Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Young Sheldon

  Gepost op di. 02 juli, 2019, 09:49


  De grote Sheldon Cooper is ook ooit klein geweest. Young Sheldon neemt ons mee naar de beginjaren van het genie in Texas, waar de knaap opgroeit samen met zijn gezin. Dat is lang niet zo eenvoudig: vader George snapt zijn zoon niet, broer Georgie wil hem het liefste een pak rammel geven en tweelingzus Missy weet meer over hoe de wereld in elkaar zit dan hij. Gelukkig kan hij steeds terugvallen op moeder Mary, oma Meemaw én zijn treintjes!

  Iain Armitage ('Big Little Lies') kruipt op sublieme wijze in de huid van de kleine Jim Parsons, die de voice-over van de reeks inspreekt. Een aanrader voor elke fan van 'The Big Bang Theory'!

  Young Sheldon is vanaf 21 augustus beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  Het leven is bepaald niet makkelijk voor het 9-jarige genie Sheldon Cooper. Zijn vader, football-coach George, heeft geen idee hoe hij een band moet opbouwen met een zoon van wie hij niets begrijpt. Zijn moeder, de vrome Mary, doet wat ze kan om haar buitenbeentje te beschermen. Sheldons jeugd is een aaneenschakeling van ongemakkelijke en veelbelovende situaties die hem uiteindelijk maken tot de geliefde iconische wetenschapper die we allemaal kennen uit The Big Bang Theory.
 • Films en Series / Shazam!

  Gepost op za. 29 juni, 2019, 09:47


  Transformeren in een superheld door een simpel woordje uit te spreken: het moet de droom zijn van elk kind. Bij Billy Batson is het de realiteit, hij verandert in de superheld Shazam door diens naam te zeggen. Shazam kan alles wat Billy niet kan, maar al snel moet hij zijn nieuwe krachten aanwenden om aartsvijand dr. Thaddeus Sivana te stoppen.

  Shazam!, met onder andere Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel en Djimon Hounsou, is de nieuwste aanwinst van het DC - filmuniversum. Humor, actie en avontuur wisselen elkaar af in deze spetterende superheldenfilm, die vanaf 7 augustus beschikbaar is op 4K UHD, 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD en Video on Demand!
   
  SYNOPSIS
  De gehaaide Billy Batson (Asher Angel) ontdekt op zijn veertiende dat hij met één simpele ‘Shazam!’ kan transformeren in de gelijknamige volwassen superheld (Zachary Levi). Zijn pas verworven krachten worden al snel op de proef gesteld als hij het moet opnemen tegen de boosaardige dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).
 • PS4 Games / Re: Mortal Kombat 11 - Strategy Tutorials

  Gepost op za. 22 juni, 2019, 22:18
  sommige personages zijn zeker gemakkelijker te hanteren dan andere, bv Scorpion en Shang Tsung hebben allemaal vrij simpele combos, als je dan nog je enkele vaardigheden afstemt op die combos ben je al een eind ver ... Sub Zero daarentegen vind ikzelf bijvoorbeeld vrij moeilijk omdat het me maar niet lukt de moves en speciale bewegingen aan elkaar te rijgen.

  PS: ik ben nu pas begonnen met mijn tweede personage, heb de vijf torens van Scorpion eerst gedaan, ben nu aan de derde met Shang Tsung
 • Hardware / Re: nacon revolution pro 2 rig edition

  Gepost op za. 11 mei, 2019, 16:21
  Als het is zoals de vorige...

  De knuppels kan je zo instellen dat als je er bv al tegen zou duwen, je bv nog niet zou bewegen. Om bv de gevoeligheid minder te zetten, langs de andere kant kan je die ook verhogen. Net zoals bij de triggers een zogezegde dead zone.
 • Films en Series / The LEGO Movie 2: The Second Part

  Gepost op do. 09 mei, 2019, 21:06


  Wanneer DUPLO aliens de vredige LEGO wereld binnenvallen is Everything er niet meer zo Awesome! Emmett, Wyldstyle, Batman en co moeten opnieuw de LEGO® handjes in elkaar slaan om hun thuis en vrienden van de ondergang te redden.

  The LEGO® Movie 2: The Second Part is een spetterend avontuur voor de hele familie. Bekende Hollywoodnamen als Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Ferrell en Channing Tatum lenen hun stem aan enkele van de vele bekende figuurtjes, in de Vlaamse versie hoor je onder andere Sven De Ridder, Ruth Beeckmans en Manou Kersting.

