Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Aquaman

  Gepost op di. 19 maart, 2019, 10:32


  In DC - films 'Batman v Superman: Dawn of Justice' en 'Justice League' konden we al even kennismaken met Arthur Curry, maar in 'Aquaman' ontdekken we het volledige levensverhaal ťn de lotsbestemming van deze half-mens, half-AtlantiŽr.

  Regisseur James Wan ('The Conjuring', 'Insidious') creŽerde een adembenemende onderwaterwereld, waarin we de verzonken wereld Atlantis voor onze ogen tot leven zien komen. Aquaman is zo een visueel pareltje dat je moet gezien hebben!

  Aquaman is vanaf 17 april beschikbaar op 4K UHD, 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD en Video on Demand. Vanaf 3 april is de film ook beschikbaar via iTunes.

  SYNOPSIS
  Aquaman vertelt het verhaal van half-mens, half-AtlantiŽr Arthur Curry, die de reis van zijn leven maakt.
 • Events / Re: Calling all Agents

  Gepost op zo. 17 maart, 2019, 17:15
  Het zal hem bij nader inzien niet worden vandaag. Morgen of overmorgen?
 • Films en Series / Midsommar

  Gepost op vr. 08 maart, 2019, 16:51


  In Midsommar bezoekt een groepje vrienden een geÔsoleerd Zweeds dorpje.  Het hoogtepunt van de trip moet het traditionele Midzomerfestival worden, waarbij de langste dag van het jaar wordt gevierd.  De toeristen worden door de dorpelingen met open armen ontvangen.  Maar de ogenschijnlijke, idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel waarbij het maar de vraag...
 • Films en Series / Re: Hellboy

  Gepost op za. 02 maart, 2019, 14:51
  Jammer dat er geen derde deel op de oorspronkelijke franchise volgt (voor degenen die het zich nog herinneren, dat ging de afsluiting van een trilogie zijn), hoe dan ook, we kijken ook uit naar deze :D
 • Films en Series / Hellboy

  Gepost op vr. 01 maart, 2019, 19:46


  Gebaseerd op Mike Mignolas iconische werk, brengt dit actierijke verhaal de legendarische half-demon/superheld Hellboy (David Harbour / Stranger Things) naar het Engelse platteland om het op te nemen tegen een drietal verwoestende giganten.  Daar ontmoet hij ďThe Blood QueenĒ, Nimue (Milla Jovovich, van de Resident Evil reeks), een herrezen, eeuwenoude tovenares die een lang vervlogen verraad wil wreken.  Plots bevindt Hellboy zich in een strijd tussen het bovennatuurlijke en het menselijke en moet hij al zijn 'helse' krachten aanwenden zonder daarbij het einde van de wereld te veroorzaken...
 • Films en Series / Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

  Gepost op wo. 27 februari, 2019, 18:04


  Gellert Grindelwald (Johnny Depp), de schrik van de tovenaarswereld vůor Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden ten tonele verscheen, is ontsnapt. Hogwarts-professor Albus Perkamentus (Jude Law) roept de hulp in van zijn goeie vriend Newt Scamander en zijn verzameling buitengewone dieren om de duistere tovenaar een halt toe te roepen.

  Dit tweede deel in de Fantastic Beasts filmreeks is een lust voor het oog en deed eind vorig jaar de kassa's rinkelen. De echte fans kunnen nu nogmaals hun hartje ophalen met de Extended Edition! Boordevol bonusmateriaal en met de extended cut van de film, die 8 minuten extra ongezien beeldmateriaal bevat!

  Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is vanaf 25 maart beschikbaar op 4K UHD, 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Nadat de sterke duistere tovenaar Gellert Grindelwald is ontsnapt, roept Hogwarts-professor Albus Perkamentus opnieuw de hulp in van magie-zoŲloog Newt Scamander. Grindelwalds plan om volbloedtovenaars te laten heersen over niet-magische wezens dreigt de complete tovenaarswereld in tweeŽn te splitsen en Newt lijkt de enige die Grindelwald kan stoppen. Hij heeft echter geen idee van de gevaren die hem nog te wachten staanÖ
 • First Person Shooter / Re: Anthem

  Gepost op zo. 24 februari, 2019, 11:12
  Enkele uurtjes gespeeld, ik vin het wel een leuk spelletje, snellere actie dan destiny en soms wat meer chaos, maar zeer goed te pruimen
 • Films en Series / A Star is Born

  Gepost op di. 29 januari, 2019, 09:14


  Acht nominaties voor de belangrijkste filmprijzen voor het jaar: betere adelbrieven kun je niet voorleggen.

  Bradley Cooper en Lady Gaga schitteren in dit aangrijpende muzikale drama, over de ervaren rot Jackson Maine (Cooper) die de veelbelovende Ally (Gaga) onder zijn hoede neemt bij haar eerste stapjes in de onverbiddelijke muziekwereld. Met deze derde remake maakt Bradley Cooper, reeds 4 keer genomineerd voor een Oscar, zijn regiedebuut waarbij hij Lady Gaga regisseert in haar eerste grote rol in een langspeelfilm.

  A Star is Born won eerder de Golden Globe voor Beste Originele Nummer, "Shallow", en werd ook vier keer genomineerd voor de Grammy Awards, in de categorieŽn Album van het Jaar, Song van het Jaar, Beste Duo Pop/Groep en Beste Song voor Visuele Media.

  De film is vanaf 20 februari beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  De ervaren muzikant Jackson Maine (Bradley Cooper) ontdekt de veelbelovende artieste Ally (Lady Gaga) en wordt verliefd op haar. Het lukt Jackson om Ally in de spotlights te krijgen, maar wanneer Ally steeds succesvoller wordt, moet Jackson zijn eigen problemen onder ogen zienÖ