Reviews

  • 87

    NBA 2K21

    Review geschreven door Vinsanity op za. 19 september, 2020, 17:07 - 0 Comments
    ps4 Vanwege Covid-19 verschijnt NBA 2K21 terwijl het huidige NBA-seizoen nog loopt. Speciaal hiervoor creëerden wij onze eigen bubbel om met NBA 2K21 aan de slag te gaan.
  • 93

    Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2

    Review geschreven door JohnCena op za. 19 september, 2020, 17:01 - 0 Comments
    ps4 Er is lang een tijd geweest waarbij de o zo populaire Tony Hawk, aka Birdman, ervoor zorgde dat, dankzij zijn prestaties in het echte leven en met zijn eigen reeks aan skategames, menig tiener aan het skateboarden sloeg. Die rage kreeg de laatste jaren een flinke dip, met Tony Hawk’s Pro Skater 5 als de ultieme ‘bail’. Slaagt Activision er met de remaster van Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 in ons de gloriedagen van weleer terug te laten herbeleven?
  • 76

    Project Cars 3

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 13 september, 2020, 08:27 - 0 Comments
    ps4 In september 2017 zag Project Cars 2 het levenslicht. Nu krijgen we met Project Cars 3 het vervolg.
  • 65

    Gigantosaurus: The Game

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 13 september, 2020, 08:26 - 0 Comments
    ps4 Gigantosaurus: The Game is een tijdje geleden beschikbaar gekomen voor de kleinsten onder ons. Hoe verliep onze reviewsessie?
  • 84

    Pathfinder: Kingmaker Definitive Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 06 september, 2020, 13:38 - 0 Comments
    ps4 Vele RPG-spelers zullen Pathfinder vooral kennen als een bordspel/rollenspel, maar daar brengt Owlcat Games verandering in door deze digitale vorm voor onze console te introduceren. Eenzelfde ervaring of niet, dat lees je hier!
  • 70

    Fairy Tail

    Review geschreven door JohnCena op zo. 06 september, 2020, 13:30 - 0 Comments
    ps4 Als Bandai Namco een zoveelste videogame-adaptatie van een anime/manga uitbrengt, dan weten we na al die jaren al een beetje wat ons te wachten staat. Wanneer we echter te horen kregen dat Fairy Tail door Koei Tecmo is ontwikkeld en het voor een keer niet om een Musou ging, was onze interesse gewekt. Benieuwd wat dat ging geven!
  • 38

    Mortal Shell

    Review geschreven door JohnCena op zo. 06 september, 2020, 10:11 - 0 Comments
    ps4 Als een ontwikkelingsteam van welgeteld 15 personen beslist hun levenswerk, zijnde een Dark Souls-achtige videogame, op de wereld lost te laten, zijn we de eerste in de rij om het met opgeheven hoofd een kans te geven. Is Mortal Shell echter je zuurverdiende centen waard?
  • 70

    West of Dead

    Review geschreven door JohnCena op za. 05 september, 2020, 10:34 - 0 Comments
    ps4 Doodgaan en alsnog een nieuw bestaan leven om vervolgens nooit rust te vinden; je zal het maar meemaken. In West of Dead ben je immers al gestorven, maar biedt sterven in het hiernamaals ook geen soelaas. Vonden we op het einde van de rit onze rust terug? Je leest het in onze review.
  • 71

    WRC 9

    Review geschreven door Vinsanity op za. 05 september, 2020, 10:30 - 0 Comments
    ps4 Het is weer september, en dus tijd voor een nieuwe WRC-game. Deel 9 om precies te zijn. Kan WRC 9 ons nog bekoren of liggen de gloriedagen van deze reeks al achter ons?
  • 74

    Maid of Sker

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 07 augustus, 2020, 09:27 - 0 Comments
    ps4 In Maid of Sker gaan we op zoek naar onze geliefde op een schijnbaar verlaten eiland. Is de tocht de moeite of bleven we liever thuis?
  • 80

    Warhammer 40,000: Mechanicus

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 04 augustus, 2020, 13:04 - 0 Comments
    ps4 In Warhammer Mechanicus nemen we de leiding over een groepje Tech-Priests. Ben jij klaar om de dreiging van de Necrons uit te schakelen?
  • 95

    F1 2020

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 26 juli, 2020, 08:27 - 0 Comments
    ps4 Vanwege Corona loopt het Formule 1-seizoen niet geheel volgens het gewoonlijke stramien. Wat traditiegetrouw wel verscheen is de game F1 2020 van Codemasters. Kan F1 2020 het leed voor de F1 fans verzachten?
  • 75

    Borderlands 3: Bounty of Blood

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 15 juli, 2020, 09:47 - 0 Comments
    ps4 Bounty of Blood is de laatste DLC van Borderlands 3. Even goed als het Cthulhu-avontuur of niet? Dat lees je hier!
  • 60

    Namco Museum Archives Volume 1 en 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 07 juli, 2020, 10:06 - 0 Comments
    ps4 Deze week gooide Bandai Namco zijn retroklassiekers naar onze console. Triomferen onze nostalgische gevoelens, of waren deze games beter onder het stof gebleven?
  • 83

    Borderlands 3: Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 07 juli, 2020, 10:05 - 0 Comments
    ps4 Borderlands 3 kwam al een tijdje geleden met deze DLC op de proppen, maar wat vonden wij er nu van?
  • 62

