Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op ma. 29 juni, 2020, 22:05
  Voor mij kan die wel nog enkele maandjes wachten om eerlijk te zijn, ik heb daar graag nog een extra controller bij.
 • Films en Series / Richard Jewell

  Gepost op wo. 27 mei, 2020, 12:55


  In Richard Jewell schetst Clint Eastwood een aangrijpend portret van een man die door de overheid en de media onterecht belaagd werd. Bewakingsagent Richard Jewell wordt beschuldigd van een bomaanslag op de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Ondanks het gebrek aan harde bewijzen wordt Jewell het leven zuur gemaakt door de FBI en de media. Enkel zijn advocaat Watson Bryant steekt zijn hand voor Jewell in het vuur.

  Paul Walter Hauser ('I, Tonya', 'BlacKkKlansman') kruipt op magistrale wijze in de huid van Jewell en ook Kathy Bates speelt de pannen van het dak als zijn moeder. Ze werd hiervoor genomineerd voor een Oscar.

  Richard Jewell is vanaf 17 juni beschikbaar op Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  Een film van Clint Eastwood, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het is 1996 en Richard Jewell werkt als beveiligingsmedewerker op de Olympische spelen in Atlanta. Als hij een bom vindt en de ordediensten waarschuwt, wordt hij in eerste instantie gezien als een held die vele mensenlevens heeft gered. Al snel wordt hij echter zelf als mogelijke verdachte bestempeld en is hij ineens de meest gehate man van de Verenigde Staten.
 • Films en Series / The Rhytm Section

  Gepost op vr. 15 mei, 2020, 14:55


  Blake Lively speelt haar meest gewaagde filmrol tot nu toe in deze spionage thriller. Ze schittert in haar rol als Stephanie Patrick, een vrouw die haar ondergang tegemoet gaat nadat haar familie is omgekomen tijdens een vliegtuigcrash. Wanneer ze er achter komt dat dit geen ongeluk was belandt Stepanie in de duistere en complexe wereld van de internationale spionage, op zoek naar wraak. Haar zoektocht leidt haar naar Lain Boyd (Jude Law), een voormalige MI6 agent die haar opleidt om de daders te pakken te krijgen. Wanneer ze niks meer te verliezen heeft, transformeert Stephanie van slachtoffer naar sluipmoordenaar. Niets is wat het lijkt in deze zenuwslopende actiethriller van de makers van James Bond.
 • Films en Series / Cats

  Gepost op vr. 15 mei, 2020, 14:55


  Oscar®-winnaar° en regisseur Tom Hooper transformeert Andrew Lloyd Webber’s recordbrekende musical in een film event. In de hoofdrollen James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en de introductie van Royal Ballet prima ballerina Francesca Hayward.
   
  Met een cast van dansers van wereldklasse met stijlen van klassiek ballet tot hedendaags, hiphop tot jazz, street dance tot tap, is deze film een vernieuwende interpretatie van de musical voor een nieuwe generatie. Laat je meenemen in de magische wereld van Cats!
 • Films en Series / Dolittle

  Gepost op vr. 15 mei, 2020, 14:54


  Robert Downey JR. speelt de sterren van de hemel als dierendokter Dolittle, de man die met de dieren kan praten. Na de dood van zijn geliefde vrouw trekt Dolittle zich ontroostbaar terug op zijn landgoed. Maar wanneer de koningin erg ziek wordt, moet de kluizenaar noodgedwongen het avontuur aangaan.

  Tijdens zijn epische zoektocht naar een zeldzame remedie krijgt hij een helpende poot van zijn onstuimige dierenvrienden: Chee-Chee (Oscar®-winnaar Rami Malek), een angstige, onzekere gorilla; Dab-Dab (Oscar®-winnares* Octavia Spencer), een enthousiaste eend die ze af en toe ziet vliegen; de cynische, neurotische struisvogel Plimpton (Kumail Nanjiani), die voortdurend overhoop ligt met de coole, maar ijzige ijsbeer Yoshi (John Cena) en de eigenwijze papegaai Polynesia (Oscar®-winnares Emma Thompson).
 • Films en Series / Birds of Prey

  Gepost op za. 09 mei, 2020, 16:14


  Gotham herbergt niet alleen Batman en Robin maar het is ook de thuishaven van de hilarische en tegelijk levensgevaarlijke Harley Quinn! Nadat ze koudweg gedumpt wordt door haar vriendje The Joker belandt ze op straat. Al snel krijgt ze het gezelschap van drie even dodelijke bondgenotes, waarmee ze het samen opneemt tegen de beruchte schurk Roman Sionis.

  Margot Robbie gooit Sharon Tate's glamoureuze outfits aan de kant en kruipt opnieuw in de huid van de charismatische en waanzinnige Harley Quinn. Ewan McGregor vertolkt Sionis en voorts maken ook Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead en Jurnee Smollett-Bell hun opwachting in deze spetterende actiefilm!

  Birds of Prey is vanaf 17 juni beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan.

  Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.
 • Films en Series / Just Mercy

  Gepost op di. 28 april, 2020, 14:33


  Just Mercy vertelt het waargebeurde verhaal van Bryan Stevenson, een jonge advocaat die een heroïsche strijd om gerechtigheid voert voor zijn cliënt Walter McMillian. Ondanks een gebrek aan bewijzen werd McMillian in 1987 veroordeeld voor de moord op een 18-jarig meisje. De film is gebaseerd op de memoires van Stevenson en is een ontluisterend verhaal over gerechtigheid, menselijkheid en mededogen.

