Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Vinsanity

 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op ma. 16 november, 2020, 10:20
  Aangezien de release van de PS5 dichterbij komt kwam ik iets tegen waarvoor ik toch wil waarschuwen.

  Zojuist was ik aan het rondkijken op Marktplaats. Het viel mij op dat er al een levendige handel met PS5 was. Waar ik jullie voor wil waarschuwen is om je PS5 niet via deze weg te kopen. Ja er is een schaarste maar om nu € 1.000,- tot € 1.500,- (!!) voor een console te betalen....... Gezien de prijzen zou ik mensen toch adviseren om de komende weken/maanden te wachten en koop terzijde tijd voor dat bedrag een paar toffe games.

  Mochten vrienden van je al wel de PS5 hebben. Wees niet getreurd. Je kan gewoon met je PS4 in dezelfde partychat en op de PS5 kan je ook PS4 games installeren. Waardoor je nog steeds samen kunt spelen.

  Uiteraard moet iedereen zelf weten wat hij/zij met zijn/haar verdiende centen doet maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.
 • Algemeen / Re: Loot boxes moeten verdwijnen van kansspelautoriteit!

  Gepost op do. 29 oktober, 2020, 20:41
  En er is weer nieuws omtrent de loot boxes in games. Kort situatieschets. De Nederlandse Kansspelautoriteit is al 2,5 jaar bezig om de loot boxes in FIFA aan banden te leggen. EA heeft dit aangevochten bij de Nederlandse rechter. De rechter heeft EA ongelijk gegeven waardoor er nu een dwangsom kan worden opgelegd € 500.000,- per week tot een maximum van 5 miljoen. EA laat het hier niet bij zitten en gaat in hoger beroep.

  Deze uitspraak is best interresant want als de Hoge Raad bij het vonnis van de Rechtbank blijft, dan heeft dit voor aardig wat games gevolgen (denk onder andere aan Madden NFL , NBA en UFC). Daarbij zijn er meer landen die onderzoek doen naar het aan banden leggen van loot boxes in games. Als de Hoge Raad mee gaat in de overweging van de Rechtbank, dan ligt er jurispondentie  wat andere landen kunnen gaan vertalen naar hun specifieke wetgeving.

  Al met al een interessante ontwikkeling en met mogelijk het begin, van het einde van de loot boxes.

  https://www.nos.nl/l/m/2354293 Dwangsom opgelegd aan FIFA-games vanwege gokelementen
  https://www.nos.nl/l/m/2354346 Lange strijd om gokken in FIFA-games; 'Ik zou mijn kinderen niet laten spelen'
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op vr. 16 oktober, 2020, 10:34


  Gisteren heeft men deze video vrijgegeven die een beeld schets van de user interface.
 • JRPG / Re: Genshin Impact

  Gepost op wo. 14 oktober, 2020, 07:03
  Trailer ziet er mooi uit. 100 miljoen in de eerste week, zegt genoeg. Het is niet mijn ding, maar je geeft aan dat die gratis is. Misschien toch maar eens proberen.
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op ma. 28 september, 2020, 18:47
  Telefoon van GM gehad. Ik zit niet bij de eerste levering.😭
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op za. 19 september, 2020, 15:51
  Citaat van: BartolomeusD op vr. 18 september, 2020, 10:45

  Net gebeld door GM, ik zit niet bij de eerste levering.

  Heb toch al drie maanden geleden ge-preordered. Schaarste alom!
  Ach ja... ik ben eigenlijk ook nog lang niet klaar met m'n PS4 , dus voel me eigenlijk helemaal niet zo teleurgesteld. Was leuk geweest op dag één de PS5, maar zo niet, dan maar niet :)


  Eind juni mijn pre-order geplaatst. Nog geen telefoontje gehad van GM.
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op do. 17 september, 2020, 14:21
  Snap de twijfels over de prijs. Ik zou het niet erg vinden om € 80,- neer te leggen mits, en nu komt het, men dan wel een volledig game uitgeeft. Geen seasonpass, betaalde DLC en/of microtransacties meer. Maar dat zal wel een utopie zijn.