Wasteland 3 is vanaf vandaag verkrijgbaar

Wasteland 3 is vanaf vandaag verkrijgbaar

Het einde is net begonnen!inXile entertainment, de studio van Interplay-oprichter en Wasteland-co-creator Brian Fargo, en Deep Silver lanceren vandaag de langverwachte post-apocalyptische, squad-gebaseerde RPG Wasteland 3!

De Rangers zijn terug, en het is frisjes buiten! Stap in je sneeuwlaarzen, vorm je persoonlijke squad en vertrek naar de meedogenloze bevroren woestenij van Colorado.

Citaat van: Brian Fargo, studiohoofd van inXile Entertainment

Ik ben zeer trots op het Wasteland 3-team en de prachtige persoonlijkheid die ze in de game hebben gebracht. We kijken ernaar uit om de reacties van gamers te zien en horen.


Meer dan een eeuw na de bommen is Arizona stervende. De patriarch van Colorado heeft beloofd om het te redden als de Desert Rangers zijn land kunnen redden van zijn drie bloeddorstige kinderen. In deze tactische RPG moeten de Rangers naar het noorden reizen om een nieuwe basis te bouwen, een voertuig uit te rusten, rekruten op te leiden, de vijandige bevroren vuilnisbelt van Colorado te verkennen, de lokale bevolking te ontmoeten en te beslissen wie ze willen helpen.

- Speel samen of met een vriend in deze verhaalgedreven ervaring waarin jouw keuzes nieuwe gebieden, verhaallijnen of kansen voor je creŽren of juist verpesten!
- Reis van de verzengende woestijnen naar de bevroren bergen en begin van nul af aan.
- Bouw nieuwe basissen en vind sneeuwwaardige voertuigen om je door het landschap te kunnen verplaatsen.
- Tweak je personages met de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden.
- Train nieuwe rekruten en vul je team aan met kleurrijke metgezellen die je onderweg tegekomt. Het is jouw team, jij beslist.
- Aanschouw de prachtige maar wrede landschappen van de nucleaire winter van het post-apocalyptische Colorado.
- Praat jezelf uit de problemen of laat je navigeren door keuzes die je missie, je verhaal en de wereld kunnen veranderen met vaardigheden als Leiderschap, Kiss Ass en Hard Ass.
- En als de diplomatie faalt... ga dan de strijd aan met je vijanden met het tactische en turn-based gevechtssysteem van Wasteland.
- Wasteland 3 bevat een diep en meeslepend verhaal, waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuw dialoogsysteem, dit alles volledig voorzien van commentaar.

Wasteland 3

Wasteland 3
Release
vr 05 okt, 2018
Genre
RPG
Platform
ps4
Uitgever
InXile
Ontwikkelaar
InXile

Steun playstationclan.be