Reviews

  • 62

    Disintegration

    Review geschreven door JohnCena op wo. 01 juli, 2020, 11:25 - 0 Comments
    ps4 Wanneer een team van 30 game-ontwikkelaars gestuurd wordt door de spirituele bedenker van Halo, kan het twee kanten uitgaan. Of het goed afliep met Disintigration, lees je in onze review.
  • 70

    Darius Cozmic Collection Arcade

    Review geschreven door JohnCena op do. 25 juni, 2020, 12:06 - 0 Comments
    ps4 Darius, behorende tot het rijtje van games die je toch ooit eens in je leven moet hebben gespeeld, maakt zijn herintrede op de PS4. Een geslaagde port?
  • 93

    The Last of Us Part II

    Review geschreven door JohnCena op vr. 12 juni, 2020, 09:00 - 0 Comments
    ps4 Naughty Dog verraste bij het einde van The Last of Us en zat sindsdien te teasen naar een mogelijk vervolg. Volgende week vrijdag, een consolegeneratie later, verschijnt eindelijk het langverwachte ‘Part II’. Kunnen we echter opnieuw van een meesterwerk spreken? Sony stoomde ons ruim op tijd klaar, het verdict volgde na een 30-uur durend avontuur!
  • 75

    Super Mega Baseball 3

    Review geschreven door JohnCena op di. 09 juni, 2020, 08:41 - 0 Comments
    ps4 Ben je FIFA 20 zo beu als koude pap, kan NHL 20 je niet langer bekoren en ligt NBA 2K20 al even stof te vergaren, dan heb je geluk! Super Mega Baseball 3 is er namelijk als nieuwe sportgame om je virtueel sportief bezig te houden tijdens deze kalme periode.
  • 68

    John Wick Hex

    Review geschreven door JohnCena op ma. 08 juni, 2020, 09:37 - 0 Comments
    ps4 De actievolle John Wick-films zorgden reeds voor veel kijkplezier, maar nu de huurmoordenaar in zijn eigen videogame mag optreden, waren we benieuwd wat dat zou geven.
  • 75

    Mafia II Definitive Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 04 juni, 2020, 10:51 - 0 Comments
    ps4 Met de aankondiging van de Mafia Trilogy werden Mafia II en III geupscaled. Hierbij kwam er een Definitive Edition van Mafia II naar onze PS4. Hoe verging het onze vriend Vito Scaletta deze keer?
  • 84

    Mortal Kombat 11: Aftermath

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 juni, 2020, 08:52 - 0 Comments
    ps4 Wie dacht enkele jaren te moeten wachten op het vervolg van Mortal Kombat, die dacht verkeerd, want hier is Aftermath! Let op, deze review bevat spoilers.
  • 70

    Ion Fury

    Review geschreven door JohnCena op za. 30 mei, 2020, 21:22 - 0 Comments
    ps4 Ion Fury, het liefdeskindje van ontwikkelaar Voidpoint en uitgever 3D Realms, moet een ode brengen aan Duke Nukem 3D. Lukt het hen na 20 jaar nieuw leven in de brouwerij te brengen?
  • 62

    Obey Me

    Review geschreven door JohnCena op za. 09 mei, 2020, 16:09 - 0 Comments
    ps4 Obey Me, een 3D-platform hack and slasher door Error 404 Game Studios, is een zoveelste indietitel in het rijtje. Weet de game ook een blijvende indruk na te laten?
  • 73

    Predator: Hunting Grounds

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 07 mei, 2020, 14:19 - 0 Comments
    ps4 Het fenomeen Predator is ontstaan uit de gelijknamige film uit 1987. Sindsdien heeft het een weg gevonden in zowel de film- als de gamewereld. Nu gaan wij op jacht ... of worden wij de prooi in deze Hunting Grounds?
  • 70

    MotoGP 20

    Review geschreven door JohnCena op ma. 04 mei, 2020, 12:48 - 0 Comments
    ps4 Milestone wist tot nu toe elk jaar wat aan zijn MotoGP-franchise te sleutelen, maar rijden ze dit jaar - eindelijk eens - met MotoGP 20 een foutloos parcours?
  • 74

    Dandara: Trials of Fear

    Review geschreven door JohnCena op zo. 03 mei, 2020, 10:31 - 0 Comments
    ps4 Pc-games die naar de PlayStation 4 komen, ontvangen we altijd met open armen. Zo ook Dandara: Trials of Fear Edition. Een geslaagde consoleport?
  • 64

    One Piece: Pirate Warriors 4

    Review geschreven door Heisenberg op zo. 19 april, 2020, 20:30 - 0 Comments
    Het lang verwachtte vervolg op One Piece Pirate Warriors 3 is er eindelijk. Wacht even, lang verwacht? Zat er dan iemand op deze game te wachten? Lees hier of je dat wel had moeten doen.
  • 70

    HyperParasite

    Review geschreven door JohnCena op zo. 19 april, 2020, 11:36 - 0 Comments
    ps4 Wellicht ietwat onverwacht lanceert Troglobytes Games een videogame waarin jij de controle neemt over een parasiet en de mensheid moet zien te elimineren. Leuk vertier voor tijdens de lockdown, toch?
  • 87

    Final Fantasy VII Remake

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 12 april, 2020, 10:22 - 0 Comments
    ps4 De aankondiging van Final Fantasy VII Remake ligt ondertussen al enkele jaren achter ons. Is deze herinterpretatie van een spelletje van 23 jaar geleden nog relevant of niet? Dat lees je hier!
  • 84

