Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Joker

  Gepost op za. 11 januari, 2020, 09:19


  Joker is ontegensprekelijk dé film van 2019. Het meeslepende verhaal van Arthur Fleck, briljant vertolkt door rasacteur Joaquin Phoenix, lokte volle zalen en ook de critici waren unaniem lovend. Regisseur Todd Phillips schetst een duister, grauw beeld van Gotham City en de maatschappij, dat we aanschouwen door de ogen van de verschoppeling Fleck.

  De film won deze week 2 Golden Globes, waaronder die voor Beste Acteur - Drama, en is de grote favoriet voor de komende Oscars.

  Joker, een must-have in de collectie van elke filmliefhebber, is vanaf 5 februari beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray, DVD en Video on Demand.
   
  SYNOPSIS
  De mislukte cabaretier Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) dwaalt verkleed als clown door Gotham City, waar hij in aanraking komt met gewelddadige criminelen. Afgewezen door de maatschappij draait Fleck, in het meesterwerk van Todd Phillips, langzaam door en ontpopt hij zichzelf tot een crimineel meesterbrein genaamd Joker.
 • Films en Series / Big Little Lies - seizoen 2

  Gepost op ma. 23 december, 2019, 23:07


  De relatieve rust die de Monterey Five - Madeline, Celeste, Jane, Renata en Bonnie - kenden na de turbulente gebeurtenissen van het eerste seizoen wordt in dit tweede seizoen brutaal verstoord. Ze worden geconfronteerd met Perry's moeder (glansrol van Meryl Streep), die op zoek gaat naar antwoorden en een tegenstandster van formaat blijkt te zijn...

  Het tweede seizoen van Big Little Lies, genomineerd voor drie Golden Globes, en de boxset met beide seizoenen is vanaf 8 januari beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  Het is weer onrustig in Monterey (Californië). Relaties lopen stuk, loyaliteit neemt af en de kans op emotionele en lichamelijke schade ligt nog altijd op de loer. De HBO® hit-serie Big Little Lies is terug. In seizoen 2 proberen de ‘Monterey Five’ – Madeline, Celeste, Jane, Renata en Bonnie – de draad weer op te pakken nadat hun levens volledig overhoop zijn geraakt. Maar dan arriveert Perry’s moeder (Meryl Streep) in Monterey, en zij is op zoek naar antwoorden.
 • Films en Series / It: Chapter Two

  Gepost op ma. 23 december, 2019, 23:03


  Zevenentwintig jaar na de gebeurtenissen uit 'It' wordt het stadje Derry opnieuw geteisterd door mysterieuze verdwijningen. Dat kan maar een ding betekenen: Pennywise is terug, bloeddorstiger dan ooit! De inmiddels volwassen Losers Club moet hun grootste en diepste angsten overwinnen om de monsterlijke clown voor eens en altijd te vernietigen.

  Met onder andere Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Hader beschikt de film over een geweldige cast. Bill Skarsgard laat opnieuw zijn demonische grijns zien als Pennywise de clown.

  It: Chapter Two is vanaf 15 januari beschikbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray , DVD en Video on Demand.
   
  SYNOPSIS
  Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert IT terug. De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen, maar als er weer mensen vermist raken in het stadje Derry, verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen. Beschadigd door hun verleden, moet elk van de Losers zijn diepste angsten overwinnen om Pennywise, moordlustiger dan ooit, voorgoed te verslaan.
 • Algemeen / Re: Uitspelen games

  Gepost op za. 07 december, 2019, 08:57
  De twee laatste games die ik heb uitgespeeld waren Borderlands 3 en Star Wars. Ik herken me er vooral vroeger in om net iets te ver te gaan voor een bepaalde trophy, maar tijdsgebrek heeft me dat afgeleerd. Ik herinner me bv dat je voor een bepaalde trophy in saints row x aantal kilometers moest afleggen in een vliegend voertuig, dat ik dan een trukje heb gedaan met elastieken om die toch los te spelen en zo de platinum te behalen. Dat doe ik nu niet meer, totaal geen zin meer in.

