Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - BartolomeusD

 • PS4 Games / Re: Cyberpunk 2077

  Gepost op vr. 18 december, 2020, 13:04
  Ik heb 'm ook niet maar wat ik hoor en zie is dat de game idd onspeelbaar is op de base consoles PS4 en Xbox One. De pro en X doen 't wat beter, maar om de game goed te draaien heb je een vette game PC nodig. Dat is eigenlijk de enige manier om de game te spelen zoals ie bedoeld is. Zelfs op PS5 en Series X speel je op dit moment nog een mindere versie. Pas in maart geloof ik krijgt de game een next-gen update voor consoles.

  Kwalijk vind ik wel dat CD project Red bewust console beelden niet toonde en pre-release uitsluitend review codes voor PC beschikbaar kwamen. Money grab pur sang natuurlijk om een player base van 200 miljoen via pre-orders hun product aan te smeren. Ze hebben nu wel patches beloofd en de mogelijkheid om je geld terug te krijgen, maar deze game hadden ze natuurlijk nooit op last-gen consoles uit moeten brengen.

  Ik ga 'm wel spelen want de game op zich lijkt me super vet. Maar pas over een paar maanden als ik m'n PS5 heb en ook daadwerkelijk de PS5-versie beschikbaar is.
 • Hardware / Re: 4K HDR Monitor

  Gepost op vr. 11 december, 2020, 11:05
  Ja de PS4 output sowieso geen 120fps maar de standaard kabel van de PS5 moet dat wel door kunnen geven volgens mij.

  De framerate gaat wel de beste upgrade zijn voor console-gamers. Standaard van 30 naar 60fps is een enorme verbetering. Vooral voor shooters en racegames bijvoorbeeld. Deze genres worden eigenlijk al als 'niet-meer-speelbaar' betiteld onder de 60fps vanaf deze generatie.
  Van 60 naar 120fps is een minder grote stap, en de meeste games zullen dat voorlopig ook nog niet ondersteunen, maar voor de toekomst... :)

  Ik ben niet zo'n racer, maar Gran Tourismo 7 ziet er toch wel erg sick uit!, en gaat dacht ik 4k 120fps draaien.

  Maar idd... alléén voor HDR zou ik ook geen nieuwe monitor aanschaffen
 • Hardware / Re: 4K HDR Monitor

  Gepost op do. 10 december, 2020, 15:50
  Ik speel zelf op een TV van Sony. 4k maar ook geen HDR. Volgens mij maakt HDR veel games wel mooier qua graphics maar ik heb het zelf nog nooit kunnen testen/ervaren.

  Wat ik wel inmiddels te weten ben gekomen is dat het belangrijk is om te weten (mocht je je TV/monitor willen upgraden) of ie HDMI 2.1 aansluiting(en) heeft. Alleen deze heeft namelijk de bandbreedte om 4k 120fps door te geven.
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op di. 08 december, 2020, 14:39
  Heb ook mail ontvangen van GM. En een telefoontje of ik eventueel toch voor de digital-only versie zou willen gaan. Antwoord was nee :)

  "Ondertussen kunnen wij ook met zekerheid zeggen dat wij dit jaar geen extra levering aan PlayStation 5 consoles meer zullen ontvangen. Helaas kun jij hierdoor je PS5 pas vanaf 2021 in ontvangst nemen."

  Op zich heb ik er wel vrede mee. Nog genoeg te spelen op m'n PS4 pro.

 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op di. 08 december, 2020, 11:14
  Final Fantasy VII remake.

  Ik wou deze game eerst helemaal niet spelen, ondanks dat het origineel uit 1997 nog steeds een speciaal plekje in mijn hart heeft.
  Ik wist dat dit slechts het eerste deel was van een reeks remakes (drie geloof ik) die uiteindelijk het gehele verhaal zullen omvatten.
  Mijn (stupido!) plan was om te wachten op de 'Complete Edition' geoptimaliseerd voor PS5. Maar dat suckt gewoon big time omdat dat nog minimaal 5-6 jaar gaat duren.

  Gelukkig zag ik dat op tijd in, en heb ik 'm toch gewoon aangeschaft. Ondertussen, na bijna 25 uur speeltijd kan er maar één ding over zeggen...

  "Dit is (voor mij) de beste PlayStation game ooit gemaakt! Punt."  :D
 • Marktplaats / Re: TK PS2 Games

  Gepost op di. 08 december, 2020, 10:21
  Krijgt niet echt goede reviews Godfall. Mij lijkt het wel een toffe game.
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op vr. 20 november, 2020, 11:40
  Ik heb maar één issue... en dat is dat ik 'm nog niet heb  :D
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op wo. 18 november, 2020, 10:07
  Ik maak me niet zoveel zorgen. Ik ga d'r van uit dat die problemen softwarematig zijn en redelijk goed te fiksen. En ik heb 'm voorlopig toch nog niet..  :$
 • JRPG / Re: Genshin Impact

  Gepost op di. 13 oktober, 2020, 11:26
  Regelrechte hit mensen, deze game.

  In de eerste week al ruim 100 miljoen dollar opgebracht.  :o

  Ik snap 't wel. Hij is ook echt goed (voor wat het moet zijn).
 • JRPG / Genshin Impact

  Gepost op di. 29 september, 2020, 10:47
  Oosterse action rpg met multi-player en een grindy gameplay-loop. Voor de liefhebber dus...

  Maar is gratis te spelen en deze ziet er toch wel heel mooi uit.

 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op vr. 18 september, 2020, 10:45
  Net gebeld door GM, ik zit niet bij de eerste levering.

  Heb toch al drie maanden geleden ge-preordered. Schaarste alom!
  Ach ja... ik ben eigenlijk ook nog lang niet klaar met m'n PS4 , dus voel me eigenlijk helemaal niet zo teleurgesteld. Was leuk geweest op dag één de PS5, maar zo niet, dan maar niet :)
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op do. 17 september, 2020, 12:09
  Adviesprijs €79,99 voor 'n game vind ik best veel eigenlijk. Ik denk ook dat de winkelprijs daar uiteindelijk een stuk onder komt. Pre-orders zag ik al staan voor prijzen vanaf €59,99 (Miles Morales) tot max. €74,99 voor 'n game.
  O.a. reden voor mij om niet de digital only te kopen. Betaal je altijd meer voor nieuwe games en je kunt nooit meer iets inruilen of op de 2e hands markt iets kopen/verkopen.