Reviews

  • 70

    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 22 november, 2020, 17:15 - 0 Comments
    ps4 In 2010 verscheen op de PS3 Need for Speed Hot Pursuit. Tien jaar later krijgen we de herwerkte versie. Wij reisden af naar Seacrest County om te bekijken hoe Need for Speed Hot Pursuit Remastered zich verhoudt.
  • 84

    Yakuza: Like a Dragon

    Review geschreven door JohnCena op za. 21 november, 2020, 17:21 - 0 Comments
    ps4 Na Yakuza 6 zou, na drie volledige generatie consoles, een einde aan het verhaal van Kiryu komen en een nieuw tijdperk zich aanwenden voor een nieuwe lijn aan Yakuza-games. Met Yakuza: Like a Dragon gooit Sega nu voor het eerst het roer om. We waren dan ook benieuwd wat dat zou geven.
  • 70

    Fuser

    Review geschreven door JohnCena op za. 14 november, 2020, 20:49 - 0 Comments
    ps4 Waren je stoutste dromen om als DJ ooit op Tomorrowland te kunnen draaien, maar besliste het lot er anders over? Dan krijg je dankzij Harmonix’ Fuser een digitale herkansing, en dat vanuit je eigenste woonkamer!
  • 48

    XIII

    Review geschreven door JohnCena op za. 14 november, 2020, 20:31 - 0 Comments
    ps4 Belgen en stripverhalen; het is een gouden duo. Wanneer Ubisoft in 2003 dan ook besliste om van het populaire XIII een videogame te maken, werd er alom gejuicht. Niet alleen omdat we trotse Belgen zijn, maar ook omdat de game heel origineel uit de hoek kwam en iedereen wist te verrassen. Nu, 17 jaar later, hoopt het Franse Microïds te scoren met een remake.
  • 65

    PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 11 november, 2020, 19:27 - 0 Comments
    ps4 PAW Patrol is na twee jaar afwezigheid terug. Zijn onze pups intussen echte rashonden geworden?
  • 91

    Assassin’s Creed Valhalla

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 11 november, 2020, 19:23 - 0 Comments
    ps4 We hebben er een jaartje extra op moeten wachten, maar nu kunnen we aan de slag met Assassin's Creed Valhalla! For Odin!
  • 70

    Pacer

    Review geschreven door JohnCena op zo. 08 november, 2020, 09:36 - 0 Comments
    ps4 Op de allereerste PlayStation-console werd het racing game genre niet alleen vertegenwoordigd door toppers als Gran Turismo en Riiiiiiidge Racer, maar ook dat van de futuristische voertuigen: WipEout. De franchise moet al even door fans worden gemist, maar daar brengt spirituele opvolger Pacer eindelijk verandering in.
  • 72

    Ghostrunner

    Review geschreven door JohnCena op zo. 08 november, 2020, 09:31 - 0 Comments
    ps4 Fan van mysterieuze games die vanaf de eerste minuut aartsmoeilijk blijken te zijn? Nee, we hebben het hier niet over een nieuwe Dark Souls, maar Ghostrunner. Een titel die veelbelovende graphics combineert met gameplay die we kennen uit Mirror’s Edge.
  • 91

    DIRT 5

    Review geschreven door Vinsanity op di. 03 november, 2020, 19:58 - 0 Comments
    ps4 De Dirt-serie heeft een nieuw deel gekregen. Wat kan Codemasters nog aan het einde van het Playstation 4 tijdperk? Wij zochten het uit.
  • 70

    Asterix and Obelix XXL Romastered

    Review geschreven door JohnCena op di. 03 november, 2020, 11:21 - 0 Comments
    ps4 Na de remaster van Asterix and Obelix XXL 2 en het nieuwe vervolgdeel XXL 3 vond ontwikkelaar Microïds het hoog tijd de wens van alle fans in vervulling te laten gaan en besloot het de allereerste XXL-game uit de reeks naar de PS4 te brengen. Een geslaagde remaster? Wij zochten het uit. Bij Toutatis!
  • 64

    HyperBrawl Tournament

    Review geschreven door JohnCena op zo. 01 november, 2020, 18:52 - 0 Comments
    Is Madden NFL helemaal jouw ding, maar heb je toch eens nood aan wat anders? Dan kan HyperBrawl Tournament misschien wel voor het nodige vertier zorgen. Ontdek waarom precies in onze review.
  • 60

    Cloudpunk

    Review geschreven door JohnCena op vr. 30 oktober, 2020, 18:40 - 0 Comments
    ps4 Het lange wachten op Cyberpunk 2077 ook zo beu als koude pap? Wij probeerden onze honger te stillen met Cloudpunk, geen AAA-game, maar een indietitel die recent de overstap van pc naar PS4 wist te maken.
  • 91

    Watch Dogs Legion

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 28 oktober, 2020, 12:00 - 0 Comments
    ps4 Na Watch Dogs 1 en 2 krijgen we Legion voorgeschoteld. Lees hier onze avonturen in het futuristische Londen!
  • 76

    Doom Eternal: The Ancient Gods Part One

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 25 oktober, 2020, 19:42 - 0 Comments
    ps4 Doom Eternal is er met zijn eerste DLC. Lees hier onze ervaringen over ons tripje naar de hel en terug! Opgelet, deze review bevat spoilers!
  • 90

    Crash Bandicoot 4: It’s About Time

    Review geschreven door JohnCena op zo. 25 oktober, 2020, 08:44 - 0 Comments
    ps4 Activsion wist na al die jaren succesvol nieuw leven in Crash Bandicoot te blazen dankzij de Trilogy Remaster en vond het ondertussen hoog tijd voor een waardige opvolger. In Crash Bandicoot 4 – It’s About Time kruipen we opnieuw in de huid van de oranje bandicoot. Benieuwd wat dat zou geven!
  • 70

