Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Smallfoot

  Gepost op wo. 16 januari, 2019, 16:46


  Wanneer de yeti Migo in contact komt met een voor hem onbekende en mythische 'smallfoot', de bergbeklimmer Percy, gaan de sneeuwpoppen aan het dansen in deze fijne animatiefilm van Karey Kirkpatrick ('Over The Hedge').

  Smallfoot, met de stemmen van Kobe Van Herwegen, Charlotte Anne Bongaerts en Joren Seldeslachts, is vanaf 20 februari te zien op Blu-ray™, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Wanneer een jonge Yeti iets vindt waarvan hij dacht dat het niet bestond, de menselijke “smallfoot” Percy, ontstaat er heel wat commotie in de simpele Yeti-gemeenschap.
 • Films en Series / Gotham - seizoen 4

  Gepost op vr. 04 januari, 2019, 10:27


  Wie is The Joker? Die vraagt brandt op de lippen van elke Gotham-fan! In het vierde seizoen van deze DC Comics-misdaadreeks krijgen we eindelijk te zien wie de Clown Prince of Crime is. Detectives Gordon en Bullock houden hun hart vast maar kunnen rekenen op de steun van Bruce Wayne en zijn wereldberoemde alter ego!

  Het spannende vierde seizoen van Gotham is vanaf 23 januari beschikbaar op Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  De meest beruchte criminelen van Gotham City duiken weer op in seizoen vier, en dat betekent werk aan de winkel voor GCPD-detectives Jim Gordon en Harvey Bullock. Ze gaan de strijd aan met een groep verderfelijke en losgeslagen superschurken, waaronder Penguin, Edward Nygma/Riddler, Barbara Kean, Tabitha Galavan en Poison Ivy. Maar terwijl de stad in de chaos wegzinkt, staat de Dark Knight paraat om in te grijpen.
 • Films en Series / The Nun

  Gepost op do. 20 december, 2018, 13:26


  The Nun is het vijfde deel uit de bekende The Conjuring - reeks en vertelt het verhaal van een priester en een kloosterleerling die de mysterieuze dood van een non onderzoeken. Al snel blijkt dat het klooster geteisterd wordt door een demon, die niet van plan is zich zomaar over te geven.

  The Nun is vanaf 23 januari beschikbaar op Blu-ray, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Als een non haarzelf van het leven berooft, gaan een priester en een novice op onderzoek uit. Samen worden ze geconfronteerd met het duistere geheim van het klooster in de vorm van een demonische non.
 • Films en Series / The Meg

  Gepost op za. 24 november, 2018, 08:20


  In The Meg moet 'The Stath' een reddingsoperatie op poten zetten om een onderzoeksteam van de zeebodem weg te halen. De Megalodon, een reusachtige haai, denkt daar echter anders over en ziet in het team een lekkere snack. Bereid je voor op een spectaculair gevecht op leven en dood!

  The Meg is vanaf 19 december beschikbaar op 3D Blu-ray, Blu-ray , 4K UHD, DVD en Video on Demand. 

  SYNOPSIS
  Nadat hun boot wordt aangevallen door de Megalodon - een prehistorische haai - komt de bemanning van een duikboot vast te zitten op de bodem van de diepste trog van de Grote Oceaan. De reddingsduiker Jonas Taylor (Jason Statham) wordt gerekruteerd door een briljante oceanograaf (Winston Chao) om samen met zijn dochter Suyin (Li Bingbing) iedereen die vastzit te redden.
 • Films en Series / Westworld - seizoen 2

  Gepost op zo. 18 november, 2018, 10:20
  Trailer

  In het tweede seizoen van HBO's Westworld gaat de rebellie van de hosts onverminderd voort. Boegbeeld van de revolutie Dolores en haar aanhang hebben de rollen definitief omgedraaid en zetten de jacht op de mensen in. Wat ooit een mythische wereld was, is nu een levensgevaarlijke plek geworden...

  De cast is ook dit seizoen om duimen en vingers bij af te likken: Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton, James Marsden, Jeffrey Wright, Jimmi Simpson, ... De première haalde in de Verenigde Staten maar liefst 2,1 miljoen kijkers en de reeks was de eerste HBO - serie die tijdens de voor Amerikanen heilige 'Super Bowl' gepromoot werd.