  The LEGO Movie 2: The Second Part is vanaf 26 juni beschikbaar op Blu-ray , DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Het geluk van de inwoners van Bricksburg wordt wreed verstoord door een groot gevaar: LEGO DUPLO-indringers uit de ruimte vernietigen alles wat op hun pad komt! Om de angstaanjagende indringers te verslaan moeten Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden afreizen naar onbekende werelden, waarbij ze een vreemd sterrenstelsel ontdekken en ze van de ene in de andere muzikale situatie belanden!
 • Films en Series / The Mule

  Gepost op di. 07 mei, 2019, 10:39


  In The Mule vertolkt good old Clint Eastwood Earl Stone, een eenzame tachtiger die failliet verklaard wordt. Om het hoofd boven water te houden aanvaardt hij een ogenschijnlijk simpel baantje als chauffeur...

  De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Leo Sharp, bijgenaamd El Tata, een 87-jarige WO II veteraan die jarenlang drugs koerierde voor een Mexicaans drugskartel. Door zijn smetteloze strafblad, correcte rijstijl en opmerkelijke profiel slaagde hij erin om de Amerikaanse autoriteiten telkens te verschalken.

  The Mule is vanaf 12 juni beschikbaar op Blu-ray , 4K UHD, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Earl Stone (Clint Eastwood) is een eenzame man van in de tachtig die failliet is en hierdoor genoodzaakt is zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel.
 • Films en Series / Castle Rock - seizoen 1

  Gepost op zo. 05 mei, 2019, 08:31


  Castle Rock is de thuisbasis van de personages uit het oeuvre van succesauteur en horrorkoning Stephen King. In deze nieuwe reeks maken we kennis met Henry Deaver, wiens verhaal doorheen het rijke Stephen King universum we tien afleveringen lang volgen.

  Onder andere Bill Skarsgård, Sissy Spacek, Tim Robbins, Lizzy Caplan en tal van andere Hollywoodsterren maken hun opwachting in dit lovend onthaalde eerste seizoen. J.J. Abrams en de bekroonde auteur zelf treden bovendien op als executive producers en een tweede seizoen is reeds in de maak.

  Het eerste seizoen van Castle Rock is vanaf 12 juni beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  In deze psychologische horrorserie vol bekende gezichten brengen J.J. Abrams en Stephen King de mythologische schaal en intieme vertelstijl uit Kings populairste werken samen, tot een episch geheel dat zich afspeelt in het fictionele stadje Castle Rock. Laat je op een compleet nieuwe manier meevoeren door de thema’s en werelden uit Kings bekendste en meest angstaanjagende verhalen.
 • Hardware / Re: Plus account

  Gepost op do. 25 april, 2019, 21:30
  Sony trachten contacteren en vragen of ze de rest van account willen wisselen. Maar ik denk persoonlijk dat je eraan bent voor de moeite... Voor hoelang was de kaart?
 • Films en Series / Pavarotti

  Gepost op wo. 17 april, 2019, 09:32


  Luciano Pavarotti (1935-2007), de bekendste en misschien wel meest getalenteerde operazanger ooit, had een leven met uitzonderlijke hoogtepunten en zware dieptepunten. Zijn artistieke ambities, zijn ongekende talent en zijn nauwe band met het publiek maakten hem tot wereldster.

  Met beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties brengt regisseur Ron Howard ('A Beautiful Mind', 'Inferno') een ode aan één van de grootste artiesten aller tijden.
 • Films en Series / Creed 2

  Gepost op do. 04 april, 2019, 15:49


  In de ring oog in oog staan met de moordenaar van je vader, het moet wat doen met een mens. Voor Adonis Creed (Michael B. Jordan in topvorm) is het bittere realiteit wanneer hij uitgedaagd wordt door Viktor Drago, zoon van de legendarische en beruchte Ivan Drago.

  Sylvester Stallone en Dolph Lundgren worden herenigd in Creed II, terwijl hun beschermelingen een hevige strijd met elkaar aangaan. Het levert een spectaculaire film op, die je gezien moet hebben!

  Creed II is vanaf 15 mei beschikbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  Met Rocky Balboa nog altijd aan zijn zijde komt Adonis Creed oog in oog te staan met de grootste uitdaging van zijn leven: de zoon van zijn vaders moordenaar.