Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Stijndg

 • TESO / Re: Interesse / suggesties TESO guild

  Gepost op di. 09 juni, 2015, 20:47
  Toen ik zag dat het free to play is geworden heb ik het nogmaals een kans gegeven, heb het destijds bij launch gespeeld maar vrij snel laten liggen (pc), hopelijk met de patches en tijd die er zijn over gegaan wat beter geworden.


  Het is atm aan het downloaden gaat om de één of andere reden ziekelijk traag  :| .

 • PS4 Games / Re: The Witcher 3

  Gepost op zo. 31 mei, 2015, 01:03
  Als er iemand crowns te weinig heeft volg mijn filmpje dan effe

   :p
 • PS4 Games / Re: The Witcher 3

  Gepost op za. 30 mei, 2015, 19:25
  Merci om dat even uit te leggen wist ik dus niet, maar om eerlijk te zijn werkt gwent niet bij mij, elke keer als ik pas met de driehoek knop crasht the witcher super hard  :'(
 • PS4 Games / Re: The Witcher 3

  Gepost op zo. 24 mei, 2015, 21:03
  Citaat van: ilufyou op za. 23 mei, 2015, 15:35

  De stutter die jij hebt rond 1:14 in je video (wanneer de molen in de achtergrond verschijnt) heb ik dus constant. :'(  Heb je een tweede controller en doet het probleem zich bij beide controllers voor? Mss stom gedacht maar mss licht het aan de sensoren in je sticks ofzo? Vermits ik het nagenoeg niet heb kan het toch niet aan de ps4 liggen zou ik denken?
 • PS4 Games / Re: The Witcher 3

  Gepost op za. 23 mei, 2015, 14:31
  Ok heb het nogmaals geprobeerd zoals in je filmpje maar bij mij heeft die dat dus niet blijkbaar...


  Er is een moment dat het even schokt maar ik denk dat dat het gevolg was van men stick op men controller niet goed te bedienen.


 • PS4 Games / Re: The Witcher 3

  Gepost op za. 23 mei, 2015, 11:36
  Citaat van: ilufyou op vr. 22 mei, 2015, 19:08

  Grafisch vindk deze game toch wel de moeite (het komt natuurlijk wel niet echt in de buurt van de graphics van de eerste trailer maar ik vind ze persoonlijk nog steeds indrukwekkend). Wat mij vooral stoort is dat het beeld blijft haperen wanneer je gewoon rustig de camera draait om rond te kijken. Blijkbaar is de oorzaak niet een dip in het aantal frames en zou dit moeten kunnen gefixt worden maar op dit moment is dit echt  wel een dealbreaker voor mij. Dit is misschien wel de laatste keer dat ik een single player game bij launch koop aangezien bijna iedere game min of meer broken gelanceerd wordt. Kan ik evengoed gewoon wachten tot de games gepatched zijn en wat goedkoper in de store staan. -.-  https://www.youtube.com/watch?v=6ykVmpIwCj8


  Mmm weet niet hoe het komt maar dat haperen heb ik niet, heb het juist nog is getest en ik merk er niks van, ik ben normaal nogal gevoelig aan zo'n dingen maar grafisch heb ik niet te klagen over the witcher, enige wat mij wel stoort is dat het bewegen etc. niet altijd even vloeiend gaat als ik zou willen, zit soms op de raarste plekken vast tussen mijn paard en een boom hoewel er duidelijk genoeg plaats zou moeten zijn...


 • Algemeen / Re: Playstationclan Social Media

  Gepost op do. 21 mei, 2015, 20:38
  Weet niet hoe het werkt juist maar ik stream meestal men gameplay (andere mensen kunnen er maar iets aan hebben denk ik dan en ik heb er geen extra werk mee) moest het nodig zijn wil ik gerust ook streamen voor de clan.


  http://www.twitch.tv/Stidjn


  Daar kan je mij vinden als ik game  8) • PS4 Games / Re: The Witcher 3

  Gepost op do. 21 mei, 2015, 20:33
  Man man man,


  Heb het gekocht en ben het net beginnen spelen, ik merk direct al op in de eerste minuten hoe ziek het spel wel ni uitgewerkt is! Super nice!  8)
 • PS4 Games / Re: The Witcher 3

  Gepost op di. 19 mei, 2015, 21:16
  Die van IGN spreekt van framedrops op de PS4, al iets van gemerkt?