Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - BartolomeusD

 • Algemeen / Re: Uitspelen games

  Gepost op do. 05 december, 2019, 16:36
  Haha ik herken het wel! Ik ben niet zo ermee bezig dat ik ook daadwerkelijk een lijstje maak, maar ik voel het wel als een soort van 'verplichting' om een game uit te spelen waaraan ik begonnen ben.

  Zo ben ik ook bezig met Death Stranding... en toevallig heb ik pas net besloten om 'm even opzij te leggen. Ik nader het einde van de storyline maar ik speel 'm later nog wel een keer uit. Ik merkte dat het me (op dit moment) gewoon teveel moeite kost om ermee door te gaan. En das vreemd op zich, want ik vind het geen slechte game. Maar ik miste op één of andere manier het plezier wat ik normaal aan gamen beleef, dus ik dacht ja... "waarom doe ik dat eigenlijk?".

  Nu dus begonnen met Ni No Kuni - Wrath of the White Witch. Even heel wat anders maar ook van plan om toch iig de main story uit te spelen. Dan zien we daarna wel verder welke game de volgende wordt en/of ik het einde van Death Stranding tussendoor nog ga zien :)
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op vr. 22 november, 2019, 10:42
  Recent heb ik Yakuza 0 en Yakuza Kiwami uitgespeeld. Die laatste was 'n tijdje terug ps plus game en toen ik 'm (eindelijk) probeerde vond ik het toch de moeite waard om bij het begin te beginnen en heb ik Yakuza 0 aangeschaft. Het verhaal en de character building vind ik echt heel goed. Gebeurd niet vaak dat ik 'n traantje weg moet pinken tijdens 't gamen, maar deze weten je toch te 'pakken' in het verhaal. Ik ga nog wel verder met de serie... Kiwami 2, dan 3, 4, 5, en 6 dus dat zijn er nogal enkele :) maar eerst vond ik het tijd voor iets anders 'tussendoor'...

  Death Stranding... net mee begonnen. Ziet er prachtig uit en intrigerend!! Ik weet nog niet zo goed wat ik er verder van moet vinden, maar hij kruipt wel onder m'n huid ben ik bang :D. Dat dit geen 'standaard' game is is wel duidelijk iig.
 • Kennismaking / Re: Sprockles/Elliot Spenser

  Gepost op di. 19 november, 2019, 11:37
  Welkom!

  Whaaaa een 40-plusser! Was ik nog maar maar in de 40!!  Met m'n 52 ben ik waarschijnlijk de opa van playstationclan.be :)
  Maar gelukkig zie ik er nog uit als 42... in het donker en met 'n flinke dosis fantasie :D

  Groet,
  Bart
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op wo. 02 oktober, 2019, 10:52
  Borderlands 3 uitgespeeld, de main quests dan. Dit was mijn eerste Borderlands. Ik kende de serie al wel natuurlijk maar ik heb deze nooit gespeeld omdat de grafische stijl mij totaal niet aansprak. Maar na dit deel 3 gespeeld te hebben... oh boyo :)  Één van de mooiste games die ik ooit gezien heb!

  Hoewel er nog een hele hoop content te doen is in Borderlands zit ik alweer te overwegen om Destiny 2 Shadowkeep op te pikken straks 8)
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op do. 22 augustus, 2019, 10:15
  Ik zat eigenlijk uit te kijken naar Lord of the Rings - Adventure Card game. Die zou volgens de trailer op 8 augustus uitkomen. Leek me wel leuk omdat ik ook soort van verslaafd ben aan Hearthstone :)
  Maar hij is er nog niet, dus heb ik in de tussentijd Gwent - de Witcher card game maar gedownload. Bevalt echt super!
  Behoorlijk groot verschil met Hearthstone (qua game mechanics) maar het reward system is imo veel en veel beter. En de kaarten zelf ziet er echt vet uit. vooral de geanimeerde upgrades.
  Heel wat anders dan wat ik (en de meesten hier) normaal op de ps4 speel, maar vermaak me er prima mee!

  Tip.. hij is gratis :)
 • PS4 Games / Re: Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PS4

  Gepost op wo. 10 juli, 2019, 10:38
  Ik ben nog Lv. 71 maar inmiddels wel in 't nieuwe gebied. Nog geen nieuwe dungeons gedaan, main scenario heeft me daar nog niet gebracht. Zit nu in Eulmore en dat ziet er inderdaad gelikt uit.   8)
 • PS4 Games / Re: Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PS4

  Gepost op do. 04 juli, 2019, 12:21
  Ja ik merkte het. Als je de main scenario volgt krijg je op 'n gegeven moment een setje gear als beloning van item-level 370. Die heb ik nu aan, maar ik kom nog nauwelijks aan gevechten en/of dungeons toe. Ik doe alleen de story-quests. Ik wist dat ik wat patches achter liep maar had niet verwacht dat 't zoveel was. Boeit me wel overigens. Ik ben niet iemand die door de dialogen heen klikt zonder te lezen, maar 't wordt nu wel tijd voor wat actie :)
 • PS4 Games / Re: Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PS4

  Gepost op di. 02 juli, 2019, 10:37
  FINAL FANTASY XIV® Online Complete Edition

  In PS Store voor € 54,99

  Zoveel content voor dat geld heb je nog nooit ergens kunnen kopen!

  Voor de liefhebber (en no-lifer) zeg ik doen :)
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op di. 25 juni, 2019, 11:39
  Oude liefde roest niet zeggen ze wel eens, ben dan ook weer terug bij Final Fantasy XIV Online voor 't moment.
  Ik heb Shadowbringers pre-ordered dus komend weekend kunnen we aan de slag in de early access.
  Ik ben deze game al aan het spelen vanaf versie 1.0, zelfs destijds de collectors edition daarvan aangeschaft, maar deze flopte toen volledig zoals jullie waarschijnlijk wel weten.
  A Realm Reborn daarna en alle uitbreidingen gespeeld. Nooit echt super hardcore endgame enzo, maar deze game blijft me met tussenpozen altijd weer trekken.
  Ben dan ook benieuwd wat deze nieuwe uitbreiding weer gaat brengen. Het is natuurlijk een MMO, dus dat zijn weer honderden uren content als je alles bij elkaar wilt grinden.
  Maar met een 40-50 uur levelen in de nieuwe main story en dungeons ben ik al dik tevreden, en dan zien we wel hoe lang we dit keer weer subscribed blijven :)
 • PS4 Games / Re: Dauntless

  Gepost op di. 28 mei, 2019, 10:54
  Ik weet niet of het een succes te noemen is...
  ...maar 's avonds is er best een flinke queue. Zo'n 30 minuten voordat je kunt inloggen.

  Ik speel nu 'n weekje en het zou best eens kunnen... dat het een succes is. :)
  Toffe game!