Seizoen vijf van Call of Duty Modern Warfare breidt Warzone uit met drie nieuwe gebieden en voegt vier nieuwe maps toe aan de multiplayer

Seizoen vijf van Call of Duty Modern Warfare breidt Warzone uit met drie nieuwe gebieden en voegt vier nieuwe maps toe aan de multiplayer

Bereid je voor op een seizoen met extra content, inclusief uitbreidingen van de Warzone-map, vier multiplayer-maps, nieuwe Operators en een uitgebreid Battle Pass-systeem!Ontwikkelaar Infinity Ward levert met deze update ook een uitbreiding van de Warzone-map. Voor het eerst worden de deuren van het stadion geopend, samen met het treinstation en een reusachtige, non-stop rijdende goederentrein die je als mobiele uitvalsbasis kunt gebruiken! Daarnaast kun je in het nieuwe seizoen vier nieuwe multiplayer-maps verkennen: een nieuwe Ground War-ervaring, twee 6v6-maps en een Gunfight-map voor hectische gevechten.

De nieuwe content wordt ondersteund door nieuwe game modes voor zowel Multiplayer en Warzone, als een robuuste Battle Pass-systeem dat content bevat wat je gratis kunt verdienen.

Verlengd weekend gratis multiplayer
Free-to-play Warzone-spelers kunnen de multiplayer van Modern Warfare Multiplayer gratis spelen vanaf 18 uur op vrijdag 7 augustus tot 18 uur op woensdag 12 augustus. Spelers kunnen strijden op vijf multiplayer-maps, inclusief de nieuwe maps Suldal Harbor en Petrov Oil Rig. De playlist wordt een gevarieerde mix van deathmatches en objective-modes, zodat spelers steeds weer worden uitgedaagd om andere tactieken toe te passen.

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare
Release
vr 25 okt, 2019
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Infinity Ward

Steun playstationclan.be