Reviews

  • 82

    Ghost Giant

    Review geschreven door JohnCena op zo. 12 mei, 2019, 08:45 - 0 Comments
    Aangrijpende videogames worden, de dag van vandaag, misschien iets te weinig ontwikkeld. Gelukkig is er nog Zoink Games die met Ghost Giant een nieuwe PS4-game voor de VR introduceert. Wat dat geeft, lees je in onze review.
  • 52

    Bow to Blood: Last Captain Standing

    Review geschreven door JohnCena op do. 09 mei, 2019, 21:10 - 0 Comments
    ps4 Met een ruimteschip deelnemen aan een tv-show waarbij het nodig is zoveel mogelijk andere schepen neer te knallen om de held van het volk te worden? Het klinkt als muziek in de oren en met Bow to Blood: Last Captain Standing konden we te weten komen hoe het voelt.
  • 66

    Power Rangers: Battle For The Grid

    Review geschreven door JohnCena op do. 09 mei, 2019, 21:08 - 0 Comments
    ps4 Een vechtgame met de Power Rangers in de hoofdrol? Het klonk als muziek in de oren, maar helaas bleek de game op release te weinig om het lijf te hebben. Nu, na enkele fikse updates, is het tijd om de game finaal aan de tand te voelen.
  • 84

    Mortal Kombat 11

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 24 april, 2019, 19:40 - 0 Comments
    ps4 De bloederigste vechtfranchise is terug van weggeweest! Hier is Mortal Kombat 11!
  • 66

    Snooker 19

    Review geschreven door JohnCena op wo. 24 april, 2019, 19:18 - 0 Comments
    ps4 Ondertussen heeft bijna elke sport reeds een eigen videogame-adaptatie en ook snooker hoort al een tijdje thuis in dat rijtje. Of Snooker 19 echter de ware Luca Brecel in ons naar boven bracht, lees je in onze review.
  • 70

    Xenon Racer

    Review geschreven door Vinsanity op di. 09 april, 2019, 20:26 - 0 Comments
    ps4 Met Xenon Racer laat SOEDESCO zien wat racen in de toekomst zal worden. Wij namen alvast een kijkje in de toekomst ...
  • 86

    Devil May Cry 5

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 06 april, 2019, 19:51 - 0 Comments
    ps4 In de nieuwste iteratie van de Devil May Cry-reeks nemen hoofdrolspelers Dante en Nero het roer om het gespuis van de onderwereld een halt toe te roepen.
  • 80

    Tom Clancy's The Division 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 04 april, 2019, 15:40 - 0 Comments
    ps4 Ubisofts eigenste loot-shooter is terug van weggeweest, de vraag rest alleen of Tom Clancy's The Division 2 beter doet dan zijn voorganger en ook alle minpunten zijn aangepakt. Bram en John gingen op pad en zochten het uit!
  • 82

    Sekiro: Shadows Die Twice

    Review geschreven door JohnCena op wo. 03 april, 2019, 11:18 - 0 Comments
    ps4 Ontwikkelaar FromSoftware heeft zich doorheen de jaren weten te bewijzen als martelaar door je als gamer op de proef te stellen met titels als Dark Souls en Bloodborne. Met Sekiro: Shadows Die Twice krijgen we een nieuwe setting voorgeschoteld, maar blijft de moeilijkheidsgraad genadeloos behouden.
  • 70

    The LEGO Movie Videogame 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 18 maart, 2019, 18:17 - 0 Comments
    ps4 Het is niet de eerste keer dat er een spelletje gemaakt wordt op basis van een film, vooral niet in het LEGO-universum. Het valt wel niet zo dikwijls voor dat de film toevallig een LEGO-film is. Hoe het verder gaat met Emmet en zijn vrienden kom je hier te weten!
  • 70

    Move or Die

    Review geschreven door JohnCena op vr. 15 maart, 2019, 08:00 - 0 Comments
    ps4 Partygames, ze kunnen er niet genoeg ontwikkelen als je het ons vraagt. We waren dan ook benieuwd waar Move or Die mee zou uitpakken!
  • 76

    Anthem

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 11 maart, 2019, 18:50 - 0 Comments
    ps4 Anthem werd al een hele tijd aangekondigd. Menig grinder keek uit naar de release, maar was dat ook terecht?
  • 64

    The King's Bird

    Review geschreven door JohnCena op zo. 10 maart, 2019, 08:44 - 0 Comments
    ps4 Je zo vrij als een vogel willen voelen, maar door omstandigheden de vleugels niet mogen spreiden? Het overkomt je in The King’s Bird, een prachtig vormgegeven indiegame die we met plezier aan de tand gingen voelen.
  • 76

    Pode

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 maart, 2019, 08:27 - 0 Comments
    ps4 Pode is een rustig puzzelspelletje bedoeld voor twee spelers. We haalden er een vriendje bij en puzzelden lekker weg.
  • 88

    Trials Rising

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 04 maart, 2019, 07:08 - 0 Comments
    ps4 Trial Rising is de nieuwe behendigheidsgame van Ubisoft en wij gingen ermee aan de slag.
  • 76

