Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Legacies - seizoen 1

  Gepost op do. 02 april, 2020, 21:17


  Legacies, een spin-off van The Originals dat op zijn beurt een spin-off was van het populaire The Vampire Diaries, speelt zich af op de kostschool Salvatore School for the Young and Gifted. We maken er kennis met Hope Mikaelson en haar vrienden, die er leren hoe ze hun bovennatuurlijke krachten kunnen controleren en gebruiken. De ene leerling heeft echter nobelere intenties dan de andere...

  Het eerste seizoen van Legacies is vanaf 6 mei beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  De iconische helden en schurken uit The Vampire Diaries en The Originals hebben geschiedenis geschreven, maar hoe zal het verder gaan met hun geliefden en hun families? In het spannende drama Legacies het verhaal over de volgende generatie bovennatuurlijke wezens op de Salvatore School for the Young and Gifted. Worden de jonge heksen, vampieren en weerwolven eindelijk de helden die ze eigenlijk willen zijn – of zijn ze gedoemd om voor altijd schurken te blijven?
 • Films en Series / Doom Patrol - seizoen 1

  Gepost op za. 22 februari, 2020, 10:33


  Nadat ze elk getroffen worden door een vreselijk ongeluk, worden vier buitenbeentjes met bovennatuurlijke krachten bijeengebracht in een team. Als de Doom Patrol onderzoeken ze en beschermen ze de planeet tegen de meest bizarre fenomenen.

  In de cast van deze DC - reeks vinden we enkele opmerkelijke namen terug: Brendan Fraser vertolkt de rol van Cliff Steele en niemand minder dan Timothy 'James Bond' Dalton kruipt in de huid van teambaas Dr. Niles Caulder. Voorts herkennen we ook Diane Guerrero ('Orange is the New Black'), Alan Tudyk ('Aladdin') en Matt Bomer ('The Normal Heart').

  Het eerste seizoen van Doom Patrol is vanaf 25 maart beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  In Doom Patrol laten een paar van de meest iconische DC Comics Superhelden zich zien - Robotman alias Cliff Steele; Negative Man alias Larry Trainor; Elasti-Woman alias Rita Farr; en Crazy Jane. Zij worden geleid door de gestoorde wetenschapper Niels Caulder, beter bekend als de Chief. Wanneer de Chief opeens verdwijnt geeft Cyborg, alias Vic Stone, de aarzelende helden een opdracht die ze onmogelijk kunnen weigeren.
 • Films en Series / The Good Liar

  Gepost op za. 22 februari, 2020, 10:32


  Roy is een oplichter op leeftijd. Hij ontmoet Betty, een rijke weduwe die online op zoek gaat naar gezelschap. Ze maken het gezellig met elkaar maar al snel blijkt dat ze allebei schermen met een verborgen agenda... Dame Helen Mirren en Sir Ian McKellen schitteren in dit spannende kat-en-muisspel boordevol intriges!

  The Good Liar is vanaf 25 maart beschikbaar op DVD en Video on Demand.
   
  SYNOPSIS
  Beroepsoplichter Roy (Ian McKellen) heeft zijn pijlen gericht op weduwe Betty (Helen Mirren). Ze heeft miljoenen op de bank en die wil hij allemaal hebben. Maar de twee groeien steeds meer naar elkaar toe en wat begon als simpele afzetterij, ontaardt in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel in dit spannende drama over de geheimen van mensen en de illusies waarin ze leven.
 • Films en Series / Doctor Sleep

  Gepost op wo. 05 februari, 2020, 15:26


  De kleine Danny Torrance uit 'The Shining' is inmiddels een volwassen man die kampt met een alcoholprobleem om zijn demonen te onderdrukken. Wanneer hij de jonge Abra ontmoet, die net als hij over telepathische krachten beschikt, en geconfronteerd wordt met een mysterieuze sekte moet Dan noodgedwongen terugkeren naar het sinistere Overlook hotel...
  De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King, in wiens Shining - universum de film zich situeert.
  Ewan McGregor kruipt op magistrale wijze in de huid van Dan - Danny - Torrance en Rebecca Ferguson ('Life', 'Mission Impossible', 'The White Queen') schittert als de huiveringwekkende Rose the Hat.