    Nioh 2

    Review geschreven door JohnCena op za. 11 april, 2020, 17:41 - 0 Comments
    ps4 Het aantal Souls-like games kunnen we ondertussen niet meer op twee handen tellen en geslaagd zijn ze allemaal zeker niet. Nioh, door Team Ninja ontwikkeld, kon enkele jaren geleden wel verrassen. Het is dan ook met plezier dat we Nioh 2 onder handen namen. Zij die gaan sterven, groeten u!
  • 87

    Doom Eternal

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 10 april, 2020, 13:19 - 0 Comments
    ps4 Enkele jaren geleden kreeg de DOOM-franchise een reboot, die zeker en vast gesmaakt werd. Nu tracht ID Software verder te breien op dat succes met deze DOOM Eternal. Even gesmaakt of niet? Dat lees je hier!
  • 66

    TT Isle of Man 2

    Review geschreven door Heisenberg op do. 02 april, 2020, 21:13 - 0 Comments
    ps4 Er zijn zo van die sporten die weinig weerklank hebben in Belgïe. MotoGP is daar een van. Deze TT Isle of Man 2 laat je virtueel kennis maken met zijn nog onbekender kleiner broertje . Alvast één weggever: de TT staat voor tourist trophy, niet voor time trial. Lees hier verder of deze sport, alvast in gamevorm, wat meer populariteit verdient.
  • 46

    Mosaic

    Review geschreven door JohnCena op za. 28 maart, 2020, 08:35 - 0 Comments
    ps4 Nog nooit een depressie gehad en zou je toch graag weten hoe dat voelt? Dan heeft Krillbite Studio de oplossing voor jou: Mosaic.
  • 42

    Autobahn Police Simulator 2

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 23 maart, 2020, 18:48 - 0 Comments
    ps4 De meeste van ons zullen wel bekend zijn met het rijden op de Duitse Autobahn of kent deze via de serie Cobra 11. Met Autobahn Police Simulator 2 is het nu mogelijk om de veiligheid op de Duitse Autobahn te waarborgen. Zijn wij de nieuwe collega’s van Cobra 11 of staan we met Autobahn Police Simulator 2 met pech aan de kant?
  • 92

    Dreams

    Review geschreven door JohnCena op do. 05 maart, 2020, 18:12 - 0 Comments
    ps4 In Dreams worden al je dromen werkelijkheid, maar slaagt Media Molecule er ook in ons geen nachtmerries te bezorgen? Met een bibliotheek aan bedenksels probeert de ontwikkelaar ons te overtuigen.
  • 63

    Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3

    Review geschreven door Vinsanity op za. 15 februari, 2020, 08:35 - 0 Comments
    ps4 Milestone komt met deel 3 van zijn Monster Energy Supercross serie. Kan de stadioncross ons nog een beetje boeien?
  • 88

    Dragon Ball Z: Kakarot

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 12 februari, 2020, 14:22 - 0 Comments
    ps4 Het wordt bijna een jaarlijkse traditie dat Bandai een nieuwe DBZ-game op de markt gooit. Wat vonden wij van deze Kakarot?
  • 80

    AO Tennis 2

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 22 januari, 2020, 14:10 - 0 Comments
    ps4 De maand januari en de sport tennis draaien om de Australian Open. Reden te meer om aan de slag te gaan met AO Tennis 2.
  • 65

    Citadel: Forged With Fire

    Review geschreven door Heisenberg op di. 10 december, 2019, 08:32 - 0 Comments
    ps4 Altijd al gedacht dat Minecraft best wat magische elementen kon gebruiken. Goed nieuws, deze Citadel: Forged with Fire poogt Minecraft en Harry Potter in één game te combineren. Lees verder om te ontdekken of de makers deze poging tot een goed eind brengen.
  • 78

    Just Dance 2020

    Review geschreven door JohnCena op di. 10 december, 2019, 08:21 - 0 Comments
    ps4 Een nieuw jaar, een nieuwe Just Dance. Maar blijft Ubisoft ook scoren? Wij trokken onze dansschoenen aan en gooiden onszelf voor de tv om Just Dance 2020 uit te testen.
  • 82

    Need for Speed Heat

    Review geschreven door Vinsanity op do. 05 december, 2019, 13:49 - 0 Comments
    ps4 In de koude wintermaanden komt Electronic Arts met Need for Speed Heat. Wij zochten uit of de nieuwst telg uit de Need for Speed franchise ons hart kon verwarmen.
  • 89

    Star Wars Jedi: Fallen Order

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 28 november, 2019, 11:12 - 0 Comments
    ps4 Na enkele Battlefronts mogen we ons eindelijk opnieuw verheugen op een RPG die zich afspeelt in het Star Wars-universum. En je raadt het al: jij bent opnieuw de held!
  • 72

    MediEvil

    Review geschreven door JohnCena op di. 26 november, 2019, 11:39 - 0 Comments
    ps4 Remasters, remakes; deze generatie hebben we ze zien verschijnen bij de vleet. Weet Sony echter te scoren met MediEvil? Fans hebben er alleszins lang genoeg op zitten wachten, dus hoopten we op een goede afloop.
  • 63

    Monkey King: Hero is Back

    Review geschreven door JohnCena op zo. 24 november, 2019, 12:17 - 0 Comments
    ps4 Videogames gebaseerd op films zijn meestal onze hard verdiende centen niet waard, maar wanneer een game pas vier jaar na de film verschijnt, dan moet er toch enige kwaliteit te bespeuren zijn. Met Monkey King: Hero is Back brengt THQ geen snelle cashgrab uit, maar wat dan wel?

Steun playstationclan.be