Reviews

  • 77

    SoulCalibur VI

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 18 november, 2018, 17:25 - 0 Comments
    ps4 We hebben er enige tijd op moeten wachten, maar hier hebben we eindelijk de nieuwe editie van SoulCalibur!
  • 67

    My Hero One's Justice

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 11 november, 2018, 16:56 - 0 Comments
    ps4 My Hero One's Justice is gebaseerd op de mangareeks My Hero Academia. Onbekend? Dat was het voor ons ook!
  • 74

    Space Hulk Tactics

    Review geschreven door xXiNiXx op di. 06 november, 2018, 18:13 - 0 Comments
    ps4 Space Hulk bestaat al sinds 1989 als een bordspel van Games Workshop. Er zijn al enkele pogingen geweest om hier een videogame van te maken, niet altijd met het beste resultaat. Space Hulk Tactics is de nieuwste poging die veel inspiratie haalt uit het bordspel.
  • 72

    Starlink: Battle for Atlas

    Review geschreven door JohnCena op di. 06 november, 2018, 18:10 - 0 Comments
    ps4 Jarenlang zijn de Skylanders populair geweest, waardoor zelfs Disney het er op heeft gewaagd, alsook Warner Bros. met hun LEGO Dimensions, maar ondertussen is aan al die (kinder)pret een einde gekomen. Ideaal, dacht Ubisoft, om met hun eigen ‘toys to life’-concept op te draven genaamd Starlink: Battle for Atlas.
  • 69

    Nickelodeon Kart Racers

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 04 november, 2018, 16:01 - 0 Comments
    ps4 Met Nickelodeon Kart Racers is het nu mogelijk om met je helden van Nickelodeon te spelen. Wij zochten uit wat je kan verwachten.
  • 95

    Red Dead Redemption 2

    Review geschreven door JohnCena op zo. 04 november, 2018, 12:40 - 0 Comments
    ps4 Er is een reden waarom er amper nog westernfilms worden gemaakt, maar wanneer Rockstar Red Dead Redemption 2 aankondigde, was er ongelofelijk veel interesse. Zoveel zelfs dat de game na 3 dagen al meer had opgebracht dan Marvels meest recente kaskraker. Waarom de game zo succesvol is, lees je in onze review.
  • 87

    Call of Cthulhu

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 04 november, 2018, 12:38 - 0 Comments
    ps4 Cthulhu is populair bij zowel bordspelspelers als bij gamers. Binnenkort komen er nog enkele varianten (van zowel bord- als computerspellen) op de markt, maar wij gingen alvast aan de slag met Call of Cthulhu!
  • 80

    Call of Duty: Black Ops 4

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 31 oktober, 2018, 14:34 - 0 Comments
    ps4 Call of Duty is terug! Deze keer met een nieuw deel voor de Black Ops-reeks. Wij namen dit vierde deel onder handen en hier kan je onze mening lezen.
  • 74

    Fist of the North Star: Lost Paradise

    Review geschreven door JohnCena op di. 30 oktober, 2018, 15:28 - 0 Comments
    ps4 Wanneer SEGA aankondigde dat de heren achter de Yakuza-games een nieuwe iteratie rond een van de meest populaire manga-/anime-reeksen uit de jaren ’80, zijnde Fist of the North Star, zouden ontwikkelen, werd onze interesse uiteraard gewekt. We waren dan ook benieuwd naar het eindresultaat. Atatatatatatatata!
  • 79

    LEGO DC Super Villains

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 27 oktober, 2018, 19:00 - 0 Comments
    ps4 In dit nieuw deel van LEGO bekijk je het leven van de andere kant, want deze keer neem je de schurkenpositie in, en zal je het moeten opnemen tegen de helden ... of toch soort van.
  • 84

    NBA 2K Playgrounds 2

    Review geschreven door Vinsanity op za. 27 oktober, 2018, 18:59 - 0 Comments
    ps4 Vorig jaar werden we aangenaam verrast met NBA Playgrounds. Kan 2K met het vervolg deze lijn doortrekken?
  • 55

    Dakar 18

    Review geschreven door JohnCena op ma. 22 oktober, 2018, 19:33 - 0 Comments
    ps4 Op de markt kunnen we al enkele rallygames terugvinden, gaande van Codemasters’ succesvolle DiRT-reeks tot Kylotonn’s minder gegeerde WRC-games. Met Dakar 18 komt er nu een nieuwe speler bij, namelijk Bigmoon Studios, die de fans van simulators op hun eigen manier over de streep moet trekken.
  • 86

    Assassin's Creed Odyssey

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 17 oktober, 2018, 20:21 - 0 Comments
    ps4 Na de Egyptische verrijzenis van de Assassin's Creed-reeks met Origins is het nu tijd om zelf je epos te vertellen. Maak je klaar voor je Griekse Odyssee!
  • 80

    WWE 2K19

    Review geschreven door JohnCena op wo. 17 oktober, 2018, 20:13 - 0 Comments
    ps4 Wat hebben we de afgelopen jaren zitten wenen toen uitgever 2K er maar niet in wist te slagen ontwikkelaar Yuke’s een deftige WWE-game te laten maken. Is dit jaar echter hét moment van de terugkeer? Wij kruisten onze vingers en gingen met een bang hartje met de game aan de slag.
  • 78

    Fast Striker

    Review geschreven door JohnCena op wo. 17 oktober, 2018, 20:13 - 0 Comments
    ps4 De fans van shoot‘em up games kunnen sinds kort terug met een nieuwe iteratie aan de slag namelijk Fast Striker, gebracht door de makers van het beter gekende Gunlord. Staat de titel zijn mannetje op zowel de PlayStation 4 als de Vita? Lees het in onze review.
  • 84

