Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Westworld - seizoen 3

  Gepost op za. 31 oktober, 2020, 10:12


  Hoe vergaat het de mensheid wanneer de zelfbewuste robots uit een futuristisch western-pretpark ontsnappen? Het derde seizoen van Westworld volgt de groep wanneer zij onder leiding van Dolores in de straten van het toekomstige Los Angeles vergelding zoeken.

  De niet van echte mensen te onderscheiden robots lopen nu vrij rond, maar zijn ze ook echt "vrij"? Gaandeweg bouwt Dolores een band op met Caleb en beseft ze dat ook echte mensen niet altijd een vrije wil hebben. Het nieuwe seizoen van de meeslepende science-fictionreeks van HBO voegt tal van nieuwe mysteries toe en plaatst de simulatie in onze "echte" wereld.

  Het derde seizoen van Westworld is vanaf 18 november beschikbaar op DVD, Blu-ray en 4K UHD.
   
  SYNOPSIS
  In seizoen 3 komen de nieuwe goden eraan... en ze zijn razend. De levensechte androïden (hosts) mochten het themapark Westworld nooit verlaten. Nu het spel zijn einde nadert, maken de ontketende robots hun opwachting in onze wereld. De adembenemende serie is bedacht door Jonathan Nolan en Lisa Joy. Grote namen, waaronder Tessa Thompson, Ed Harris, Vincent Cassel en Rodrigo Santoro, spelen erin mee. Deze donkere odyssee is geproduceerd door J.J. Abrams' Kilter Films en Bad Robot Productions en stelt vragen over de realiteit, over onze (on)menselijkheid en de vrije wil.
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op do. 17 september, 2020, 18:21
  Citaat van: Vinsanity op do. 17 september, 2020, 14:21

  Snap de twijfels over de prijs. Ik zou het niet erg vinden om € 80,- neer te leggen mits, en nu komt het, men dan wel een volledig game uitgeeft. Geen seasonpass, betaalde DLC en/of microtransacties meer. Maar dat zal wel een utopie zijn.


  This!

  Ik vind 80 veel te veel. een 70 is al voldoende voor mij vind ik. Vooral omdat digitaal eigenlijk geen geld kost ook ...

  Ik ga wachten tot een kerstpakket met eventueel een extra controller of zoiets, ik bekijk het dan wel.
 • Films en Series / SCOOBY!

  Gepost op wo. 05 augustus, 2020, 10:02


  De film neemt ons mee naar de dagen toen Scooby nog een puppy was en hij zijn toekomstige beste vriend Shaggy leerde kennen. In de Verenigde Staten werd SCOOBY! de op een na grootste digitale release aller tijden en tot op vandaag is het de grootste digitale release ooit voor Warner Bros. 

  Tal van Hollywoodsterren lenen hun stem aan een van de figuren uit de film, waaronder Mark Wahlberg, Zac Efron, Amanda Seyfried en Gina Rodriguez. In de Vlaamse versie herkennen we onder andere Sean Dhondt, Eline De Munck, Pommelien Thijs en Sander Gillis. Regie is in de bekwame handen van Tony Cervone, bekend van 'Space Jam'.

  SCOOBY! is vanaf 6 augustus beschikbaar op Premium EST en Premium VOD via iTunes, Microsoft, Rakuten  en Google.
   
  In SCOOBY! zien we hoe Scooby en Shaggy elkaar ontmoeten en hoe ze samen met de jonge detectives Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery. Inc. vormen. De groep wordt geconfronteerd met hun grootste en meest uitdagende mysterie ooit: een plot die het monster Cerberus op de wereld wil loslaten. Terwijl ze op onderzoek trekken ontdekt de bende dat Scooby een geheime erfenis met zich meedraagt en een groots lot hem te wachten staat...
 • Films en Series / Young Sheldon - seizoen 2

  Gepost op vr. 24 juli, 2020, 10:45


  Het verhaal over de beginjaren van de grote Sheldon Cooper gaat verder! In het tweede seizoen van Young Sheldon volgen we opnieuw het genie tijdens zijn schooljaren in het oosten van Texas. 

  Hoewel zijn familie en vrienden nog steeds hun best doen om met het hoogbegaafde kind om te gaan, komt de jonge Sheldon oog in oog te staan met enkele grote problemen in de echte wereld. Het is de manier hoe hij met deze problemen om leert te gaan die hem maken tot de iconische, geliefde wetenschapper die we allemaal kennen uit 'The Big Bang Theory.'

  Het tweede seizoen van Young Sheldon is vanaf 19 augustus beschikbaar op DVD. Vanaf die dag is tevens een boxset met zowel het eerste als het tweede seizoen verkrijgbaar.
   