  Doctor Sleep is vanaf 11 maart beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Getekend door het trauma dat hij als kind in het Overlook Hotel heeft doorstaan, komt Dan Torrance oog in oog met geesten uit het verleden wanneer hij Abra ontmoet, een moedige tiener die zijn hulp hard nodig heeft en die een krachtige, buitenzintuigelijke eigenschap bezit die de “shine” genoemd wordt.
 • Films en Series / Joker

  Gepost op za. 11 januari, 2020, 09:19


  Joker is ontegensprekelijk dé film van 2019. Het meeslepende verhaal van Arthur Fleck, briljant vertolkt door rasacteur Joaquin Phoenix, lokte volle zalen en ook de critici waren unaniem lovend. Regisseur Todd Phillips schetst een duister, grauw beeld van Gotham City en de maatschappij, dat we aanschouwen door de ogen van de verschoppeling Fleck.

  De film won deze week 2 Golden Globes, waaronder die voor Beste Acteur - Drama, en is de grote favoriet voor de komende Oscars.

  Joker, een must-have in de collectie van elke filmliefhebber, is vanaf 5 februari beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray, DVD en Video on Demand.
   
  SYNOPSIS
  De mislukte cabaretier Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) dwaalt verkleed als clown door Gotham City, waar hij in aanraking komt met gewelddadige criminelen. Afgewezen door de maatschappij draait Fleck, in het meesterwerk van Todd Phillips, langzaam door en ontpopt hij zichzelf tot een crimineel meesterbrein genaamd Joker.
 • Films en Series / Big Little Lies - seizoen 2

  Gepost op ma. 23 december, 2019, 23:07


  De relatieve rust die de Monterey Five - Madeline, Celeste, Jane, Renata en Bonnie - kenden na de turbulente gebeurtenissen van het eerste seizoen wordt in dit tweede seizoen brutaal verstoord. Ze worden geconfronteerd met Perry's moeder (glansrol van Meryl Streep), die op zoek gaat naar antwoorden en een tegenstandster van formaat blijkt te zijn...

  Het tweede seizoen van Big Little Lies, genomineerd voor drie Golden Globes, en de boxset met beide seizoenen is vanaf 8 januari beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  Het is weer onrustig in Monterey (Californië). Relaties lopen stuk, loyaliteit neemt af en de kans op emotionele en lichamelijke schade ligt nog altijd op de loer. De HBO® hit-serie Big Little Lies is terug. In seizoen 2 proberen de ‘Monterey Five’ – Madeline, Celeste, Jane, Renata en Bonnie – de draad weer op te pakken nadat hun levens volledig overhoop zijn geraakt. Maar dan arriveert Perry’s moeder (Meryl Streep) in Monterey, en zij is op zoek naar antwoorden.
 • Films en Series / It: Chapter Two

  Gepost op ma. 23 december, 2019, 23:03


  Zevenentwintig jaar na de gebeurtenissen uit 'It' wordt het stadje Derry opnieuw geteisterd door mysterieuze verdwijningen. Dat kan maar een ding betekenen: Pennywise is terug, bloeddorstiger dan ooit! De inmiddels volwassen Losers Club moet hun grootste en diepste angsten overwinnen om de monsterlijke clown voor eens en altijd te vernietigen.

  Met onder andere Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Hader beschikt de film over een geweldige cast. Bill Skarsgard laat opnieuw zijn demonische grijns zien als Pennywise de clown.

  It: Chapter Two is vanaf 15 januari beschikbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray , DVD en Video on Demand.
   
