Reviews

  • 88

    Cyberpunk 2077

    Review geschreven door Heisenberg op za. 19 december, 2020, 22:23 - 0 Comments
    ps4 De allereerste aankondiging van Cyberpunk 2077 dateert intussen al van mei mei 2012. Sindsdien heeft onder meer het succes van ‘The Witcher’, het paradepaardje van CD Projekt Red, en een resem uitstellingen van de releasedatum, de verwachtingen rond Cyberpunk tot een torenhoog niveau gebracht. De vraag die er bij hoort is uiteraard of het überhaupt mogelijk is om zulke verwachtingen in te lossen.
  • 62

    Twin Mirror

    Review geschreven door Kelthor op za. 19 december, 2020, 22:20 - 0 Comments
    ps4 Twin Mirror is een waar psychologisch drama. Een spannend verhaal van mysterie en samenzwering. Wil jij weten wat we van deze detective game vonden? Lees het hier!
  • 80

    Spider-Man Miles Morales

    Review geschreven door JohnCena op ma. 14 december, 2020, 09:26 - 0 Comments
    ps4 Na Miles’ introductie in Spider-Man vond Insomniac de release van de PlayStation 5 een ideaal moment om de jonge superheld in de spotlight te zetten. Maar is Spider-Man: Miles Morales slechts een leuke spin-off of echt een volwaardige opvolger? Wij zochten het uit.
  • 64

    Let's Sing 2021

    Review geschreven door JohnCena op zo. 13 december, 2020, 18:57 - 0 Comments
    ps4 Aangezien alle karaokebars en gezellige cafeetjes al even gesloten zijn, opteerden we bij PlayStationClan ervoor om de plaatselijke huiskamer om te bouwen tot feesttent. Zorgde Let’s Sing 2021 echter voor het nodige plezier?
  • 56

    Tamarin

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 09 december, 2020, 09:04 - 0 Comments
    ps4 Heb je nog nooit van het spel Tamarin gehoord? Dan is het nu je kans om onze review te lezen!
  • 88

    Mortal Kombat 11 Ultimate

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 09 december, 2020, 08:38 - 0 Comments
    ps4 Mortal Kombat 11 kwam recent met een ultimate versie. Wat deze precies inhoudt, lees je hier! Let op: Spoilers!
  • 90

    Sackboy: A Big Adventure

    Review geschreven door JohnCena op di. 08 december, 2020, 18:40 - 0 Comments
    ps4 Het tijdperk van LittleBigPlanet ligt al een consolegeneratie achter ons, maar niks weerhoudt ons lappenstoffen popje Sackboy ervan nieuwe avonturen te beleven in Sackboy: A Big Adventure. Een geslaagde platformer voor jong en oud?
  • 82

    Call of Duty: Black Ops Cold War

    Review geschreven door JohnCena op zo. 06 december, 2020, 22:13 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met Call of Duty: Black Ops - Cold War keert Activision terug in de tijd en schotelt het een singleplayer campaign, multiplayer (met Warzone) en Zombies voor. Een totaalpakket om van te smullen? Wij gingen - na een leuke multiplayer bèta - met plezier ermee aan de slag.
  • 88

    Immortals Fenyx Rising

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 05 december, 2020, 09:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 In Immortals Fenyx Rising maken we kennis met de rijzende held Fenyx. Is zij klaar om het pantheon te redden of niet? Dat kom je hier te weten!
  • 74

    The Dark Pictures: Little Hope

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 02 december, 2020, 18:53 - 0 Comments
    ps4 Little Hope is het tweede verhaal in de Dark Anthology Pictures. Kon Supermassive Games overtuigen of niet?
  • 74

    Warhammer Chaosbane Slayer Edition

    Review geschreven door Kelthor op ma. 30 november, 2020, 14:31 - 0 Comments
    ps4 Bestrijd de eindeloze Chaos hordes in deze ultieme versie van Warhammer: Chaosbane, deze versie bevat alle bestaande content en de nieuwe klasse Witch hunter. Wil je weten wat wij van dit debuut op de Playstation 5 vonden? Lees het hier!
  • 70