    FIFA 19

    Review geschreven door JohnCena op di. 16 oktober, 2018, 15:24 - 0 Comments
    ps4 Het zijn terug hoogdagen voor de voetbalfans, want wanneer EA Sports een nieuwe FIFA uitbrengt, dan wordt er urenlang gespeeld. Is het deze keer het vervolg op Alex Hunter’s verhaal, het verslavende spelelement Ultimate Team of dan toch de online competitie die voor de nodige opwinding weet te zorgen? Wij zochten het voor jullie uit!
  • 74

    Life is Strange 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 16 oktober, 2018, 11:55 - 0 Comments
    ps4 Na het verhaal van Max gooit DONTNOD het over een andere boeg. De ontwikkelaar van Life is Strange brengt ons, na een spin-off van het eerste deel, een volwaardig tweede deel, bestaande uit vijf episodes.
  • 46

    Downward Spiral: Horus Station

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 oktober, 2018, 20:26 - 0 Comments
    ps4 Wie bij het spelen van Prey in zichzelf dacht: “Dit moet ik kunnen spelen in VR”, krijgt met Downward Spiral: Horus Station wél de kans door de ruimte te zweven en zichzelf een virtuele ruimtevaarder te wanen.
  • 68

    My Brother Rabbit

    Review geschreven door JohnCena op zo. 30 september, 2018, 10:29 - 0 Comments
    ps4 Niet enkele AAA-games hebben de mogelijkheid een gevoelige snaar te raken, waar My Brother Rabbit het levende bewijs van hoopt te worden. Een kleurrijke game, maar ook een aanrader?
  • 69

    NBA Live 19

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 30 september, 2018, 10:27 - 0 Comments
    ps4 NBA Live 19 is de nieuwe basketbalgame van EA Sports, waarvan wij het virtuele court betraden.
  • 70

    Transference

    Review geschreven door JohnCena op wo. 26 september, 2018, 20:33 - 0 Comments
    ps4 Wanneer Ubisoft een samenwerking aangaat met een indiegame-ontwikkelaar, weet je dat het eindproduct het proberen waard kan zijn. Met Transference werkt het voor het eerst samen met SpectreVision om (al dan niet in VR) de gamer een psychedelische trip te laten meemaken. Lost men ook de verwachtingen in?
  • 94

    NBA 2K19

    Review geschreven door Vinsanity op di. 25 september, 2018, 21:04 - 0 Comments
    ps4 Met NBA 2K19 viert 2K de 20ste verjaardag van deze serie. Op de cover staat 'The will know your name'. Zal men onze naam gaan kennen?
  • 90

    Yakuza Kiwami 2

    Review geschreven door JohnCena op wo. 19 september, 2018, 14:36 - 0 Comments
    ps4 Nu SEGA jaren na release van de eerste Yakuza-videogame meer en meer succes aan het boeken is in het Westen, wil het graag verder bouwen op dat elan. Dat doet het na een geslaagde release van Yakuza Kiwami met diens vervolg. Opnieuw een succesvol pareltje van Japanse bodem?
  • 84

    Shadow of the Tomb Raider

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 19 september, 2018, 14:34 - 0 Comments
    ps4 De reïncarnatie van Lara Croft zorgde de voorbije jaren voor twee topgames, Tomb Raider en Rise of the Tomb Raiders haalden dan ook hoge scores. Kan Square Enix deze trend verder zetten met Shadow of the Tomb Raider?
  • 86

    V-Rally 4

    Review geschreven door Vinsanity op za. 15 september, 2018, 11:27 - 0 Comments
    ps4 V-Rally 3 dateert alweer van 2002. Kan de komst van V-Rally 4 nieuw leven in deze legendarische serie blazen? Wij zochten het voor je uit.
  • 78

    Strange Brigade

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 15 september, 2018, 11:23 - 0 Comments
    ps4 Rebellion kennen we vooral van titels als Zombie Army Trilogy en Sniper Elite, maar deze atypische ontwikkelaar besloot het deze keer over een andere, rare boeg te gooien. Wat het resultaat daarvan is maak je mee in deze Strange Brigade!
  • 92

    Divinity: Original Sin II

    Review geschreven door Vinsanity op do. 13 september, 2018, 11:59 - 0 Comments
    ps4 Divinity Original Sin II kwam vorig jaar uit op de pc, en werd daar bejubelend onthaald. Of de overstap naar de Playstation 4 net zo succesvol is, zochten wij voor jullie uit.
  • 84

    South Park: The Fractured But Whole - Bring the Crunch

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 12 september, 2018, 21:11 - 0 Comments
    ps4 Met 'Bring The Crunch' rondt South Park: The Fractured But Whole zijn seizoenspas af. Ben je klaar om voor een laatste keer 'The New Kid' te zijn?
  • 74

    Pro Evolution Soccer 2019

    Review geschreven door JohnCena op wo. 12 september, 2018, 20:53 - 0 Comments
    ps4 De Japanners verloren dan wel genadeloos van de Belgen tijdens afgelopen WK, maar weten ze deze keer wel te scoren met Pro Evolution Soccer 2019? Wij zochten het virtuele grasveld op en bezorgen jullie ons verdict!
  • 68

    Naruto To Boruto: Shinobi Strikers

    Review geschreven door Kenneth op di. 11 september, 2018, 17:37 - 0 Comments
    ps4 Naruto is terug voor zijn tweejaarlijkse afspraak op de gameconsoles. Soleil neemt het sinds dit jaar over van CyberConnect2 en brengt hun eigen gamevariant van de aimabele ninja. Of ze het net zo goed doen als hun collega's kom je te weten in Naruto To Boruto: Shinobi Strikers.

Steun playstationclan.be