  SYNOPSIS
  Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert IT terug. De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen, maar als er weer mensen vermist raken in het stadje Derry, verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen. Beschadigd door hun verleden, moet elk van de Losers zijn diepste angsten overwinnen om Pennywise, moordlustiger dan ooit, voorgoed te verslaan.
 • Algemeen / Re: Uitspelen games

  Gepost op za. 07 december, 2019, 08:57
  De twee laatste games die ik heb uitgespeeld waren Borderlands 3 en Star Wars. Ik herken me er vooral vroeger in om net iets te ver te gaan voor een bepaalde trophy, maar tijdsgebrek heeft me dat afgeleerd. Ik herinner me bv dat je voor een bepaalde trophy in saints row x aantal kilometers moest afleggen in een vliegend voertuig, dat ik dan een trukje heb gedaan met elastieken om die toch los te spelen en zo de platinum te behalen. Dat doe ik nu niet meer, totaal geen zin meer in.

  De meeste games die ik nog speel en zal spelen zullen verhalende zijn, jammer genoeg is het onlinegebeuren op een zeer laag pitje komen te staan.
 • Films en Series / Game of Thrones - seizoen 8

  Gepost op wo. 20 november, 2019, 11:15


  And Now Our Watch Has Ended. Na acht intense, bloederige, emotioneel heftige maar ronduit epische seizoenen is HBO's succesreeks Game of Thrones afgelopen. Om de ontwenningsverschijnselen en het verlies van een van de meest besproken programma's aller tijden tegen te gaan kondigt Warner Home Video aan dat zowel Game of Thrones®: The Complete Collection, The Complete Series als het laatste achtste seizoen vanaf 3 december beschikbaar zijn op Blu-ray en DVD.

  Game of Thrones, gebaseerd op de bestsellers van George R.R. Martin, is met maar liefst 160 Emmy® nominaties en 59 overwinningen de meest bekroonde reeks in de televisiegeschiedenis. Bovendien is het de best bekeken reeks ooit van HBO, waarbij het laatste seizoen gemiddeld 44 miljoen kijkers lokte in de VS.
   
  SYNOPSIS
  De meest bekroonde Emmy Award serie Game of Thrones is terug met een laatste seizoen vol bedrog en verraad, adel en eer… en een legendarische strijd tussen de levenden en de doden. Jon, Dany en hun legers bereiden zich voor op de komst van het leger van de Night King. De ontknoping die al acht seizoenen op zich laat wachten nadert en zal antwoord geven op de ontelbare vragen over het lot van de hoofdpersonages.
 • Films en Series / Manifest - seizoen 1

  Gepost op wo. 13 november, 2019, 17:17


  Turbulentie: ook voor de meest ervaren vliegtuigpassagiers is het toch altijd een momentje de adem inhouden, een schietgebedje prevelen en iets harder in de leuning knijpen. Ook de passagiers van vlucht 828 van Jamaica naar New York City krijgen ermee te maken. Wanneer ze voet aan de grond zetten is hun ontzetting echter nog groter dan hun opluchting: in de tijdspanne dat ze in de lucht vertoefden, is de wereld 5 jaar ouder geworden!

  Manifest hield gemiddeld 15 miljoen kijkers per aflevering aan het scherm gekluisterd in de Verenigde Staten en een tweede seizoen is inmiddels in de maak.

  Het eerste seizoen van Manifest, verplicht kijkvoer voor fans van Lost of Blindspot, is vanaf 4 december beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  De bemanning en de passagiers van Montego Air vlucht 828 waren opgelucht toen het vliegtuig landde na een turbulente routinevlucht. Maar tijdens die paar uur die ze in de lucht doorbrachten blijkt er op aarde vijf jaar verstreken te zijn. Vrienden, familie en collega’s hebben de hoop opgegeven en zijn na een rouwperiode doorgegaan met hun leven. Nu krijgen de overlevers, geconfronteerd met het onmogelijke, een tweede kans.