  De meeste games die ik nog speel en zal spelen zullen verhalende zijn, jammer genoeg is het onlinegebeuren op een zeer laag pitje komen te staan.
 • Films en Series / Game of Thrones - seizoen 8

  Gepost op wo. 20 november, 2019, 11:15


  And Now Our Watch Has Ended. Na acht intense, bloederige, emotioneel heftige maar ronduit epische seizoenen is HBO's succesreeks Game of Thrones afgelopen. Om de ontwenningsverschijnselen en het verlies van een van de meest besproken programma's aller tijden tegen te gaan kondigt Warner Home Video aan dat zowel Game of Thrones®: The Complete Collection, The Complete Series als het laatste achtste seizoen vanaf 3 december beschikbaar zijn op Blu-ray en DVD.

  Game of Thrones, gebaseerd op de bestsellers van George R.R. Martin, is met maar liefst 160 Emmy® nominaties en 59 overwinningen de meest bekroonde reeks in de televisiegeschiedenis. Bovendien is het de best bekeken reeks ooit van HBO, waarbij het laatste seizoen gemiddeld 44 miljoen kijkers lokte in de VS.
   
  SYNOPSIS
  De meest bekroonde Emmy Award serie Game of Thrones is terug met een laatste seizoen vol bedrog en verraad, adel en eer… en een legendarische strijd tussen de levenden en de doden. Jon, Dany en hun legers bereiden zich voor op de komst van het leger van de Night King. De ontknoping die al acht seizoenen op zich laat wachten nadert en zal antwoord geven op de ontelbare vragen over het lot van de hoofdpersonages.
 • Films en Series / Manifest - seizoen 1

  Gepost op wo. 13 november, 2019, 17:17


  Turbulentie: ook voor de meest ervaren vliegtuigpassagiers is het toch altijd een momentje de adem inhouden, een schietgebedje prevelen en iets harder in de leuning knijpen. Ook de passagiers van vlucht 828 van Jamaica naar New York City krijgen ermee te maken. Wanneer ze voet aan de grond zetten is hun ontzetting echter nog groter dan hun opluchting: in de tijdspanne dat ze in de lucht vertoefden, is de wereld 5 jaar ouder geworden!

  Manifest hield gemiddeld 15 miljoen kijkers per aflevering aan het scherm gekluisterd in de Verenigde Staten en een tweede seizoen is inmiddels in de maak.

  Het eerste seizoen van Manifest, verplicht kijkvoer voor fans van Lost of Blindspot, is vanaf 4 december beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  De bemanning en de passagiers van Montego Air vlucht 828 waren opgelucht toen het vliegtuig landde na een turbulente routinevlucht. Maar tijdens die paar uur die ze in de lucht doorbrachten blijkt er op aarde vijf jaar verstreken te zijn. Vrienden, familie en collega’s hebben de hoop opgegeven en zijn na een rouwperiode doorgegaan met hun leven. Nu krijgen de overlevers, geconfronteerd met het onmogelijke, een tweede kans.
 • Films en Series / The Big Bang Theory - seizoen 12

  Gepost op zo. 10 november, 2019, 09:10


  Bazinga! Nee, het is geen van Sheldon's 'classic pranks' maar de harde waarheid: na twaalf seizoenen komt er een einde aan 'The Big Bang Theory'.

  In de 24 laatste afleveringen komen we te weten hoe Amy en Sheldon hun eerste huwelijksjaar beleven, of Raj ooit nog aan een lief geraakt en of Leonard en Penny het eens raken of ze al dan niet kinderen willen.

