Reviews

  • 82

    Need for Speed Heat

    Review geschreven door Vinsanity op do. 05 december, 2019, 13:49 - 0 Comments
    ps4 In de koude wintermaanden komt Electronic Arts met Need for Speed Heat. Wij zochten uit of de nieuwst telg uit de Need for Speed franchise ons hart kon verwarmen.
  • 89

    Star Wars Jedi: Fallen Order

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 28 november, 2019, 11:12 - 0 Comments
    ps4 Na enkele Battlefronts mogen we ons eindelijk opnieuw verheugen op een RPG die zich afspeelt in het Star Wars-universum. En je raadt het al: jij bent opnieuw de held!
  • 72

    MediEvil

    Review geschreven door JohnCena op di. 26 november, 2019, 11:39 - 0 Comments
    ps4 Remasters, remakes; deze generatie hebben we ze zien verschijnen bij de vleet. Weet Sony echter te scoren met MediEvil? Fans hebben er alleszins lang genoeg op zitten wachten, dus hoopten we op een goede afloop.
  • 63

    Monkey King: Hero is Back

    Review geschreven door JohnCena op zo. 24 november, 2019, 12:17 - 0 Comments
    ps4 Videogames gebaseerd op films zijn meestal onze hard verdiende centen niet waard, maar wanneer een game pas vier jaar na de film verschijnt, dan moet er toch enige kwaliteit te bespeuren zijn. Met Monkey King: Hero is Back brengt THQ geen snelle cashgrab uit, maar wat dan wel?
  • 92

    Call of Duty: Modern Warfare

    Review geschreven door JohnCena op vr. 15 november, 2019, 16:33 - 0 Comments
    ps4 Na een remaster van het legendarische Call of Duty: Modern Warfare vond Activision het nodig tijd om de franchise van een (soft) reboot te voorzien. We verwelkomen dan ook: Modern Warfare, anno 2019.
  • 54

    WWE 2K20

    Review geschreven door JohnCena op do. 07 november, 2019, 18:51 - 0 Comments
    ps4 Na een jarenlange samenwerking tussen 2K’s Visual Concepts en Yuke’s verliet laatstgenoemde het ontwikkelingsteam. Een verademing voor 2K of eerder slecht nieuws? WWE 2K20 kampt alleszins met heel wat problemen…
  • 66

    Ghost Recon Breakpoint

    Review geschreven door JohnCena op do. 24 oktober, 2019, 18:16 - 0 Comments
    ps4 Wanneer je een filmster inhuurt om de slechterik van je nieuwste videogame te spelen, dan hoop je als Ubisoft zijnde die investering terug te winnen. Maar is Ghost Recon: Breakpoint die zuurverdiende centen ook waard?
  • 80

    Concrete Genie

    Review geschreven door JohnCena op do. 24 oktober, 2019, 18:13 - 0 Comments
    ps4 Een gigantische magische verfborstel en heel wat verbeelding; meer had Concrete Genie niet nodig ons te overtuigen de game uit te proberen. Het verdict lees je in onze review.
  • 89

    Grid

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 20 oktober, 2019, 19:12 - 0 Comments
    ps4 In 2014 kwam het laatste deel van de Grid serie (Grid Autosport) uit op de Playstation 3. Vijf jaar later mogen wij eindelijk een vervolg op deze serie ontvangen met de naam Grid. Wordt het lange wachten beloond?
  • 82

    FIFA 20

    Review geschreven door JohnCena op zo. 13 oktober, 2019, 07:44 - 0 Comments
    ps4 EA krijgt het elk jaar te verduren: hoge verkoopcijfers, gepaarde gaande met teleurstellende commentaar door een aantal fans. Het hoopt dit jaar dan toch wat beter te doen met FIFA 20. Hoeveel beter, dat lees je in onze review.
  • 75

    The Surge 2

    Review geschreven door Heisenberg op za. 12 oktober, 2019, 10:30 - 0 Comments
    ps4 Als opvolger van de niche-hit The Surge krijg je met deze The Surge 2 een nieuwe kans om jezelf onder te dompelen in een futuristische hack ‘n slash action rpg. Net als in zijn voorganger zijn er hier duidelijke Dark Souls invloeden te bespeuren. Maakt dat deze The Surge 2 een ordinaire Souls kloon of heeft de game meer te bieden?
  • 82

    Borderlands 3

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 09 oktober, 2019, 19:20 - 0 Comments
    ps4 Na enkele jaren mogen we ons verblijden met een derde deel van Borderlands. Meer van hetzelfde of toch voldoende verandering? Dat lees je hier!
  • 58

    Vambrace Cold Soul

    Review geschreven door JohnCena op do. 03 oktober, 2019, 17:41 - 0 Comments
    ps4 Wie af en toe graag op de iPad een game speelt, zal in Vambrace: Cold Soul heel wat elementen uit gelijkaardige mobiele titels herkennen. Was het dan ook een goed idee dergelijk type spel voor de thuisconsole uit te brengen?
  • 84

    Catherine: Full Body

    Review geschreven door JohnCena op do. 03 oktober, 2019, 17:38 - 0 Comments
    ps4 Met meerdere vrouwen tegelijk daten en ’s nachts als straf geteisterd worden door nachtmerries die je van het leven kunnen beroven? Je kan het aan den lijve ondervinden in de PS4-remake van Catherine: Full Body.
  • 70

    eFootball PES 2020

    Review geschreven door JohnCena op zo. 29 september, 2019, 09:10 - 0 Comments
    ps4 Vorig jaar toonde Konami enkele tekenen van beterschap, maar wist het toch niet helemaal te bekoren met Pro Evolution Soccer 2019. Een nieuw jaar, een nieuwe poging zo blijkt, maar slagen ze deze keer in hun opzet?
  • 75

