Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - qrobinez

 • PSVR Games / Re: Beat Saber VR

  Gepost op Vandaag om 15:17
  Citaat van: Heer_Vonck op Vandaag om 14:23

  Guitar Hero-achtig :-)


  Klopt, maar veel leuker, het is al heel lang een enorme hit op de oculus rift, nu dus eindelijk ook beschikbaar op de ps4.

  Daarbij is het een enorme workout, op expert en insance wordt het behoorlijk lastig, maar het is al flink afzien kwa conditie op Hard mode. Echt geweldig
  Kijk maar hoeveel je al beweegt op Hard mode:


 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op Vandaag om 13:57
  Het zijn waanzinnige maanden voor de gamers, dus ik heb flink ingekocht en speel op dit moment de volgende titels:

  - Red Dead Redemption 2
  - Astrobot VR
  - Beat Saber VR
  - Black Ops 4
  - Battlefield V

  De nieuwste is Battlefield V, ik vond battlefield 1 niet veel aan, maar deze nieuwe versie voelt weer aan alsof je battlefield 4 aan het spelen bent, echt geweldige game is het. Het speelt ongelooflijk soepel met top graphics en framerate en het voelt LAG vrij aan. (Dat is met BO4 wel anders, dat is 1 groot lag paradijs op dit moment).

  Maar met Battlefield V is de rest van het jaar en begin volgend jaar compleet volgeboekt, wat een game ervaring  :)
 • PSVR Games / Beat Saber VR

  Gepost op Vandaag om 10:40
  Vanavond heb ik de Beat Saber VR versie op de PS4 geprobeerd, wat mij betreft weer een system seller. De motion controllers tracking is belachelijk goed. Ik denk zelfs het beste dat ik tot nu toe op de ps4 heb gezien.

  De campagne mode is enorm moeilijk, je zult veel moeten oefenen om die te gaan halen. Ik ben nu tot level 8 gekomen, maar daar strand ik toch echt vanwege de enorme moeilijkheidsgraad, dus dat wordt oefenen.
  Grafisch is het op orde, niets bijzonders, maar gewoon degelijk goed, de framerate hapert niet en er gebeurd voldoende om je heen om de illusie te wekken dat je daadwerkelijk met light sabers in een ruimte staat als een volleerde Jedi te hakken op de maat van de muziek. Het feit dat je motion controller trilt als je een blok doormidden hakt voegt veel toe aan de immersie hiervan.

  Er zitten drie modes in:
  - campaign
  - free play
  - party mode

  Daarnaast kun je in free play modifiers instellen die de game anders maken. Een aantal hiervan worden ook gebruikt in de campagne mode. Met name de volgende modifiers zijn tergend moeilijk:
  - Laat slechts kort de richting pijlen zien (dus die zijn verdwenen op het moment dat je ze moet slicen)
  - Maak maar X aantal bad cuts of fouten (de bad cuts zijn cuts die je niet perfect in het midden doet van het blok)
  Er zijn nu 8 modifiers beschikbaar maar er worden later extra modifiers toegevoegd om de gameplay weer anders te laten zijn.

  Het scoring mechanisme houdt rekening met de lengte van je Swing en waar je de blokken doormidden hakt. Daarnaast is er per song en moeilijkheidsgraad een leaderbord, ik zag al enkele scores van andere tweakers die al behoorlijk hoog waren.

  Er zitten overigens nu 16 songs in, die via gratis DLC packs uitgebreid worden naar in totaal 30 songs voor die 29,95 euro die de game kost, dus de base game gaat uiteindelijk 30 songs bevatten. Op korte termijn worden de eerste 3 extra songs toegevoegd (dit is bevestigd in de Q&A sessie hieronder)

  Daarnaast komen er meerdere commerciele DLC pakketten die elk 10 songs bevatten, deze zijn 10 dollar per stuk. De eerste is klaar en komt binnenkort beschikbaar, de tweede dlc uitbreiding is bijna klaar.

  Wat mij betreft is beat saber een must have (samen met Astrobot) voor de psvr. Het werkt foutloos met een geweldige tracking van je motion controllers. De 16 initiele tracks heb je absoluut niet snel onder de knie met de vijf moeilijkheidsgraden, dat wordt heel veel oefenen. Mocht je niet van urban, dance en hip hop houden dan heb je een enorme pech, dat zijn namelijk de type tracks die erin zitten (en ze zijn voor mij allemaal onbekend). Ik vind het zelf goed passen bij de gameplay.

