Reviews

  • 72

    RAD

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 14 september, 2019, 07:32 - 0 Comments
    ps4 RAD kan veel dingen betekenen. Het staat onder meer voor 'radiation', wat straling betekent, maar was ook een slangwoord voor 'cool' in de jaren '80. In deze game betekent het beide!
  • 74

    WRC 8

    Review geschreven door Heisenberg op za. 07 september, 2019, 13:18 - 0 Comments
    ps4 Rally, een racesport die de laatste jaren aan een opmars bezig is, voornamelijk dankzij de successen van ene Thierry Neuville. Vraag is of deze stijgende poulariteit zich kan doortrekken naar de officiële rallygame. Hoe die munt ook valt, hier vind je alvast ons oordeel over WRC8.
  • 81

    Wreckfest

    Review geschreven door JohnCena op za. 07 september, 2019, 09:10 - 0 Comments
    ps4 Wie zich FlatOut nog herinnert, zal blij zijn te horen dat de originele ontwikkelaar van de franchise terug is met een spirituele opvolger: Wreckfest. Wat dat geeft, lees je in onze review.
  • 84

    MXGP 2019

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 02 september, 2019, 18:35 - 0 Comments
    ps4 Gespannen staan we bij het starthek. Het geluid van de motoren overstemt onze gedachten. Het starthek klapt neer. Met nog 21 andere rijders stormen we als een op hol geslagen kudde richting de eerste bocht ... Welkom bij MXGP 2019.
  • 74

    Man of Medan

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 29 augustus, 2019, 07:18 - 0 Comments
    ps4 Supermassive Games, de ontwikkelaar van Until Dawn heeft een nieuw spelletje gemaakt. Maak je maar klaar voor Man of Medan!
  • 81

    Assassin's Creed Odyssey - The Fate of Atlantis

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 26 augustus, 2019, 20:33 - 0 Comments
    ps4 The Fate of Atlantis is de tweede verhalende DLC van Assassin's Creed Odyssey en gaat dieper in op het pantheon van de Griekse wereld.
  • 70

    Wolfenstein: Cyberpilot

    Review geschreven door JohnCena op zo. 25 augustus, 2019, 21:31 - 0 Comments
    ps4 Naast de release van Wolfenstein: Youngblood bracht Bethesda ook zijn eerste Wolfenstein VR-game uit: Cyberpilot. Of deze goed wist te scoren, lees je in onze review.
  • 77

    Wolfenstein: Youngblood

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 15 augustus, 2019, 21:14 - 0 Comments
    ps4 In de nieuwste telg van Wolfenstein is het aan de volgende generatie! Speel als één van de dochters van Blazkowicz en knal wat nazi's overhoop!
  • 76

    Attack on Titan 2: Final Battle

    Review geschreven door JohnCena op wo. 14 augustus, 2019, 20:48 - 0 Comments
    ps4 Wie nog niet genoeg kon krijgen van een van de populairste animereeksen die zijn overgewaaid uit Japan, kan nu met Attack on Titan 2: Final Battle aan de slag. De upgrade en zijn extra centen waard?
  • 68

    FIA European Truck Racing Championship

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 05 augustus, 2019, 10:40 - 0 Comments
    ps4 Racen met vrachtwagens is iets wat we zelden op onze Playstation te zien krijgen. Wij klommen in de cabine om te kijken wat voor een game FIA European Truck Racing Championship is.
  • 86

    Judgment

    Review geschreven door JohnCena op do. 25 juli, 2019, 15:10 - 0 Comments
    ps4 De Yakuza-titels houden ons al drie consolegeneraties lang in de ban van de Japanse maffiapraktijken, maar daar lijkt nu een mooi alternatief op te verschijnen. Weet SEGA echter met Judgment aan de hoge noden van de fans te voldoen? Wij bezochten Kamurocho met plezier nog eens, maar dan in een ander kostuum!
  • 78

    Blazing Chrome

    Review geschreven door JohnCena op do. 25 juli, 2019, 15:09 - 0 Comments
    ps4 Kijk je soms nog terug op de goede oude retroperiode waarin games als Metal Slug en Contra de plak zwaaiden, dan is er goed nieuws. Blazing Chrome belooft namelijk het genre nieuw leven in te blazen, en dat op de PS4!
  • 85

    F1 2019

    Review geschreven door Vinsanity op di. 23 juli, 2019, 19:14 - 0 Comments
    ps4 Codemasters kwam dit seizoen al lekker vroeg met F1 2019. Wij namen deze snelle wagens eens flink onder handen.
  • 76

    Irony Curtain

    Review geschreven door JohnCena op za. 13 juli, 2019, 09:17 - 0 Comments
    ps4 Tegen het betere point-and-click werk zeggen we geen neen tegen, maar is Irony Curtain: From Matryoshka with Love het eindproduct geworden dat onze stoutste communistische dromen overtreft?
  • 80

    Riverbond

    Review geschreven door JohnCena op di. 09 juli, 2019, 07:48 - 0 Comments
    ps4 Indiegames hebben in het verleden reeds bewezen voor leuke (co-op) ervaringen te kunnen zorgen en aan dat rijtje hopen we nu ook Riverbond te kunnen toevoegen. Is het een geslaagde ervaring gebleken? Lees het in onze review!
  • 80