    Just Dance 2021

    Review geschreven door JohnCena op zo. 29 november, 2020, 22:16 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een nieuw jaar, een nieuwe Just Dance-videogame, een reeks die toch al enkele generaties qua consoles meedraait ondertussen. Blijft Ubisoft met de franchise echter een relevante speler op de markt?
  • 82

    Demon's Souls

    Review geschreven door JohnCena op zo. 29 november, 2020, 15:15 - 0 Comments
    ps5 Demon’s Souls is de game waar het voor Souls-like game bedenker FromSoftware allemaal mee is begonnen. De PlayStation 3-game, eigendom van Sony, wist nog geen rentree te maken, maar weet - dankzij Bluepoint Games - nu eindelijk in een nieuw jasje onze PS5 onveilig te maken.
  • 90

    Spider-Man Remastered

    Review geschreven door JohnCena op zo. 29 november, 2020, 13:04 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wie bij de gelukkige PS5-eigenaars hoort heeft een kleine selectie aan nieuwe games ter beschikking. Zo ook Spider-Man: Miles Morales, die voor diegenen met een Ultimate Edition in huis samen met een digitale versie van Spider-Man Remastered komt. Hoog tijd dus om die even terug, in een nieuw jasje én met de DualSense-controller, aan de tand te voelen.
  • 70

    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 22 november, 2020, 17:15 - 0 Comments
    ps4 In 2010 verscheen op de PS3 Need for Speed Hot Pursuit. Tien jaar later krijgen we de herwerkte versie. Wij reisden af naar Seacrest County om te bekijken hoe Need for Speed Hot Pursuit Remastered zich verhoudt.
  • 84

    Yakuza: Like a Dragon

    Review geschreven door JohnCena op za. 21 november, 2020, 17:21 - 0 Comments
    ps4 Na Yakuza 6 zou, na drie volledige generatie consoles, een einde aan het verhaal van Kiryu komen en een nieuw tijdperk zich aanwenden voor een nieuwe lijn aan Yakuza-games. Met Yakuza: Like a Dragon gooit Sega nu voor het eerst het roer om. We waren dan ook benieuwd wat dat zou geven.
  • 70

    Fuser

    Review geschreven door JohnCena op za. 14 november, 2020, 20:49 - 0 Comments
    ps4 Waren je stoutste dromen om als DJ ooit op Tomorrowland te kunnen draaien, maar besliste het lot er anders over? Dan krijg je dankzij Harmonix’ Fuser een digitale herkansing, en dat vanuit je eigenste woonkamer!
  • 48

    XIII

    Review geschreven door JohnCena op za. 14 november, 2020, 20:31 - 0 Comments
    ps4 Belgen en stripverhalen; het is een gouden duo. Wanneer Ubisoft in 2003 dan ook besliste om van het populaire XIII een videogame te maken, werd er alom gejuicht. Niet alleen omdat we trotse Belgen zijn, maar ook omdat de game heel origineel uit de hoek kwam en iedereen wist te verrassen. Nu, 17 jaar later, hoopt het Franse Microïds te scoren met een remake.
  • 65

    PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 11 november, 2020, 19:27 - 0 Comments
    ps4 PAW Patrol is na twee jaar afwezigheid terug. Zijn onze pups intussen echte rashonden geworden?
  • 91

    Assassin’s Creed Valhalla

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 11 november, 2020, 19:23 - 0 Comments
    ps4 We hebben er een jaartje extra op moeten wachten, maar nu kunnen we aan de slag met Assassin's Creed Valhalla! For Odin!
  • 70

    Pacer

    Review geschreven door JohnCena op zo. 08 november, 2020, 09:36 - 0 Comments
    ps4 Op de allereerste PlayStation-console werd het racing game genre niet alleen vertegenwoordigd door toppers als Gran Turismo en Riiiiiiidge Racer, maar ook dat van de futuristische voertuigen: WipEout. De franchise moet al even door fans worden gemist, maar daar brengt spirituele opvolger Pacer eindelijk verandering in.
  • 72