  PS4 gameplay
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op zo. 16 september, 2018, 12:24
  - spiderman (bijna uit)
  - cod blackops 4 beta
  - battlefield 5 beta

  Spiderman is top, 1 en al kwaliteit en lange speelduur.

  Cod Blackups 4 beta, ik vind die battle royale mode helemaal niets in de beta. Dat ligt overigens aan mij, want ik weet dat hele volksstammen sinds fortnite lyrisch zijn over battle royale en in de beta is het inderdaad battle royale met de zo bekende cirkel die kleiner wordt en het vanuit een vliegtuig springen en wapens verzamelen en dan zien te overleven. Ik vind het niet bij COD passen. Daarbij valt dit jaar toch wel extra op op hoe verschrikkelijk gedateerd die engine is, die graphics zijn echt bizar slecht voor de huidige tijd, zeker als je dit vergelijkt met games als battlefield, god of war of spiderman. Het is dat voor de normale cod modes zoals domination de gameplay nog lekker snel is, maar dit jaar wordt het toch wel een erg magere release, zeker als je nagaat dat er geen single player campaign meer is, en dat je verplicht wordt om een season pass te kopen als je de dlc mappacks wil aangezien die niet meer los uitgebracht gaan worden. Al met al allemaal niet bepaald pluspunten voor deze game.

  Battlefield 5, Enorm goede demo, het speelt fantastisch, de nieuwe opties zoals dat je niet meer kan spotten is een hele verbetering (je wordt nu niet meer de hele tijd door snipers neergeschoten). Ook de nieuwe opzet van ammo kisten, het oppakken van ammo bij het neerschieten van iemand, de health crates. Allemaal top toevoegingen die ervoor gaan zorgen dat men meer in beweging is op de map. Grafisch is die bizar goed, wel heeft de rotterdam map last van framedrops op sommige plekken maar dit zal wel opgelost gaan worden. Een hele vette toevoeging is dat je nu als Squad punten kunt verdienen die de squad leader in kan zetten als Perks.
  Wat mij betreft de absolute winnaar dit jaar van de shooters die uitkomen (hoewel ik cod bo4 ook zeker wel zal kopen, maar kwa kwaliteit zijn deze beide games mijlen ver uit elkaar gegroeid inmiddels).
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op ma. 10 september, 2018, 21:03
  op dit moment:

  - firewall zero hour VR
  - Spiderman

  Beide games zijn erg goed, spiderman is zelfs onvoorstelbaar goed, maar goed, daar is online genoeg over te vinden hoe lyrisch de meesten over die game zijn.
 • PSVR Games / Re: Favoriete VR game

  Gepost op wo. 28 maart, 2018, 23:19
  Vanavond de Wipeout Omega VR update flink uitgeprobeerd. Ik heb echt veel VR games, maar man man man, dit is toch wel weer even een andere league.

  Ik heb er maar 1 woord voor: Waanzinnig!

  Het menu is heel stylistisch vormgegeven en eigenlijk voor het eerst zijn alle letters scherp. Die 1620p rendering pakt enorm goed uit op de playstation Pro.

  Dan start je de eerste ronde en je gelooft je ogen gewoon niet, je zit echt in de game, de cockpit is haarscherp in 3D en de omgevingen zijn exact hetzelfde als in de gewone game bomvol met allerlei objecten die ook allemaal scherp zijn. Het is vooral opvallend dat het gevoel van ruimte op de baan en de grootte van je schip allemaal perfect in balans zijn.

  Kwa motion sickness heb ik helemaal niets ervaren, er zijn 3 comfort instellingen, maar de default instelling speelde prima. Zelfs met de banen waarbij je enorme jumps maakt bleef het voor mijn gevoel prima onder controle kwa motion sickness, de game loopt vloeiend zonder framedrops dus dat maakt het wel een evenwichtige beleving.

