Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Fahrenheit 451

  Gepost op vr. 19 oktober, 2018, 17:19
  Trailer

  451 graden Fahrenheit is de temperatuur waarop boekpapier vlam vat en verbrandt. In deze dystopische maatschapij hebben brandweermannen het bevel gekregen om alle boeken te verbranden, dit om te voorkomen dat de mensen zich intellectueel ontwikkelen. Een van hen begint te twijfelen en sluit zich aan bij een ondergrondse verzetsgroep. Samen met een jonge informante moet hij alles op alles zetten om aan de regerende machten te ontsnappen.

  Hollywoodsterren Michael B. Jordan ('Creed', 'Black Panther'), Michael Shannon ('The Shape of Water,' 'Nocturnal Animals') en Sofia Boutella ('The Mummy', 'Atomic Blonde') maken hun opwachting in deze fascinerende HBO-film.

  Fahrenheit 451 is vanaf 14 november beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Een duizelingwekkende high-tech thriller, gebaseerd op het gelijknamige boek van Ray Bradbury. Deze HBO-film schetst een Amerikaans toekomstbeeld waar de waarheid is uitgebannen, en waar beroemde “firemen” voor het oog van de camera boeken verbranden en kunst, cultuur en geschiedenis verwoesten.

  In deze paranoïde wereld wordt een geestdriftige brandweerman (Michael B. Jordan) klaargestoomd om zijn kapitein (Michael Shannon) op te volgen. Hij ontmoet een jonge informant (Sofia Boutella), en stemt toe om een ondergrondse verzetsgroep te helpen bij een dapper plan om duizenden klassieke werken te behouden. Dat plan kan alleen slagen als ze de alziende machten te slim af kunnen zijn die de werken willen vernietigen.
 • Films en Series / The Looming Tower

  Gepost op vr. 19 oktober, 2018, 11:59


  Deze geweldige miniserie, gebaseerd op het met een Pulitzer Prize bekroonde boek van Lawrence Right, schetst hoe de interne rivaliteit tussen FBI en CIA de opkomst van Al Qaeda, Osama Bin Laden en de gebeurtenissen van 11 september mogelijk onrechtstreeks in gang zette. Jeff Daniels vertolkt de rol van John O'Neill, chef bij de FBI 'I-49' divisie. Voor zijn rol werd Daniels genomineerd voor een Emmy in de categorie 'Outstanding Lead Actor in a Limited Series or Movie'. In totaal werd 'The Looming Tower' genomineerd voor vier Emmy's.
   
  The Looming Tower is vanaf 14 november beschikbaar op Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  The Looming Tower volgt de groeiende dreiging van Osama bin Laden en Al-Qaeda eind jaren negentig, en laat zien hoe de rivaliteit tussen de FBI en de CIA in die tijd onbedoeld de weg vrijmaakte voor de tragische gebeurtenissen op 11 september 2001. Deze nieuwe dramaserie is gebaseerd op het non-fictiewerk van Lawrence Wright, dat een Pullitzer Prize won.
 • Sponsors / Re: Bestellingen periode #18

  Gepost op vr. 19 oktober, 2018, 11:39
  Hey,
  Is aankoop van vorige maand maar vergeten om bestel nr. door te sturen...dus bij deze (als het nog van tel is tenminste)
  Bestelnr.: 4894628200
 • Events / Re: Cod BO4

  Gepost op wo. 17 oktober, 2018, 19:10
  Dan pas ik ook, ik ga hem ook installeren op mijn andere ps4 voor de toekomst. De tv wordt veel gedeeld atm ...
 • Events / Re: Cod BO4

  Gepost op za. 13 oktober, 2018, 21:56
  Te laat gezien. Woensdag kan ik wss wel.
 • Films en Series / C.B. Strike

  Gepost op do. 04 oktober, 2018, 22:07


  Robert Galbraith. Nog nooit van gehoord? Misschien doet de naam J.K. Rowling wél een belletje rinkelen! In C.B. Strike, de detectivereeks die Rowling schreef onder het pseudoniem Robert Galbraith, volgen we Cormoran Strike, een ex-militair die na een ongeval aan de kost komt als privédetective. BBC One pikte het boek op en maakte er een bijzonder spannende reeks van 7 afleveringen van.

  C.B.Strike is vanaf 31 oktober beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Strike is een oorlogsveteraan die privédetective is geworden, en doet zijn werk vanuit een klein kantoor aan de Denmark Street in London. Hij heeft fysieke en psychologische problemen, maar zijn unieke blik en zijn achtergrond als onderzoeker bij de Britse militaire recherche blijken cruciaal in het oplossen van zaken die aan de politie voorbijgaan.