  Het twaalfde en laatste seizoen van The Big Bang Theory, en de boxset met alle seizoenen, is vanaf 27 november beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  Beste vrienden Leonard Hofstadter en Sheldon Cooper zijn geniale wetenschappers in het lab, maar daarbuiten ontbreekt het ze aan sociale vaardigheden . Ondanks dat is het Leonard toch gelukt om te trouwen met zijn superknappe, wereldwijze buurvrouw Penny en is Sheldon na een lange relatie eindelijk in het huwelijksbootje gestapt metde succesvolle neurobiologe Amy. Terwijl ruimtevaartingenieur Howard en zijn schattige vrouw, microbiologe Bernadette, ontdekken hoe het is om twee kinderen te hebben, overweegt astrofysicus Raj een traditioneel gearrangeerd huwelijk.

  De superslimme vrienden krijgen elke dag weer te maken met complexe vraagstukken, of het nou gaat om wetenschap, familiecrises of videogames. Ze experimenteren er lustig op los, met alle komische resultaten van dien. Maar elke goede theorie sluit af met een conclusie. Het twaalfde en allerlaatste seizoen van dit hilariteits-continuüm bestaat uit 24 afleveringen, waarin onze vrienden comedy tot grote hoogten laten stijgen… En daar voorbij..
 • Films en Series / Krypton - seizoen 1

  Gepost op vr. 01 november, 2019, 13:40


  In Krypton maken we kennis met Seg-El, grootvader van de ons welbekende Kal-El. Lang voor die zijn eerste kreetjes laat horen moet Seg-El alles in het werk stellen om het verbannen House of El in ere te herstellen. Samen met een menselijke gezant moet hij de planeet Krypton redden van de ondergang, om zo de toekomst van zijn kleinzoon te verzekeren.

  Het eerste seizoen van Krypton is vanaf 27 november beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  David S. Goyer (Man of Steel, The Dark Knight) brengt het verhaal achter de legende en het lot van Superman. Twee generaties vóór de verwoesting van de thuisplaneet van Superman volgt de serie de grootvader (Cameron Cuffe) van deze legendarische Man of Steel. Zijn House of El is verbannen en beschaamd en hij vecht om de eer van zijn familie te herstellen en zijn geliefde planeet voor totale chaos te behoeden.
 • Films en Series / The Last Ship - seizoen 6

  Gepost op za. 26 oktober, 2019, 08:48


  In het vijfde seizoen van The Last Ship lijkt de wereld zich te herstellen na jaren van oorlog en politieke onrust.  Niets is minder waar en de crew van de Nathan James bevindt zich al snel opnieuw in woelige wateren.

  Het vijfde en laatste seizoen van The Last Ship, en de boxset met alle seizoenen, zijn vanaf 6 november beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  De bevolking is eindelijk aan het herstellen van het dodelijke virus dat de aarde op haar grondvesten deed schudden, maar nog steeds heerst overal politieke onrust. Het laatste seizoen van The Last Ship is het meest legendarische van allemaal! Het zit vol met actiescènes die je op het puntje van je stoel houden, maar blijft bewijzen dat een langdurige oorlog altijd gepaard gaat met ernstige verliezen en zijn tol eist van de strijdende helden.
 • Films en Series / Warrior - seizoen 1

  Gepost op za. 26 oktober, 2019, 08:33


  In Warrior maken we kennis met de jonge Ah Sahm, die in de negentiende eeuw van China naar San Francisco emigreert. Ah Sahm's ronduit impressionante gevechtstechnieken leveren hem een baan op bij de maffia, waar hij al snel een reputatie opbouwt.

  Warrior is gebaseerd op de verhalen en legendes van Bruce Lee himself. Deze Cinemax reeks wordt geproduced door Justin Lin ('Fast & Furious') en geregisseerd door Jonathan Tropper ('Banshee'). Een tweede seizoen is reeds in de maak!