  Het tweede seizoen van Westworld is vanaf 5 december beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  De met een Emmy® bekroonde dramaserie van Jonathan Nolan en Lisa Joy, geproduceerd door Bad Robot Productions en Kilter Films, speelt zich af in een wereld waar je kunt toegeven aan al je menselijke verlangens, hoe eervol of verdorven die ook mogen zijn. In seizoen één beseffen de AI-hosts van Westworld nog niet wat de aard van hun realiteit is. Maar in seizoen twee neemt de chaos het over. Een duister avontuur met Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris en vele anderen.
 • Films en Series / Sharp Objects

  Gepost op vr. 09 november, 2018, 09:08


  In Sharp Objects volgen we Camille, een journaliste die na enkele jaren terugkeert naar haar geboortedorp om verslag uit te brengen van de moord op twee lokale tienermeisjes. De confrontatie met haar verleden en vooral haar bazige moeder zorgen ervoor dat oude, destructieve gewoontes opnieuw aan de oppervlakte komen...

  Sharp Objects is gebaseerd op de gelijknamige bestseller-roman van Gillian Flynn, schrijfster van 'Gone Girl'. Jean-Marc Vallée (winnaar van een Emmy award voor 'Big Little Lies') regisseert en vijfvoudig Oscar - nominee Amy Adams schittert in de hoofdrol.

  Sharp Objects is vanaf 28 november beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Sharp Objects, met vijfvoudig Oscar®-kandidaat Amy Adams in de hoofdrol, is een psychologisch drama over een stadse journaliste die terugkeert naar het dorp waar ze is opgegroeid om de moord op twee tienermeisjes te verslaan. Ze botst met haar bazige moeder (Patricia Clarkson), haar destructieve gewoontes keren terug, en ze identificeert zich iets teveel met de jonge slachtoffers. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller-roman van Gillian Flynn (Gone Girl) en geregisseerd door de Emmy®-winnende Jean-Marc Vallée (Big Little Lies).
 • Sponsors / Re: Bestellingen periode #19

  Gepost op di. 06 november, 2018, 18:17
  Citaat van: Kelthor op di. 06 november, 2018, 18:08

  is er eigenlijk een limiet? want no offence maar de kans dat andere mensen kans maken om wat te winnen wordt nogal eentonig


  Dat is wel waar, het feit is wel dat diegenen die de link gebruiken (en eigenlijk in wezen de site online houden) meer kans hebben om te winnen. Dat is gelijk een lotje kopen in de loterij hé. Er zijn in het verleden wel nog een pak andere winnaars geweest ook hoor ;-).
 • Films en Series / Famous in Love - seizoen 1

  Gepost op za. 03 november, 2018, 09:34


  Paige (Bella Thorne) is een doodgewone studente die na een succesvolle auditie voor een Hollywoodfilm haar hele leven ziet veranderen. Van de ene dag op de andere moet ze zien te wennen aan haar nieuwe supersterrenleven en aan de onbetwistbare chemie met haar twee co-sterren…

  Famous in Love is de nieuwste tienersensatie in de Verenigde Staten. De reeks is gebaseerd op de bestseller van Rebecca Serle en wordt geregisseerd door I. Marlene King, regisseuse van Pretty Little Liars.

  Het eerste seizoen van Famous in Love, genomineerd voor 3 Teen Choice Awards, is vanaf 28 november beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Paige Townsen (Bella Thorne) is een doorsnee studente Bedrijfskunde die heel graag acteert. Wanneer er voor een grote bioscoopfilm een nieuwe it-girl wordt gezocht, halen Paige’s huisgenoten Cassie (Georgie Flores) en Jake (Charlie DePew) haar over om naar de auditie te gaan. Zelfs in haar stoutste dromen durft ze niet te geloven dat ze de rol zal krijgen, maar na een stomende auditie met Hollywoodhunk Rainer Devon (Carter Jenkins) krijgt ze de kans van haar leven.

  Ze wordt gekozen en haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ondertussen wil elke acteur in Hollywood een rol in de nieuwe Locked-film, met alle intriges van dien. Nu moet ze zich zien te redden in haar nieuwe glamourleven – de chemie tussen haar en haar medespelers valt niet te ontkennen – en tegelijkertijd achterhalen wat er met een vermiste popster is gebeurd. Gebaseerd op het boek door Rebecca Serle.