Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Events / Outriders

  Gepost op zo. 11 april, 2021, 11:24
  Outriders online, wat helpen levelen en verder gaan met het verhaal
 • Events / Outriders online

  Gepost op ma. 05 april, 2021, 13:01
  Outriders online

  Ik speel wel op de PS4, dus lange laadtijden (als je PS5 hebt kan dit mss enerverend zijn)
 • Events / Outriders online

  Gepost op ma. 05 april, 2021, 13:00
  Outriders online

  Ik speel wel op de PS4, dus lange laadtijden (als je PS5 hebt kan dit mss enerverend zijn)
 • Films en Series / The Little Things

  Gepost op di. 30 maart, 2021, 08:52


  Bij sommige films is één blik op de cast voldoende om te weten dat je vuurwerk mag verwachten. The Little Things - met Oscar-winnaars als Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto in de hoofdrollen en John Lee Hancock als regisseur - past zeker in dat rijtje!

  De film vertelt het verhaal van voormalig-rechercheur en hulpsheriff Joe "Deke" Deacon (Washington) die naar Los Angeles wordt gestuurd voor een routineklus. Aldaar wordt hij door de jonge rechercheur Jim Baxter (Malek) betrokken bij de speurtocht naar een seriemoordenaar die verband lijkt te hebben met een door Deacon onopgeloste zaak.

  SYNOPSIS
  Kern County Sheriff Deke (Denzel Washington) moet samenwerken met rechercheur Baxter (Rami Malek) om een seriemoordenaar op te sporen. Deke is even intuïtief als rebels tegen autoriteit, het tegenovergestelde van Baxter. Terwijl ze een verdachte (Jared Leto) opsporen, ziet de hulpsherif een vreselijk geheim uit zijn verleden weer naar boven komen.
 • Films en Series / Zack Snyder's Justice League

  Gepost op zo. 14 maart, 2021, 08:29


  Na de release van Justice League in 2017 klonk de roep van de fans om de versie van de oorspronkelijke regisseur Zack Snyder, die het project initieel moest verlaten en indertijd overliet aan Joss Whedon, steeds harder en harder. #ReleaseTheSnyderCut werd met ontelbare mentions, posts en artikels een globale online community van cinefielen en superheldenfans, wiens roep om de alternatieve versie steeds luider klonk.

  Binnenkort is het eindelijk zover, dan kunnen fans in België Zack Snyder's Justice League ontdekken op:
  • 18/3/2021 - EST via iTunes & Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.
  • 8/4/2021 – VOD via Telenet, Proximus, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

  Sluit ramen en deuren, schakel je smartphone uit en laat je meeslepen door dit weergaloze superheldenepos, met nooit eerder geziene beelden en exclusieve scènes!
   
  SYNOPSIS
  In Zack Snyder’s Justice League zien we hoe Bruce Wayne (Ben Affleck), vastberaden om te zorgen dat Superman’s (Henry Cavill) ultieme zelfopoffering niet zinloos was, de handen in elkaar slaat met Diana Prince (Gal Gadot) om samen een team van metahumans te vormen dat de wereld kan beschermen tegen een aankomende bedreiging van catastrofale proporties. De opdracht blijkt zwaarder dan gedacht voor Bruce, want elk lid moet afrekenen met zijn eigen demonen vooraleer ze samen een ongeëvenaard team van helden kunnen vormen. Verenigd zijn Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller) mogelijk niet opgewassen om de planeet te redden van de wrede plannen van Steppenwolf, DeSaad en Darkseid...
 • Films en Series / Wonder Woman 1984

  Gepost op zo. 14 maart, 2021, 08:27


  Het geduld van de fans wordt beloond! Na de grensverleggende superheldinnenfilm uit 2017 is daar nu eindelijk Wonder Woman 1984 waarin je opnieuw kunt bewonderen hoe Diana Prince als Wonder Woman de wereld probeert te redden. Reis terug in de tijd naar de jaren 80 waar de superheldin wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en oog in oog komt te staan met de levensgevaarlijke 'Cheetah' en de geflopte zakenman Max Lord.

  Gal Gadot kruipt wederom in de huid van de powervrouw en Kristen Wiig neemt de rol van Cheetah op zich. Daarnaast zorgt de regie in de bekwame handen van Patty Jenkins voor een ijzersterk visueel spektakel.
   
  SYNOPSIS
  Op naar de jaren 80 waar Diana Prince als Wonder Woman, het opneemt tegen twee nieuwe gevreesde vijanden: Max Lord en Cheetah.
 • Films en Series / Star Trek: Picard - seizoen 1

  Gepost op wo. 10 maart, 2021, 09:18


  Trekkies, opgelet! Neem binnenkort een sprong in de tijd met de release van het eerste seizoen van Star Trek: Picard en trek samen met kapitein Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) en de mysterieuze jonge vrouw Dahj (Isa Briones) op onderzoek uit om een reeks geheimzinnige zaken op te lossen.

  In Star Trek: Picard neemt een nieuwe crew, met hulp van een paar oude bekenden, het op tegen een legioen aan gevaarlijke vijanden.

  Veertien jaar nadat kapitein Jean-Luc Picard met pensioen ging bij Starfleet, is Patrick Stewart terug om zijn werkzaamheden te hervatten. Na de vernietiging van de planeet Romulus zien wij hoe Picard op onderzoek uitgaat om een reeks mysterieuze gebeurtenissen uit zijn verleden op te lossen.
 • Films en Series / The Undoing

  Gepost op vr. 19 februari, 2021, 10:18


  In The Undoing komt het leven van de rijke New Yorkse therapeut Grace Fraser (Nicole Kidman) op zijn kop te staan wanneer haar man Jonathan (Hugh Grant) betrokken raakt bij een moordzaak. Zijn mysterieuze gedrag en de ontdekking van zijn minnares brengen zijn huwelijk met Grace in een nog groter gevaar.

  Deze bloedstollende hitserie geproduced door HBO® bevat niet alleen een vijf sterrencast, ze laat je iedere aflevering gegarandeerd op het puntje van je stoel zitten!

  Het weergaloze The Undoing - genomineerd voor vier Golden Globes - is vanaf 24 maart beschikbaar op Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  Grace en Jonathan Fraser leiden het leven waarvan ze altijd al gedroomd hebben: succes, erkenning en een zoon op een dure privéschool in Manhattan. Maar ineens komt alles op losse schroeven te staan. Een gewelddadige dood. Een verdwenen echtgenoot. Onvoorstelbare onthullingen. Nicole Kidman en Hugh Grant spelen de hoofdrollen in deze meeslepende HBO® limited series van schrijver David E. Kelley ('Big Little Lies') en regisseur Susanne Bier ('Bird Box' en 'The Night Manager').