  SYNOPSIS
  Het is niet altijd makkelijk voor de kwetsbare, naïeve en buitenaards slimme 10-jarige Sheldon Cooper om op te groeien op een plek als Oost-Texas, waar kerk en sport domineren. Zijn familie doet er alles aan om de veeleisende bolleboos te helpen, maar het is vooral zijn nuchtere, rechtdoorzee Meemaw die Sheldon helpt met alle uitdagingen waar hij in de echte wereld tegenaan loopt.
 • Films en Series / Watchmen - seizoen 1

  Gepost op vr. 17 juli, 2020, 12:01


  De wereld op zijn kop: superhelden en gemaskerde vigilantes worden niet langer als helden aanzien. Ze zijn opgejaagd wild en worden vogelvrij verklaard. Dat is het uitgangspunt van Watchmen, HBO's nieuwste creatie en een van de meest spraakmakende series van de afgelopen jaren.

  Deze superheldenreeks die er eigenlijk geen is werd gecreëerd door Damon Lindelof ('Lost', 'The Leftovers') en bouwt verder op de gelijknamige graphic novel van DC Comics. Watchmen wisselt sci-fi af met drama en kaart op een confronterende wijze actuele thema's uit onze maatschappij aan.

  In de cast vinden we tot slot bekende namen als Regina King, Yahya Abdul-Mateen II, Jeremy Irons, Don Johnson en vele anderen terug.

  Watchmen, een must-see, is vanaf 19 augustus beschikbaar op Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  Watchmen  speelt zich af in een alternatieve geschiedenis waarin gemaskerde burgerwachten als criminelen worden behandeld. De serie, van uitvoerend producent Damon Lindelof ('Lost', 'The Leftovers'), omarmt de nostalgie van de oorspronkelijke, baanbrekende striproman van DC, maar verlegt tegelijk de grenzen opnieuw.
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op ma. 06 juli, 2020, 11:19
  Uiteindelijk is die maar vijf euro meer dan de richtprijs voor de games van PS4 ...
 • Films en Series / Pennyworth

  Gepost op ma. 06 juli, 2020, 11:07


  Achter elke sterke man staat een sterke vrouw, of in het geval van Batman een sterke butler! In de splinternieuwe DC-reeks Pennyworth maken we kennis met de jonge Alfred Pennyworth, de man die zich jaren later zal ontfermen over de kleine Bruce Wayne.

  In zijn beginjaren start hij als voormalige Britse SAS-soldaat een beveiligingsdienst op en gaat hij onder andere samenwerken met ene Thomas Wayne. De reeks, van de makers van Gotham, ademt de sfeer uit van de klassieke spionagefilms. Een tweede seizoen is inmiddels in de maak!

  Het eerste seizoen van Pennyworth is vanaf 22 juli beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  Londen, rond 1960. Alfred Pennyworth richt samen met de jonge miljardair Thomas Wayne, die later de vader van Bruce Wayne wordt, een beveiligingsbedrijf op. Met zijn militaire kameraden “Bazza” en “Dave Boy” hoopt Alfred een vrij leven te kunnen leiden, zonder orders van bovenaf en zonder moorden. Helaas blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan voor iemand met zijn ervaring.
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op ma. 29 juni, 2020, 22:05
  Voor mij kan die wel nog enkele maandjes wachten om eerlijk te zijn, ik heb daar graag nog een extra controller bij.
 • Films en Series / Richard Jewell

  Gepost op wo. 27 mei, 2020, 12:55


  In Richard Jewell schetst Clint Eastwood een aangrijpend portret van een man die door de overheid en de media onterecht belaagd werd. Bewakingsagent Richard Jewell wordt beschuldigd van een bomaanslag op de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Ondanks het gebrek aan harde bewijzen wordt Jewell het leven zuur gemaakt door de FBI en de media. Enkel zijn advocaat Watson Bryant steekt zijn hand voor Jewell in het vuur.

  Paul Walter Hauser ('I, Tonya', 'BlacKkKlansman') kruipt op magistrale wijze in de huid van Jewell en ook Kathy Bates speelt de pannen van het dak als zijn moeder. Ze werd hiervoor genomineerd voor een Oscar.

  Richard Jewell is vanaf 17 juni beschikbaar op Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  Een film van Clint Eastwood, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het is 1996 en Richard Jewell werkt als beveiligingsmedewerker op de Olympische spelen in Atlanta. Als hij een bom vindt en de ordediensten waarschuwt, wordt hij in eerste instantie gezien als een held die vele mensenlevens heeft gered. Al snel wordt hij echter zelf als mogelijke verdachte bestempeld en is hij ineens de meest gehate man van de Verenigde Staten.
 • Films en Series / The Rhytm Section

  Gepost op vr. 15 mei, 2020, 14:55


  Blake Lively speelt haar meest gewaagde filmrol tot nu toe in deze spionage thriller. Ze schittert in haar rol als Stephanie Patrick, een vrouw die haar ondergang tegemoet gaat nadat haar familie is omgekomen tijdens een vliegtuigcrash. Wanneer ze er achter komt dat dit geen ongeluk was belandt Stepanie in de duistere en complexe wereld van de internationale spionage, op zoek naar wraak. Haar zoektocht leidt haar naar Lain Boyd (Jude Law), een voormalige MI6 agent die haar opleidt om de daders te pakken te krijgen. Wanneer ze niks meer te verliezen heeft, transformeert Stephanie van slachtoffer naar sluipmoordenaar. Niets is wat het lijkt in deze zenuwslopende actiethriller van de makers van James Bond.