    Ghostrunner

    Review geschreven door JohnCena op zo. 08 november, 2020, 09:31 - 0 Comments
    ps4 Fan van mysterieuze games die vanaf de eerste minuut aartsmoeilijk blijken te zijn? Nee, we hebben het hier niet over een nieuwe Dark Souls, maar Ghostrunner. Een titel die veelbelovende graphics combineert met gameplay die we kennen uit Mirror’s Edge.
  • 91

    DIRT 5

    Review geschreven door Vinsanity op di. 03 november, 2020, 19:58 - 0 Comments
    ps4 De Dirt-serie heeft een nieuw deel gekregen. Wat kan Codemasters nog aan het einde van het Playstation 4 tijdperk? Wij zochten het uit.
  • 70

    Asterix and Obelix XXL Romastered

    Review geschreven door JohnCena op di. 03 november, 2020, 11:21 - 0 Comments
    ps4 Na de remaster van Asterix and Obelix XXL 2 en het nieuwe vervolgdeel XXL 3 vond ontwikkelaar Microïds het hoog tijd de wens van alle fans in vervulling te laten gaan en besloot het de allereerste XXL-game uit de reeks naar de PS4 te brengen. Een geslaagde remaster? Wij zochten het uit. Bij Toutatis!
  • 64

    HyperBrawl Tournament

    Review geschreven door JohnCena op zo. 01 november, 2020, 18:52 - 0 Comments
    Is Madden NFL helemaal jouw ding, maar heb je toch eens nood aan wat anders? Dan kan HyperBrawl Tournament misschien wel voor het nodige vertier zorgen. Ontdek waarom precies in onze review.
  • 60

    Cloudpunk

    Review geschreven door JohnCena op vr. 30 oktober, 2020, 18:40 - 0 Comments
    ps4 Het lange wachten op Cyberpunk 2077 ook zo beu als koude pap? Wij probeerden onze honger te stillen met Cloudpunk, geen AAA-game, maar een indietitel die recent de overstap van pc naar PS4 wist te maken.
  • 91

    Watch Dogs Legion

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 28 oktober, 2020, 12:00 - 0 Comments
    ps4 Na Watch Dogs 1 en 2 krijgen we Legion voorgeschoteld. Lees hier onze avonturen in het futuristische Londen!
  • 76

    Doom Eternal: The Ancient Gods Part One

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 25 oktober, 2020, 19:42 - 0 Comments
    ps4 Doom Eternal is er met zijn eerste DLC. Lees hier onze ervaringen over ons tripje naar de hel en terug! Opgelet, deze review bevat spoilers!
  • 90

    Crash Bandicoot 4: It’s About Time

    Review geschreven door JohnCena op zo. 25 oktober, 2020, 08:44 - 0 Comments
    ps4 Activsion wist na al die jaren succesvol nieuw leven in Crash Bandicoot te blazen dankzij de Trilogy Remaster en vond het ondertussen hoog tijd voor een waardige opvolger. In Crash Bandicoot 4 – It’s About Time kruipen we opnieuw in de huid van de oranje bandicoot. Benieuwd wat dat zou geven!
  • 70

    FIFA 21

    Review geschreven door JohnCena op zo. 18 oktober, 2020, 14:18 - 0 Comments
    ps4 Elk jaar is het uitkijken naar de nieuwste FIFA-game om, god weet waarom, terug met je favoriete clubs de verschillende modi van de titel te doorlopen. Vorig jaar hadden we Volta als welgekomen bonus, maar met de aankomende PlayStation 5 waren we benieuwd wat EA Sports van FIFA 21 had gemaakt. Kregen we de nodige verbeteringen op een mooi gedresseerd bordje voorgeschoteld?

Steun playstationclan.be