    Metro Exodus

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 27 februari, 2019, 08:07 - 0 Comments
    ps4 Duik samen met ons en Artyom in het derde deel van de Metro-saga!
  • 72

    Far Cry New Dawn

    Review geschreven door JohnCena op ma. 25 februari, 2019, 19:43 - 0 Comments
    ps4 Wie Far Cry 5 reeds heeft uitgespeeld, wist dat Ubisoft niet lang zou wachten met het uitbrengen van een nieuw deel in de reeks. Met Far Cry New Dawn krijgen we echter geen volwaardige opvolger voorgeschoteld, maar een leuk tussendoortje. Je tijd en centen waard? Wij gingen op pad en zochten het uit!
  • 55

    Spike Volleybal

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 18 februari, 2019, 19:42 - 0 Comments
    ps4 Met Spike Volleyball verwelkomen wij de eerste indoor volleybalgame voor de Playstation 4. Wij zochten uit of we serveren voor een set of toch voor de match.
  • 63

    Jump Force

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 18 februari, 2019, 19:37 - 0 Comments
    ps4 Jump Force, een ode aan de meest legendarische animepersonages. De vonken spatten van het scherm, het Japans geschreeuw zorgt ervoor dat je de volumeknop een tikje lager moet zetten. Maar wat als de eerste rush uitgewerkt is? Valt er dan nog wat te beleven in Jump Force? Kom het te weten in deze review!
  • 85

    Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 11 februari, 2019, 18:33 - 0 Comments
    ps4 Milestone komt met Monster Energy Supercross 2 – The Official Videogame, en wij gingen ermee aan de slag.
  • 82

    Kingdom Hearts III

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 03 februari, 2019, 18:48 - 0 Comments
    ps4 Na 13 jaar is hij er dan: Kingdom Hearts 3. Talrijke fans zitten hier al jaren op te wachten, maar leeft deze actie-RPG op naar de hype? Kom het te weten in deze review!
  • 56

    Vane

    Review geschreven door JohnCena op di. 29 januari, 2019, 09:08 - 0 Comments
    ps4 Wanneer ex-medewerkers van Team ICO hun eigen project opstarten en dat eindelijk lanceren, kan je bijna niet anders dan nieuwsgierig (en tevens blindelings) tot een aankoop overgaan. Maar wat ze met Vane voorschotelen, hadden we helaas niet verwacht.
  • 94

    Ace Combat 7: Skies Unknown

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 28 januari, 2019, 19:53 - 0 Comments
    ps4 Bandai Namco komt met Ace Combat 7 Skies Unknown, de eerste Ace Combat die op de Playstation 4 verschijnt. Wij zochten uit of we met deze actievolle vluchtsimulator te maken hebben met een hoogvlieger.
  • 67

    Hitman HD Enhanced Collection

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 28 januari, 2019, 19:26 - 0 Comments
    ps4 Hitman: Blood Money en Absolution - respectievelijk deel 4 en 5 uit de reeks - krijgen een upgrade en komen naar PS4. Zijn games uit 2006 en 2012 nog in trek? Dat lees je hier!
  • 73

    Tales of Vesperia: Definitive Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 23 januari, 2019, 08:04 - 0 Comments
    ps4 Tales of Vesperia is een tien jaar oude game die nu met een definitive edition naar onze PS4 komt.
  • 79

    Assassin's Creed Odyssey: Legacy Of The First Blade - Episode 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 21 januari, 2019, 18:18 - 0 Comments
    ps4 Alexios blijft hetzelfde pad bewandelen als Darius en Neema in deze tweede episode van Legacy Of The First Blade.
  • 70

    Onimusha: Warlords

    Review geschreven door JohnCena op di. 15 januari, 2019, 09:22 - 0 Comments
    ps4 Onimusha is een van de vele gamereeksen waar Capcom in het PlayStation 2-tijdperk mee wist te scoren en met de release van Onimusha: Warlords op PlayStation 4 hoopt het nieuwe fans voor zich te scoren. Een geslaagde zet?
  • 46

    Gungrave VR

    Review geschreven door JohnCena op za. 12 januari, 2019, 08:47 - 0 Comments
    ps4 Gungrave, een minder gekende videogamereeks die ten tijde van de PlayStation 2 uit het verre Japan kwam overgevlogen, is klaar voor diens terugkeer. Met Gungrave VR (en de standalone uitbreiding U.N.) probeert XSEED Games nu de menigte alvast op te warmen voor ze het volwaardige Gungrave G.O.R.E. lanceren.
  • 81

    Warhammer: Vermintide 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 05 januari, 2019, 19:51 - 0 Comments
    ps4 Na de release op de PC hebben we nog een jaar lang moeten wachten op het vervolg van Warhammer: Vermintide. Nu maakt deze avonturengame zijn opmars naar de PS4. Zijn wij in staat om de Skaven af te slaan?
  • 60

    Taiko no Tatsujin: Drum Session!

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 05 januari, 2019, 08:44 - 0 Comments
    Is het Westen klaar voor deze Taiko no Tatsujin: Drum Session? Dat lees je hier!

Steun playstationclan.be