    The Sinking City

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 juli, 2019, 09:44 - 0 Comments
    ps4 The Sinking City is de derde game over de Cthulhu mythos die we voorgeschoteld krijgen. Waren we het een beetje beu, of hebben we er ons toch mee geamuseerd?
  • 70

    Everybody's Golf VR

    Review geschreven door JohnCena op wo. 26 juni, 2019, 09:17 - 0 Comments
    ps4 Heb je je ooit al eens als een echte Tiger Woods willen voelen, maar is een golfclub in de handen nemen teveel van het goede? Dan heb je geluk, want Everybody’s Golf VR belooft je wensen te laten uitkomen.
  • 90

    Crash Team Racing

    Review geschreven door JohnCena op wo. 26 juni, 2019, 09:13 - 0 Comments
    ps4 Welgeteld twintig jaar na de originele release van het legendarische Crash Team Racing, duiken Crash Bandicoot en zijn kompanen terug op voor nieuw raceplezier. Kronen we onszelf opnieuw tot koning van het asfalt? Je leest het in onze review van Crash Team Racing Nitro-Fueled.
  • 70

    Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry

    Review geschreven door JohnCena op wo. 26 juni, 2019, 09:09 - 0 Comments
    ps4 Het is een beetje bizar, maar in deze #metoo tijden verschijnt er alsnog een nieuwe Leisure Suit Larry, dé game waarin jij als eeuwige vrijgezel opnieuw alle soorten vrouwen om je vinger mag proberen te winden. Slaagt Larry Laffer deze keer in zijn opzet?
  • 72

    Warhammer: Chaosbane

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 19 juni, 2019, 21:41 - 0 Comments
    ps4 Warhammer: Chaosbane is de eerste top down RPG die zich niet in het 40K universum afspeelt. Lees hier onze ervaringen!
  • 79

    MotoGP 19

    Review geschreven door Vinsanity op di. 18 juni, 2019, 10:35 - 0 Comments
    ps4 Milestone is, met hun MotoGP-serie, geen onbekende meer voor fans van het betere racewerk met de motor. Wij zochten uit wat je van MotoGP19 kan verwachten.
  • 72

    Rage 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 04 juni, 2019, 21:42 - 0 Comments
    ps4 Het is ondertussen negen jaar geleden dat het nichespel Rage op de markt kwam. Recentelijk werd daar een vervolg aan gebreid. Lees hier onze bevindingen!
  • 76

    Days Gone

    Review geschreven door JohnCena op ma. 27 mei, 2019, 10:52 - 0 Comments
    ps4 Het hart van de Sony PlayStation-fans slaat telkens iets harder wanneer een gloednieuwe exclusieve release nadert. Of men ook wist te scoren met Days Gone, lees je in onze review.
  • 84

    A Plague Tale: Innocence

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 20 mei, 2019, 20:13 - 0 Comments
    ps4 In A Plague Tale: Innocence keren we terug naar het Frankrijk in de middeleeuwen en volgen we een emotioneel odyssee van twee kinderen.
  • 83

    World War Z

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 20 mei, 2019, 20:07 - 0 Comments
    ps4 In 2013 kwam World War Z in de bioscopen en een paar weken geleden verscheen de gelijknamige game. Wij onderzochten, uiteraard met gevaar voor eigen leven, of deze oude zombies nog steeds angstaanjagend zijn.
  • 82

    Ghost Giant

    Review geschreven door JohnCena op zo. 12 mei, 2019, 08:45 - 0 Comments
    Aangrijpende videogames worden, de dag van vandaag, misschien iets te weinig ontwikkeld. Gelukkig is er nog Zoink Games die met Ghost Giant een nieuwe PS4-game voor de VR introduceert. Wat dat geeft, lees je in onze review.
  • 52

    Bow to Blood: Last Captain Standing

    Review geschreven door JohnCena op do. 09 mei, 2019, 21:10 - 0 Comments
    ps4 Met een ruimteschip deelnemen aan een tv-show waarbij het nodig is zoveel mogelijk andere schepen neer te knallen om de held van het volk te worden? Het klinkt als muziek in de oren en met Bow to Blood: Last Captain Standing konden we te weten komen hoe het voelt.
  • 66

    Power Rangers: Battle For The Grid

    Review geschreven door JohnCena op do. 09 mei, 2019, 21:08 - 0 Comments
    ps4 Een vechtgame met de Power Rangers in de hoofdrol? Het klonk als muziek in de oren, maar helaas bleek de game op release te weinig om het lijf te hebben. Nu, na enkele fikse updates, is het tijd om de game finaal aan de tand te voelen.
  • 84

    Mortal Kombat 11

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 24 april, 2019, 19:40 - 0 Comments
    ps4 De bloederigste vechtfranchise is terug van weggeweest! Hier is Mortal Kombat 11!
  • 66

    Snooker 19

    Review geschreven door JohnCena op wo. 24 april, 2019, 19:18 - 0 Comments
    ps4 Ondertussen heeft bijna elke sport reeds een eigen videogame-adaptatie en ook snooker hoort al een tijdje thuis in dat rijtje. Of Snooker 19 echter de ware Luca Brecel in ons naar boven bracht, lees je in onze review.

Steun playstationclan.be