    Disintegration

    Review geschreven door JohnCena op wo. 01 juli, 2020, 11:25 - 0 Comments
    ps4 Wanneer een team van 30 game-ontwikkelaars gestuurd wordt door de spirituele bedenker van Halo, kan het twee kanten uitgaan. Of het goed afliep met Disintigration, lees je in onze review.
  • 70

    Darius Cozmic Collection Arcade

    Review geschreven door JohnCena op do. 25 juni, 2020, 12:06 - 0 Comments
    ps4 Darius, behorende tot het rijtje van games die je toch ooit eens in je leven moet hebben gespeeld, maakt zijn herintrede op de PS4. Een geslaagde port?
  • 93

    The Last of Us Part II

    Review geschreven door JohnCena op vr. 12 juni, 2020, 09:00 - 0 Comments
    ps4 Naughty Dog verraste bij het einde van The Last of Us en zat sindsdien te teasen naar een mogelijk vervolg. Volgende week vrijdag, een consolegeneratie later, verschijnt eindelijk het langverwachte ‘Part II’. Kunnen we echter opnieuw van een meesterwerk spreken? Sony stoomde ons ruim op tijd klaar, het verdict volgde na een 30-uur durend avontuur!
  • 75

    Super Mega Baseball 3

    Review geschreven door JohnCena op di. 09 juni, 2020, 08:41 - 0 Comments
    ps4 Ben je FIFA 20 zo beu als koude pap, kan NHL 20 je niet langer bekoren en ligt NBA 2K20 al even stof te vergaren, dan heb je geluk! Super Mega Baseball 3 is er namelijk als nieuwe sportgame om je virtueel sportief bezig te houden tijdens deze kalme periode.
  • 68

    John Wick Hex

    Review geschreven door JohnCena op ma. 08 juni, 2020, 09:37 - 0 Comments
    ps4 De actievolle John Wick-films zorgden reeds voor veel kijkplezier, maar nu de huurmoordenaar in zijn eigen videogame mag optreden, waren we benieuwd wat dat zou geven.
  • 75

    Mafia II Definitive Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 04 juni, 2020, 10:51 - 0 Comments
    ps4 Met de aankondiging van de Mafia Trilogy werden Mafia II en III geupscaled. Hierbij kwam er een Definitive Edition van Mafia II naar onze PS4. Hoe verging het onze vriend Vito Scaletta deze keer?
  • 84

    Mortal Kombat 11: Aftermath

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 juni, 2020, 08:52 - 0 Comments
    ps4 Wie dacht enkele jaren te moeten wachten op het vervolg van Mortal Kombat, die dacht verkeerd, want hier is Aftermath! Let op, deze review bevat spoilers.
  • 70

    Ion Fury

    Review geschreven door JohnCena op za. 30 mei, 2020, 21:22 - 0 Comments
    ps4 Ion Fury, het liefdeskindje van ontwikkelaar Voidpoint en uitgever 3D Realms, moet een ode brengen aan Duke Nukem 3D. Lukt het hen na 20 jaar nieuw leven in de brouwerij te brengen?
  • 62

    Obey Me

    Review geschreven door JohnCena op za. 09 mei, 2020, 16:09 - 0 Comments
    ps4 Obey Me, een 3D-platform hack and slasher door Error 404 Game Studios, is een zoveelste indietitel in het rijtje. Weet de game ook een blijvende indruk na te laten?
  • 73

    Predator: Hunting Grounds

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 07 mei, 2020, 14:19 - 0 Comments
    ps4 Het fenomeen Predator is ontstaan uit de gelijknamige film uit 1987. Sindsdien heeft het een weg gevonden in zowel de film- als de gamewereld. Nu gaan wij op jacht ... of worden wij de prooi in deze Hunting Grounds?
  • 70

    MotoGP 20

    Review geschreven door JohnCena op ma. 04 mei, 2020, 12:48 - 0 Comments
    ps4 Milestone wist tot nu toe elk jaar wat aan zijn MotoGP-franchise te sleutelen, maar rijden ze dit jaar - eindelijk eens - met MotoGP 20 een foutloos parcours?
  • 74

    Dandara: Trials of Fear

    Review geschreven door JohnCena op zo. 03 mei, 2020, 10:31 - 0 Comments
    ps4 Pc-games die naar de PlayStation 4 komen, ontvangen we altijd met open armen. Zo ook Dandara: Trials of Fear Edition. Een geslaagde consoleport?
  • 64

    One Piece: Pirate Warriors 4

    Review geschreven door Heisenberg op zo. 19 april, 2020, 20:30 - 0 Comments
    Het lang verwachtte vervolg op One Piece Pirate Warriors 3 is er eindelijk. Wacht even, lang verwacht? Zat er dan iemand op deze game te wachten? Lees hier of je dat wel had moeten doen.
  • 70

    HyperParasite

    Review geschreven door JohnCena op zo. 19 april, 2020, 11:36 - 0 Comments
    ps4 Wellicht ietwat onverwacht lanceert Troglobytes Games een videogame waarin jij de controle neemt over een parasiet en de mensheid moet zien te elimineren. Leuk vertier voor tijdens de lockdown, toch?
  • 87

    Final Fantasy VII Remake

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 12 april, 2020, 10:22 - 0 Comments
    ps4 De aankondiging van Final Fantasy VII Remake ligt ondertussen al enkele jaren achter ons. Is deze herinterpretatie van een spelletje van 23 jaar geleden nog relevant of niet? Dat lees je hier!

Steun playstationclan.be