Flash? Het overkomt Billy Batson en hoe die er mee omgaat kom je te weten in Shazam!
  • Aquaman

    Aquaman

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 18 april, 2019, 10:03 - 0 Comments
    Aquaman maakte zijn debuut in de DC-film Justice League en krijgt nu zijn eigen verhaal. Lees hier onze beknopte samenvatting!
  • Hellboy

    Hellboy

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 12 april, 2019, 14:44 - 0 Comments
    Wij kregen een uitnodiging om de reboot van Hellboy te bekijken in de Kinepolis. Hier kan je lezen wat wij ervan vonden!
  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

    Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 03 april, 2019, 11:12 - 0 Comments
    In dit vervolg van Fantastic Beasts, The Crimes of Grindelwald duiken we opnieuw in de wereld van Harry Potter, en volgen we Newt Scamander op zijn nieuwste avontuur.
  • Gotham - seizoen 4

    Gotham - seizoen 4

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 11 februari, 2019, 20:20 - 0 Comments
    In het vierde seizoen van Gotham gaan we verder op tocht met uberflik James Gordon, en met onze jonge Bruce Wayne die de duisternis in zich ziet groeien ...
  • Lethal Weapon - seizoen 2

    Lethal Weapon - seizoen 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 10 oktober, 2018, 16:32 - 0 Comments
    Na de cliffhanger van het eerste seizoen kon het niet anders dan dat er een vervolg kwam op het eerste seizoen van Lethal Weapon. Lees hier wat wij vonden van het tweede seizoen.
  • The Big Bang Theory - seizoen 11

    The Big Bang Theory - seizoen 11

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 28 september, 2018, 13:33 - 0 Comments
    Het vorige seizoen had als climax het aanzoek van Sheldon aan Amy. In dit seizoen kom je te weten wat haar antwoord is, en zoveel meer ...
  • Supergirl - seizoen 2

    Supergirl - seizoen 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 25 januari, 2018, 10:45 - 0 Comments
    voor welke obstakels komt Kara Danvers te staan in dit tweede seizoen van Supergirl?
  • Star Wars VIII: The Last Jedi

    Star Wars VIII: The Last Jedi

    Review geschreven door Kenneth op zo. 17 december, 2017, 18:47 - 0 Comments
    Star Wars: The Last Jedi is zeker en vast de meeste gehypete film van dit jaar en zal meer dan waarschijnlijk zorgen voor een miljardenwinst. Of die hype ook op zijn plaats is, dat zie je in de nieuwste sciencefictionfilm van Rian Johnson.
  • Blade Runner 2049

    Blade Runner 2049

    Review geschreven door Kenneth op vr. 03 november, 2017, 13:36 - 0 Comments
    De originele Blade Runner was zonder twijfel een mijlpaal in het scifigenre voor de filmwereld. Een vervolg breiden aan zo'n culthit leek dus wel een herculeswerk, maar wat blijkt ... Hollywood heeft nog ballen, en of het vervolg net zo succesvol is als zijn voorganger, dat zie je in de nieuwste neo-noir sciencefictionfilm van Denis Villeneuve.
  • Gotham - seizoen 3

    Gotham - seizoen 3

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 11 oktober, 2017, 14:19 - 0 Comments
    De avonturen van Jim Gorden, maar ook de jonge Bruce Wayne, gaan verder in dit derde seizoen van Gotham!
  • Lethal Weapon - seizoen 1

    Lethal Weapon - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 29 september, 2017, 11:14 - 0 Comments
    Lethal Weapon was enkele decennia geleden een innoverende filmreeks. Nu werd deze omgetoverd tot een heuse serie. Ons verdict lees je hier!
  • The Big Bang Theory - seizoen 10

    The Big Bang Theory - seizoen 10

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 24 september, 2017, 21:17 - 0 Comments
    Net zoals het vorige seizoen eindigde seizoen 9 ook met de trouw van Leanord en Penny. Zetten zij door of niet?
  • King Arthur: Legend of The Sword

    King Arthur: Legend of The Sword

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 13 september, 2017, 19:48 - 0 Comments
    Net wanneer je denkt dat alles al is gezegd over Koning Arthur, Excalibur, Merlijn en al het gedoe rondom hen, komt er een nieuwe film op de proppen. Lees hier wat we vonden van King Arthur: Legend of The Sword.
  • Dunkirk

    Dunkirk

    Review geschreven door Kenneth op do. 03 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    Christopher Nolan is terug, en dat zegt veel over een regisseur wanneer hij de grootste naam is van een filmgezelschap, en al zijn acteurs overtreft. Waarom Nolan opnieuw het laken naar zich toetrekt, zie je in zijn recentste magnum opus.
  • Spider-Man: Homecoming

    Spider-Man: Homecoming

    Review geschreven door Kenneth op wo. 26 juli, 2017, 19:48 - 0 Comments
    Spider-Man is terug, voor de derde keer reÔncarnatie intussen, en deze keer maakt hij de aansluiting met het Marvel-universum. Hoe die transformatie de altijd beminnelijke Spider-Man vergaat, zie je in de nieuwe superheldenfilm van Jon Watts.
  • Castlevania - seizoen 1

    Castlevania - seizoen 1

    Review geschreven door Kenneth op do. 20 juli, 2017, 19:23 - 0 Comments
    Series en films gebaseerd op games leveren zelden bezienswaardige beelden op. Toch probeert Netflix het eens met een tekenfilmserie van Castlevania. Hoe hun poging strandt, lees je in dit korte verdict!
  • Supergirl - seizoen 1

    Supergirl - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 19 juli, 2017, 10:01 - 0 Comments
    Flash, Arrow, Legends of Tomorrow, maak plaats! Want hier komt Supergirl aangevlogen!
  • Guardians of the Galaxy 2

    Guardians of the Galaxy 2

    Review geschreven door Kenneth op vr. 05 mei, 2017, 17:07 - 0 Comments
    Drie jaar geleden maakte het grote publiek kennis met The Guardians of the Galaxy, een onconventionele bende superhelden die zowaar onverwachts zorgden voor een puike film. Hoe het deze bende vergaat tijdens hun tweede avontuur zie je in de nieuwste komedie van regisseur James Gunn.
  • Logan

    Logan

    Review geschreven door Kenneth op za. 01 april, 2017, 17:06 - 0 Comments
    Hugh Jackman zal voor eeuwig en altijd bekend blijven als de enige echte Wolverine. Na 17 jaar vindt de Australische acteur het echter welletjes en krijgen we bij wijze van afscheid nog een laatste film met de geklauwde mutant in de hoofdrol. Of dat ook een waardig afscheid is geworden, zie je in de recentste actiefilm van James Mangold.
  • John Wick: Chapter 2

    John Wick: Chapter 2

    Review geschreven door Kenneth op do. 02 maart, 2017, 10:20 - 0 Comments
    Keanu Reeves kruipt voor de tweede keer in de moorddadige gedaante van John Wick. Of dat opnieuw uitdraait in een succesvolle actieprent zie je in deze tweede film van stuntman Chad Stahelski.

Steun playstationclan.be