  Wat mij betreft is dit op dit moment de best uitziende, meest indrukwekkende VR game die op de markt is. De hoeveelheid content in de game is belachelijk groot, alles van de normale game zit ook in VR. Het gevoel van snelheid is geweldig en de thrill van het racen is volledig aanwezig terwijl de bestuurbaarheid zeer goed blijft (zeker als je de gewone versie helemaal plat gespeeld hebt en de banen uit je hoofd kent).

  Ongelooflijk dat dit een gratis update is.

  Wat een vette game!
 • Afgelopen / Re: Burnouten

  Gepost op do. 22 maart, 2018, 11:39
  het zou mooi zijn als zoveel mogelijk mensen zich even aanmelden, zodat we 8 man compleet hebben voor die ene 8 personen meet in dat baseball stadium trophy. Dan is platinum daarna een eitje namelijk.

  Hoeft niet veel tijd te kosten :)
 • Race / Re: Burnout Paradise Remastered

  Gepost op do. 22 februari, 2018, 09:43
  deze ga ik zonder twijfel op dag 1 halen, al die coop opdrachten op de ps3 versie waren echt te gek om te doen, zoals spring vanaf een dak van een parkeergarage met drie man op het dak van een winkel. Of de beroemde, haal X aantal barrel rolls in X minuten met X man op het vliegveld. Of doe vijf power park slides in 1 van de straten.

  Daarnaast het vinden van al die borden (sommige waren echt lastig) om kapot te rijden, het vinden van alle hekwerken, het competatieve element om elke straat op jouw naam te zetten als snelste rijden plus ook nog eens de races zelf maken dit de ultieme arcade race game ever voor mij. Dus ik ben echt enorm blij dat deze als remaster beschikbaar komt op de ps4.
 • XBOX ONE / Re: Pubg

  Gepost op do. 08 februari, 2018, 15:06
  Citaat van: BartolomeusD op do. 08 februari, 2018, 14:58

  Ik dacht dat deze game (vanuit technisch oogpunt) een drama was om te spelen op de xbox..

  ja, dat klopt, de youtube analyse videos leggen pijnlijk bloot wat er mis is kwa framerate. Op de pc is het overigens ook niet veel beter (afhankelijk van je setup).


  soms wel drops tot 11 frames per seconde
 • Role Playing Game / Re: Monster Hunter World

  Gepost op do. 08 februari, 2018, 14:26
  Inmiddels zo'n 40 uur verder in de game. Ik zit in het laatste gebied, maar wat is het daar moeilijk. Om die monsters daar neer te halen moet je eigenlijk wel altijd met vier man coop spelen, op zich geen probleem via de sos flare, dat werkt allemaal prima. Maar dan komt het , je mag maar drie keer doodgaan in die party en je hebt 50 minuten.

  Het is nu echt regelmatig voorgekomen dat je 30 a 40 minuten bezig bent met zo'n monster, dat die bijna dood is, maar dat er dan in de rage fase van het monster bijvoorbeeld zo'n japanse medespeler geen fire resist heeft op zijn armor en in 1 keer dood is. Hartstikke leuk als die dan weer terugkomt en vervolgens weer doodgaat en nog 1 van de andere spelers weer doodgaat. Drie keer doodgaan is op, missie van 40 minuten mislukt, en je kunt weer opnieuw waar vervolgens het weer gebeurd, dan heb je de hele avong gespeeld en je bent geen steek opgeschoten omdat je te afhankelijk bent van anderen.

  Dit is overduidelijk zo'n moment waarop ik af ga haken. Maar goed, de afgelopen 40 uur waren echt indrukwekkend en wat dat betreft een topgame.

 • XBOX ONE / Re: Pubg

  Gepost op do. 08 februari, 2018, 14:18
  Citaat van: DutchElite op do. 08 februari, 2018, 13:54

  Dit is een grap toch zeker?

  nope,
  beide zijn battle royale games met dezelfde opzet (last man standing).

  Er zijn wel wat verschillen, zoals meer realistisch versus cartoony look, een wat meer realistische gun handling in pubg versus de geen recoil stijl in fortnite, plus doordat de map in pubg wat groter is duren de potjes daar gemiddeld ook wat langer, maar kwa gameplay komt het behoorlijk overeen.

  Ik vind er zelf niet veel aan aan beide games, maar ik ken toch wel behoorlijk veel mensen die beide games spelen.