    FIFA 21

    Review geschreven door JohnCena op zo. 18 oktober, 2020, 14:18 - 0 Comments
    ps4 Elk jaar is het uitkijken naar de nieuwste FIFA-game om, god weet waarom, terug met je favoriete clubs de verschillende modi van de titel te doorlopen. Vorig jaar hadden we Volta als welgekomen bonus, maar met de aankomende PlayStation 5 waren we benieuwd wat EA Sports van FIFA 21 had gemaakt. Kregen we de nodige verbeteringen op een mooi gedresseerd bordje voorgeschoteld?
  • 60

    Monster Truck Championship

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 18 oktober, 2020, 09:55 - 0 Comments
    ps4 Monster Trucks komen we niet vaak tegen op de Playstation 4. Reden te meer om eens te kijken hoe deze kolossen op wielen het doen.
  • 80

    Star Wars: Squadrons

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 17 oktober, 2020, 11:10 - 0 Comments
    ps4 Op het randje van het uitbrengen van de volgende generatie consoles gooit EA nog snel Squadrons naar ons. Klaar om onderdeel te worden van het Star Wars-universum?
  • 80

    Mafia: Definitive Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 14 oktober, 2020, 09:50 - 0 Comments
    ps4 We weten het al langer dan vandaag: Mafia is terug, en dit met een definitieve editie. Wij verloren ons opnieuw in het verhaal van Tommy Angelo.
  • 90

    Ride 4

    Review geschreven door Vinsanity op vr. 09 oktober, 2020, 11:30 - 0 Comments
    ps4 Milestone heeft een liefde voor de tweewieler en dat bewijzen ze met hun nieuwe game, Ride 4. Wij gingen wij eens uitzoeken hoe ver deze liefde juist reikt.
  • 70

    WWE 2K Battlegrounds

    Review geschreven door JohnCena op vr. 09 oktober, 2020, 10:21 - 0 Comments
    ps4 Nadat 2K vorig jaar de bal volledig missloeg met hun jaarlijkse WWE 2K-game, besloot het dit jaar geen nieuwe telg uit te brengen maar het roer om te gooien. Het komt namelijk met een meer arcadegerichte titel op de proppen genaamd WWE 2K Battlegrounds. Wij waren alvast benieuwd wat dat zou geven!
  • 20

    Outbreak: The New Nightmare

    Review geschreven door JohnCena op zo. 04 oktober, 2020, 16:14 - 0 Comments
    ps4 Er zijn horrorgames die je echt de stuipen op het lijf kunnen jagen en je ’s nachts wakker houden en er zijn ook videogames die je acute darm- en maagproblemen bezorgen doordat ze gewoon barslecht zijn. Tot welke categorie Outbreak: The New Nightmare behoort, lees je in onze review.
  • 72

    Wintermoor Tactics Club

    Review geschreven door JohnCena op wo. 30 september, 2020, 11:50 - 0 Comments
    ps4 Deel uitmaken van een schaak- of toneelclub op de campus van de hogeschool of universiteit, is iets wat niet voor ons Belgen is weggelegd. In Amerika is het echter de gewoonte en laat je nu net in Wintermoor Tactics Club dat gevoel van een eigen boardgamegezelschap ervaren. Een geslaagde opzet?
  • 56

    Tennis World Tour 2

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 28 september, 2020, 08:03 - 0 Comments
    ps4 Tennis World Tour kon geen game winnen. Wij zochten uit of het vervolg, Tennis World Tour 2, dat wel kan.
  • 77

    Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 26 september, 2020, 09:26 - 0 Comments
    ps4 Tannis wil Psycho Krieg's brein even onder de loep nemen. Ben jij klaar voor EXPLOSION MEAT CANDY!
  • 80

    Marvel's Avengers

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 25 september, 2020, 17:44 - 0 Comments
    ps4 Marvel's Avengers, een langverwachte game is nu beschikbaar op PS4. Het wachten waard of niet? Dat lees je hier!
  • 87

    NBA 2K21

    Review geschreven door Vinsanity op za. 19 september, 2020, 17:07 - 0 Comments
    ps4 Vanwege Covid-19 verschijnt NBA 2K21 terwijl het huidige NBA-seizoen nog loopt. Speciaal hiervoor creëerden wij onze eigen bubbel om met NBA 2K21 aan de slag te gaan.
  • 93

    Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2

    Review geschreven door JohnCena op za. 19 september, 2020, 17:01 - 0 Comments
    ps4 Er is lang een tijd geweest waarbij de o zo populaire Tony Hawk, aka Birdman, ervoor zorgde dat, dankzij zijn prestaties in het echte leven en met zijn eigen reeks aan skategames, menig tiener aan het skateboarden sloeg. Die rage kreeg de laatste jaren een flinke dip, met Tony Hawk’s Pro Skater 5 als de ultieme ‘bail’. Slaagt Activision er met de remaster van Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 in ons de gloriedagen van weleer terug te laten herbeleven?
  • 76

    Project Cars 3

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 13 september, 2020, 08:27 - 0 Comments
    ps4 In september 2017 zag Project Cars 2 het levenslicht. Nu krijgen we met Project Cars 3 het vervolg.
  • 65

    Gigantosaurus: The Game

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 13 september, 2020, 08:26 - 0 Comments
    ps4 Gigantosaurus: The Game is een tijdje geleden beschikbaar gekomen voor de kleinsten onder ons. Hoe verliep onze reviewsessie?

Steun playstationclan.be