Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Hardware / Re: nacon revolution pro 2 rig edition

  Gepost op za. 11 mei, 2019, 16:21
  Als het is zoals de vorige...

  De knuppels kan je zo instellen dat als je er bv al tegen zou duwen, je bv nog niet zou bewegen. Om bv de gevoeligheid minder te zetten, langs de andere kant kan je die ook verhogen. Net zoals bij de triggers een zogezegde dead zone.
 • Films en Series / The LEGO Movie 2: The Second Part

  Gepost op do. 09 mei, 2019, 21:06


  Wanneer DUPLO aliens de vredige LEGO wereld binnenvallen is Everything er niet meer zo Awesome! Emmett, Wyldstyle, Batman en co moeten opnieuw de LEGO® handjes in elkaar slaan om hun thuis en vrienden van de ondergang te redden.

  The LEGO® Movie 2: The Second Part is een spetterend avontuur voor de hele familie. Bekende Hollywoodnamen als Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Ferrell en Channing Tatum lenen hun stem aan enkele van de vele bekende figuurtjes, in de Vlaamse versie hoor je onder andere Sven De Ridder, Ruth Beeckmans en Manou Kersting.

  The LEGO Movie 2: The Second Part is vanaf 26 juni beschikbaar op Blu-ray , DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Het geluk van de inwoners van Bricksburg wordt wreed verstoord door een groot gevaar: LEGO DUPLO-indringers uit de ruimte vernietigen alles wat op hun pad komt! Om de angstaanjagende indringers te verslaan moeten Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden afreizen naar onbekende werelden, waarbij ze een vreemd sterrenstelsel ontdekken en ze van de ene in de andere muzikale situatie belanden!
 • Films en Series / The Mule

  Gepost op di. 07 mei, 2019, 10:39


  In The Mule vertolkt good old Clint Eastwood Earl Stone, een eenzame tachtiger die failliet verklaard wordt. Om het hoofd boven water te houden aanvaardt hij een ogenschijnlijk simpel baantje als chauffeur...

  De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Leo Sharp, bijgenaamd El Tata, een 87-jarige WO II veteraan die jarenlang drugs koerierde voor een Mexicaans drugskartel. Door zijn smetteloze strafblad, correcte rijstijl en opmerkelijke profiel slaagde hij erin om de Amerikaanse autoriteiten telkens te verschalken.

  The Mule is vanaf 12 juni beschikbaar op Blu-ray , 4K UHD, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Earl Stone (Clint Eastwood) is een eenzame man van in de tachtig die failliet is en hierdoor genoodzaakt is zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel.
 • Films en Series / Castle Rock - seizoen 1

  Gepost op zo. 05 mei, 2019, 08:31


  Castle Rock is de thuisbasis van de personages uit het oeuvre van succesauteur en horrorkoning Stephen King. In deze nieuwe reeks maken we kennis met Henry Deaver, wiens verhaal doorheen het rijke Stephen King universum we tien afleveringen lang volgen.

  Onder andere Bill Skarsgård, Sissy Spacek, Tim Robbins, Lizzy Caplan en tal van andere Hollywoodsterren maken hun opwachting in dit lovend onthaalde eerste seizoen. J.J. Abrams en de bekroonde auteur zelf treden bovendien op als executive producers en een tweede seizoen is reeds in de maak.

  Het eerste seizoen van Castle Rock is vanaf 12 juni beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  In deze psychologische horrorserie vol bekende gezichten brengen J.J. Abrams en Stephen King de mythologische schaal en intieme vertelstijl uit Kings populairste werken samen, tot een episch geheel dat zich afspeelt in het fictionele stadje Castle Rock. Laat je op een compleet nieuwe manier meevoeren door de thema’s en werelden uit Kings bekendste en meest angstaanjagende verhalen.
 • Hardware / Re: Plus account

  Gepost op do. 25 april, 2019, 21:30
  Sony trachten contacteren en vragen of ze de rest van account willen wisselen. Maar ik denk persoonlijk dat je eraan bent voor de moeite... Voor hoelang was de kaart?
 • Films en Series / Pavarotti

  Gepost op wo. 17 april, 2019, 09:32


  Luciano Pavarotti (1935-2007), de bekendste en misschien wel meest getalenteerde operazanger ooit, had een leven met uitzonderlijke hoogtepunten en zware dieptepunten. Zijn artistieke ambities, zijn ongekende talent en zijn nauwe band met het publiek maakten hem tot wereldster.

  Met beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties brengt regisseur Ron Howard ('A Beautiful Mind', 'Inferno') een ode aan één van de grootste artiesten aller tijden.
 • Films en Series / Creed 2

  Gepost op do. 04 april, 2019, 15:49


  In de ring oog in oog staan met de moordenaar van je vader, het moet wat doen met een mens. Voor Adonis Creed (Michael B. Jordan in topvorm) is het bittere realiteit wanneer hij uitgedaagd wordt door Viktor Drago, zoon van de legendarische en beruchte Ivan Drago.

  Sylvester Stallone en Dolph Lundgren worden herenigd in Creed II, terwijl hun beschermelingen een hevige strijd met elkaar aangaan. Het levert een spectaculaire film op, die je gezien moet hebben!

  Creed II is vanaf 15 mei beschikbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  Met Rocky Balboa nog altijd aan zijn zijde komt Adonis Creed oog in oog te staan met de grootste uitdaging van zijn leven: de zoon van zijn vaders moordenaar.
 • Films en Series / Aquaman

  Gepost op di. 19 maart, 2019, 10:32


  In DC - films 'Batman v Superman: Dawn of Justice' en 'Justice League' konden we al even kennismaken met Arthur Curry, maar in 'Aquaman' ontdekken we het volledige levensverhaal én de lotsbestemming van deze half-mens, half-Atlantiër.

  Regisseur James Wan ('The Conjuring', 'Insidious') creëerde een adembenemende onderwaterwereld, waarin we de verzonken wereld Atlantis voor onze ogen tot leven zien komen. Aquaman is zo een visueel pareltje dat je moet gezien hebben!

  Aquaman is vanaf 17 april beschikbaar op 4K UHD, 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD en Video on Demand. Vanaf 3 april is de film ook beschikbaar via iTunes.

  SYNOPSIS
  Aquaman vertelt het verhaal van half-mens, half-Atlantiër Arthur Curry, die de reis van zijn leven maakt.