Boardgames Reviews

  • Kaart- en Bordspellen: Peaky Blinders - Under New Management

    Kaart- en Bordspellen: Peaky Blinders - Under New Management

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 23 oktober, 2019, 10:20 - 0 Comments
    Het fenomeen 'Peaky Blinders' is moeilijk weg te denken onder de standaard Netflix-gebruiker. Nu heeft men daar ook een bordspelletje rond gemaakt. Even goed als de reeks, of niet?
  • Kaart- en Bordspellen: Escape Room The Game Family Edition Jumanji

    Kaart- en Bordspellen: Escape Room The Game Family Edition Jumanji

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 23 oktober, 2019, 10:07 - 0 Comments
    Na de twee-spelerseditie gespeeld te hebben van Escape Room, gingen we met deze familie-editie aan de slag!
  • Kaart- en Bordspellen: Escape Room The Game 2 Players

    Kaart- en Bordspellen: Escape Room The Game 2 Players

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 23 oktober, 2019, 10:02 - 0 Comments
    Escape Room is een recent fenomeen waar een groep personen opgesloten zit in een ruimte waar zij, door middel van bepaalde hints op te lossen en codes te vinden, de uitgang moeten lokaliseren. Dit principe werd al eerder omgezet naar een bordspel en wij mochten de 2-spelersvariant testen.
  • Review Kaart- en Bordspellen: Candy Crush

    Review Kaart- en Bordspellen: Candy Crush

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 30 september, 2018, 10:45 - 0 Comments
    Candy Crush vertaalt zich van het digitale naar het analoge platform. Voelt dit bordspel aan als een feilloze overzetting of is er te veel aan gesnoept? Dat lees je hier!
  • Review Kaart- en Bordspellen: Jurassic World

    Review Kaart- en Bordspellen: Jurassic World

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 17 juli, 2018, 16:45 - 0 Comments
    Je kan met de release van Jurassic World: Fallen kingdom nog moeilijk een speelgoedwinkel binnenstappen en het dinosaurus-gerelateerd speelgoed niet opmerken. Zo is er ook een bordspel uitgebracht, en dat hebben wij onder handen genomen.
  • Review kaart- en Bordspellen: Pixie Queen

    Review kaart- en Bordspellen: Pixie Queen

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 13 november, 2017, 16:28 - 0 Comments
    Wie dacht dat het moeilijk was om een vrouw tevreden te stellen moet dringend aan de slag met het bordspel Pixie Queen!
  • Review kaart- en bordspellen: Exploding Kittens

    Review kaart- en bordspellen: Exploding Kittens

    Review geschreven door Kenneth op di. 31 oktober, 2017, 09:14 - 0 Comments
    Ben jij een fan van kaartspellen, katten en explosies? Indien jouw antwoord op deze onwaarschijnlijke combinatie bevestigend is, dan bestaat er misschien het perfect spel voor jou. Exploding Kittens is een kaartspel dat katjes wel erg serieus neemt en je leest hier waarom.
  • Review Kaart- en Bordspel: Boss Monster

    Review Kaart- en Bordspel: Boss Monster

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 september, 2017, 20:04 - 0 Comments
    Af en toe spelen we bij playstationclan ook eens graag een kaart- of bordspel om onze ogen wat rust te gunnen. Wij hebben Boss Monster gespeeld en hier kan je onze indrukken lezen!
  • 1

Steun playstationclan.be