  Het eerste seizoen van Warrior is vanaf 6 november beschikbaar op Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  Deze ruige, sexy tv-serie boordevol actie speelt zich af in het 19e-eeuwse San Francisco, ten tijde van de wrede Tong Wars. Geïnspireerd op de boeken van de legendarische Bruce Lee volgen we een wonderkind dat uitblinkt in oosterse vechtkunst. Wanneer hij vanuit China emigreert wordt hij aan een machtige, criminele familie in Chinatown verkocht om hun vuile klusje op te knappen.
 • Films en Series / Yummy

  Gepost op zo. 20 oktober, 2019, 11:18


  De eerste Vlaamse zombiefilm is een feit en dat zullen de bezoekers van FACTS geweten hebben. De trailer werd namelijk daarnet voor het eerst getoond als surprise reveal tijdens de grootste Comic Con van ons land. A Team Productions, bekend van PATSER en TORPEDO, zit als producerende machine achter YUMMY. Denk aan liters bloed en ingewanden, boob jobs, nog meer bloed, zombies en zei ik al boob jobs? Dat dus.

  Een verliefd koppel reist af naar een goedkoop Oost-Europees ziekenhuis voor plastische chirurgie. De jonge vrouw wil een borstverkleining. Haar moeder komt mee om alles nog eens extra strak te laten trekken. Het vriendje vindt op een verlaten afdeling een vrouw, gemuilkorfd en vastgebonden op een operatietafel; het gevolg van een experimentele verjongingskuur. Hij bevrijdt haar, maar veroorzaakt zo de uitbraak van een virus dat dokters, patiënten én zijn schoonmoeder in bloeddorstige zombies verandert.
 • Films en Series / Annabelle Comes Home

  Gepost op wo. 02 oktober, 2019, 09:09
  In Annabelle Comes Home zijn demonologen Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga) de terreur door pop Annabelle grondig beu. Ze besluiten Annabelle voor eens en altijd achter slot en grendel te plaatsen in een door een priester gezegende vitrine. De vervloekte pop heeft echter andere plannen en richt haar ijskoude demonische blik op een nieuw slachtoffer: Judy, de dochter van de Warrens.

  Annabelle Comes Home is het derde deel uit de succesvolle Annabelle - filmreeks. Patrick Wilson en Vera Farmiga hernemen hun rollen als Ed en Lorraine en de film werd geproduced door James Wan ('Aquaman', 'Saw', 'The Conjuring').

  De film is vanaf 6 november beschikbaar op Blu-ray, DVD en Video on Demand. Daarbovenop zijn ook boxsets met alle films uit de Annabelle en The Conjuring franchises beschikbaar, goed voor tal van slapeloze nachten!
   
  SYNOPSIS
  Demonologen Ed en Lorraine Warren hebben in hun kelder een duistere verzameling aangelegd. Onder deze helse voorwerpen is de pop Annabelle, die bezeten is door het kwaad. Terwijl Judy, de tienjarige dochter van de Warrens, rustig ligt te slapen, ontketent Annabelle de boze geesten die in haar huizen. Er volgt een gruwelijke nacht…
 • Films en Series / Godzilla: King of the Monsters

  Gepost op za. 07 september, 2019, 13:23


  Wat is er beter dan de eerste donkere avonden van het jaar door te brengen in het gezelschap van enkele brullende, allesvernietigende monsters?

  Vijf jaar na de ontdekking van Godzilla duiken andere 'Titans' op, die het op elkaar gemunt hebben. Zal het Godzilla lukken om Mothra, Rodan en zijn nemesis King Ghidorah het hoofd te bieden? Of is dit slechts een opwarmertje voor hij het opneemt tegen Kong in 2020?

  Godzilla: King of the Monsters is na Godzilla en Kong: Skull Island de derde film uit het Monsterverse van Warner Bros. Pictures en Legendary. De film beschikt met Millie Bobby Brown ('Stranger Things'), Vera Farmiga ('Orphan', 'The Departed'), Charles Dance ('Game of Thrones'), Ken Watanabe ('Godzilla') en Kyle Chandler ('Argo', 'Manchester by the Sea') over een topcast!

  Godzilla: King of the Monsters is vanaf 2 oktober beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray, DVD en Video on Demand.
   
  SYNOPSIS
  Eeuwenoude, reusachtige monsters herrijzen. Het cryptozoölogische instituut Monarch moet het opnemen tegen Godzilla, Mothra, Rodan en koning Ghidorah in een strijd om de macht.