  Met Michael B. Jordan en Oscar winnaars Jamie Foxx en Brie Larson beschikt de film bovendien over een absolute topcast.

  Just Mercy is vanaf 27 mei beschikbaar op Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  Michael B. Jordan (“Black Panther”, “Creed”, “Creed II”) en Oscar®winnaars Jamie Foxx (“Ray”, “Baby Driver”, “Django: Unchained”) en Brie Larson (“Room”, “The Glass Castle”, “Captain Marvel”) spelen de hoofdrollen in Just Mercy, een meeslepend drama dat een van de belangrijkste verhalen van onze tijd naar het grote scherm brengt.

  In de film volgen we de jonge advocaat Bryan Stevenson (Jordan) en zijn historische strijd voor gerechtigheid. Na zijn studie aan Harvard kan Bryan kiezen uit tal van lucratieve banen. Maar in plaats daarvan gaat hij naar Alabama om gevangenen te verdedigen die ten onrechte zijn veroordeeld of niet de juiste juridische bijstand hebben gekregen. Hij krijgt daarbij steun van de plaatselijke advocaat Eva Ansley (Larson). Een van zijn eerste en meest controversiële zaken is die van Walter McMillian (Foxx), die in 1987 ter dood is veroordeeld voor de geruchtmakende moord op een 18-jarig meisje, ondanks een overvloed aan ontlastend bewijs en het feit dat de enige getuigenverklaring tegen hem afkomstig is van een crimineel met een motief om te liegen. In de jaren daarna raakt Bryan verwikkeld in een juridisch en politiek steekspel en krijgt hij te maken met openlijk racisme in zijn strijd voor Walter en andere gedetineerden, waarbij hij wordt tegengewerkt door het systeem.
 • Films en Series / The Way Back

  Gepost op za. 11 april, 2020, 09:13


  In The Way Back kruipt Ben Affleck in de huid van Jack Cunningham, een aan lager wal geraakte arbeider met een verleden als basketbalster op de middelbare school. Hij krijgt een unieke kans om zijn leven te beteren als hij de job van basketbalcoach op z'n oude school aangeboden krijgt.

  The Way Back is een aangrijpend portret over persoonlijke tragedie, verslaving en de strijd om die te boven te komen. Naast Affleck maken onder andere Al Madrigal ('The Daily Show') en Janina Gavankar ('True Blood') hun opwachting in de film. Regisseur is Gavin O'Connor, bekend van onder andere 'The Accountant' en 'Warrior'.

  The Way Back is vanaf 28 april beschikbaar op EST via iTunes en VOD bij Telenet en Proximus.
   
  SYNOPSIS
  Jack Cunningham is een getroebleerde man die door persoonlijke tegenslagen in een vicieuze cirkel van verslaving en wanhoop terecht is gekomen. Wanneer hij door zijn oude school gevraagd wordt om coach te worden van het basketbalteam, waar hij jaren geleden de ster van was, krijgt hij een kans om zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en de strijd met zijn demonen aan te gaan.
 • Films en Series / Legacies - seizoen 1

  Gepost op do. 02 april, 2020, 21:17


  Legacies, een spin-off van The Originals dat op zijn beurt een spin-off was van het populaire The Vampire Diaries, speelt zich af op de kostschool Salvatore School for the Young and Gifted. We maken er kennis met Hope Mikaelson en haar vrienden, die er leren hoe ze hun bovennatuurlijke krachten kunnen controleren en gebruiken. De ene leerling heeft echter nobelere intenties dan de andere...

  Het eerste seizoen van Legacies is vanaf 6 mei beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  De iconische helden en schurken uit The Vampire Diaries en The Originals hebben geschiedenis geschreven, maar hoe zal het verder gaan met hun geliefden en hun families? In het spannende drama Legacies het verhaal over de volgende generatie bovennatuurlijke wezens op de Salvatore School for the Young and Gifted. Worden de jonge heksen, vampieren en weerwolven eindelijk de helden die ze eigenlijk willen zijn – of zijn ze gedoemd om voor altijd schurken te blijven?
 • Films en Series / Doom Patrol - seizoen 1

  Gepost op za. 22 februari, 2020, 10:33


  Nadat ze elk getroffen worden door een vreselijk ongeluk, worden vier buitenbeentjes met bovennatuurlijke krachten bijeengebracht in een team. Als de Doom Patrol onderzoeken ze en beschermen ze de planeet tegen de meest bizarre fenomenen.

  In de cast van deze DC - reeks vinden we enkele opmerkelijke namen terug: Brendan Fraser vertolkt de rol van Cliff Steele en niemand minder dan Timothy 'James Bond' Dalton kruipt in de huid van teambaas Dr. Niles Caulder. Voorts herkennen we ook Diane Guerrero ('Orange is the New Black'), Alan Tudyk ('Aladdin') en Matt Bomer ('The Normal Heart').

  Het eerste seizoen van Doom Patrol is vanaf 25 maart beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  In Doom Patrol laten een paar van de meest iconische DC Comics Superhelden zich zien - Robotman alias Cliff Steele; Negative Man alias Larry Trainor; Elasti-Woman alias Rita Farr; en Crazy Jane. Zij worden geleid door de gestoorde wetenschapper Niels Caulder, beter bekend als de Chief. Wanneer de Chief opeens verdwijnt geeft Cyborg, alias Vic Stone, de aarzelende helden een opdracht die ze onmogelijk kunnen weigeren.