Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Lovecraft Country - seizoen 1

  Gepost op wo. 20 januari, 2021, 21:23


  2021 is nog maar net begonnen of daar is de eerste absolute must-have release al! In HBO's Lovecraft Country volgen we Atticus Freeman, een jonge oorlogsveteraan die samen met een vriendin en zijn oom door het Amerika van de jaren '50 trekt op zoek naar zijn verloren vader. Onderweg gaan ze de strijd aan met racisten en tal van andere monsters.

  Lovecraft Country is een baanbrekende reeks die horror en brandend actuele thema's door elkaar gooit en overgiet met een surreŽel en absurdistisch sausje! De reeks, gebaseerd op de boeken van horrorschrijver H.P. Lovecraft, is vanaf 17 februari beschikbaar op Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  In de surreŽle, absurdistische HBOģ serie Lovecraft Country, reist een Korea-veteraan samen met een vriendin en zijn oom door Amerika op zoek naar zijn verdwenen vader. Het zijn de jaren Ď50 en rassenscheiding is nog verankerd in de wet. Hun reis wordt al snel een overlevingsstrijd: ze krijgen te maken met racistisch geweld en bloeddorstige monsters die gebaseerd zijn op de boeken van horrorschrijver H.P. Lovecraft.
 • Films en Series / Legacies - seizoen 2

  Gepost op ma. 21 december, 2020, 14:24


  Wanneer Hope Mikaelson in het tweede seizoen van Legacies wil terugkeren naar haar vrienden op Salvatore Boarding School for the Young & Gifted komt ze in een wereld terecht waarin zij niet langer bestaat. Terwijl ze zich probeert te redden in de chaos die daarmee gepaard gaat komt ze oog in oog te staan met meer monsters en emotionele verrassingen dan ooit tevoren.

  Het tweede seizoen van Legacies verschijnt op 13 januari op DVD.
   
  SYNOPSIS
  Doordat het geheugen is gewist van alle leerlingen van de Salvatore Boarding School for the Young & Gifted, kan in seizoen 2 niemand zich Hope Mikaelson nog herinneren. Hope staat voor een moeilijke keuze: terugkeren naar haar dierbare vrienden en naar de school waar ze zich thuis voelde, of alleen de strijd aangaan met de monsters in Malivore.
 • PS4 Games / Re: Cyberpunk 2077

  Gepost op vr. 18 december, 2020, 20:43
  Onze review komt normaal dit weekend online. Van mezelf niet dus ik kan er niet van meespreken
 • Hardware / Re: 4K HDR Monitor

  Gepost op do. 10 december, 2020, 18:28
  persoonlijk zou ik enkel voor die reden geen nieuw beeldscherm of tv kopen. Ik heb nu HDR, de kleuren zijn idd wel iets mooier, maar ik denk dat 4K de grootste factor is in de betere beleving, en niet de HDR ...

  Over die 2.1 moet ge ook de niet-standaard HMDI-kabel hebben, anders doet het ook niet uit...
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op ma. 07 december, 2020, 19:57
  OT: Immortals Fenyx Rising: plots gaat de moeilijheidsgraad steil de hoogte in, dus even laten liggen en Assassin's Creed Valhalla opnieuw opgepakt

  Call of Duty online en binnenkort Borderlands 3 nog eens opnemen met een ander personage
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op ma. 07 december, 2020, 19:55
  Citaat van: kleine_vernimme op ma. 07 december, 2020, 13:10

  Ben voor de derde keer opnieuw begonnen aan Doom Eternal en eerlijk gezegd snap ik niet dat er veel mensen dit geweldig vinden.
  Zit nu aan de laatste missie en zal echt blij zijn dat de game uit is.
  Elke keer dezelfde gameplayloop. Elke keer komt er een sterkere vijand bij tot iedereen dood is.
  Dan een stuk platformen dat totaal niet werkt en dan begint alles opnieuw maar in een iets andere omgeving.
  Ik weet dat ik niet de beste shooterspeler ben maar wat een ongelofelijk kutspel.

  Dan raad ik je de DLC aan!
  (sarcasm level: 100)
 • Films en Series / Arrow - seizoen 7

  Gepost op wo. 02 december, 2020, 13:51


  In het zevende seizoen van Arrow komt Oliver Queen oog in oog te staan met de criminelen die door hem achter tralies zijn gestuurd wanneer hij zelf in Slabside Maximum Protection Prison belandt. Intussen wordt de Green Arrow door een nieuwe mysterieuze vijand buiten de gevangenis uitgedaagd.

  Tenslotte verlaat Oliver Queen in het achtste en laatste seizoen van Arrow, en na de onverwachte komst van The Monitor, met gevaar voor eigen leven het huis, de familie en het team om de moeilijkste gevechten te voeren die hij ooit heeft geleverd. Deze keer gaat het echter niet alleen om het beschermen van Star City, maar van het hele Multiversum.