    NBA 2K20

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 29 september, 2019, 09:00 - 0 Comments
    ps4 Een jaarlijks terugkerende sportgame zorgt over het algemeen niet voor veel spanningen, maar NBA 2K20 kende in de aanloop naar de release weliswaar de nodige problemen met trailers en community. Of die problemen zich ook doortrekken in het eindproduct, lees je hier.
  • 74

    Remnant - From The Ashes

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 16 september, 2019, 19:06 - 0 Comments
    ps4 Remnant - From The Ashes is een titel die al een dik jaar aangekondigd is. Het wachten waard of niet, dat lees je hier!
  • 72

    RAD

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 14 september, 2019, 07:32 - 0 Comments
    ps4 RAD kan veel dingen betekenen. Het staat onder meer voor 'radiation', wat straling betekent, maar was ook een slangwoord voor 'cool' in de jaren '80. In deze game betekent het beide!
  • 74

    WRC 8

    Review geschreven door Heisenberg op za. 07 september, 2019, 13:18 - 0 Comments
    ps4 Rally, een racesport die de laatste jaren aan een opmars bezig is, voornamelijk dankzij de successen van ene Thierry Neuville. Vraag is of deze stijgende poulariteit zich kan doortrekken naar de officiële rallygame. Hoe die munt ook valt, hier vind je alvast ons oordeel over WRC8.
  • 81

    Wreckfest

    Review geschreven door JohnCena op za. 07 september, 2019, 09:10 - 0 Comments
    ps4 Wie zich FlatOut nog herinnert, zal blij zijn te horen dat de originele ontwikkelaar van de franchise terug is met een spirituele opvolger: Wreckfest. Wat dat geeft, lees je in onze review.
  • 84

    MXGP 2019

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 02 september, 2019, 18:35 - 0 Comments
    ps4 Gespannen staan we bij het starthek. Het geluid van de motoren overstemt onze gedachten. Het starthek klapt neer. Met nog 21 andere rijders stormen we als een op hol geslagen kudde richting de eerste bocht ... Welkom bij MXGP 2019.
  • 74

    Man of Medan

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 29 augustus, 2019, 07:18 - 0 Comments
    ps4 Supermassive Games, de ontwikkelaar van Until Dawn heeft een nieuw spelletje gemaakt. Maak je maar klaar voor Man of Medan!
  • 81

    Assassin's Creed Odyssey - The Fate of Atlantis

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 26 augustus, 2019, 20:33 - 0 Comments
    ps4 The Fate of Atlantis is de tweede verhalende DLC van Assassin's Creed Odyssey en gaat dieper in op het pantheon van de Griekse wereld.
  • 70

    Wolfenstein: Cyberpilot

    Review geschreven door JohnCena op zo. 25 augustus, 2019, 21:31 - 0 Comments
    ps4 Naast de release van Wolfenstein: Youngblood bracht Bethesda ook zijn eerste Wolfenstein VR-game uit: Cyberpilot. Of deze goed wist te scoren, lees je in onze review.
  • 77

    Wolfenstein: Youngblood

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 15 augustus, 2019, 21:14 - 0 Comments
    ps4 In de nieuwste telg van Wolfenstein is het aan de volgende generatie! Speel als één van de dochters van Blazkowicz en knal wat nazi's overhoop!
  • 76

    Attack on Titan 2: Final Battle

    Review geschreven door JohnCena op wo. 14 augustus, 2019, 20:48 - 0 Comments
    ps4 Wie nog niet genoeg kon krijgen van een van de populairste animereeksen die zijn overgewaaid uit Japan, kan nu met Attack on Titan 2: Final Battle aan de slag. De upgrade en zijn extra centen waard?
  • 68

    FIA European Truck Racing Championship

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 05 augustus, 2019, 10:40 - 0 Comments
    ps4 Racen met vrachtwagens is iets wat we zelden op onze Playstation te zien krijgen. Wij klommen in de cabine om te kijken wat voor een game FIA European Truck Racing Championship is.
  • 86

    Judgment

    Review geschreven door JohnCena op do. 25 juli, 2019, 15:10 - 0 Comments
    ps4 De Yakuza-titels houden ons al drie consolegeneraties lang in de ban van de Japanse maffiapraktijken, maar daar lijkt nu een mooi alternatief op te verschijnen. Weet SEGA echter met Judgment aan de hoge noden van de fans te voldoen? Wij bezochten Kamurocho met plezier nog eens, maar dan in een ander kostuum!
  • 78

    Blazing Chrome

    Review geschreven door JohnCena op do. 25 juli, 2019, 15:09 - 0 Comments
    ps4 Kijk je soms nog terug op de goede oude retroperiode waarin games als Metal Slug en Contra de plak zwaaiden, dan is er goed nieuws. Blazing Chrome belooft namelijk het genre nieuw leven in te blazen, en dat op de PS4!
  • 85

    F1 2019

    Review geschreven door Vinsanity op di. 23 juli, 2019, 19:14 - 0 Comments
    ps4 Codemasters kwam dit seizoen al lekker vroeg met F1 2019. Wij namen deze snelle wagens eens flink onder handen.

Steun playstationclan.be