Alle vernieuwingen van F1 2020 onthuld in epische trailer

Alle vernieuwingen van F1 2020 onthuld in epische trailer

De trailer begint met het tonen van de nieuwe driver-manager-functie My Team, inclusief het aanpassen van wagens, de coureursmarkt en de teamfaciliteiten. Voordat spelers de baan op gaan, moeten ze belangrijke beslissingen maken die de motivatie van coureur en personeel versterken, om vervolgens geld te verdienen voor het verbeteren van faciliteiten, upgraden van auto-onderdelen en in dienst nemen van nieuwe teamleden.De trailer benadrukt ook de vrijheid die spelers hebben om hun eigen keuzes te maken. De aanpassingsopties van F1 2020 bieden spelers namelijk meer controle over de manier waarop ze willen racen, van F2-integratie tot kortere seizoenen. Moeite om Monaco en Baku te halen? Profiteer van kortere seizoenen met 10 of 16 races. Voor nieuwkomers zijn er vereenvoudigde menu's en rij-ondersteuningsopties, als aanvulling op de core handling van F1 en F2.

F1 2020 biedt diverse on-track-verbeteringen die zijn gebaseerd op feedback van zowel coureurs als spelers. Net als in het echt kunnen spelers met een druk op de knop ERS activeren voor een meer natuurlijke manier van manoeuvreren. Op verzoek van de F1-community, introduceert de game ook een virtuele achteruitkijkspiegel die het makkelijker maakt tegenstanders op te merken en aanvallen van rivalen af te slaan.

Met de geheel nieuwe Podium Pass kunnen spelers racen, punten verdienen en dingen ontgrendelen om te game nog meer personaliseren. Tijdens elk seizoen kunnen spelers gratis aanpassingsopties ontgrendelen door in hun favoriete game-modes te racen en XP te verdienen. Deze cosmetische aanpassingsopties zijn onder andere autokleuren, race-kleding, zoals handschoenen, overalls en helmen, en podium-emotes. Voor next-level-aanpassingen kunnen spelers de VIP-upgrade kopen die toegang biedt tot beloningen van hogere levels en extra in-game uitdagingen. Alle spelers die F1 2020 pre-orderen, ontvangen tegoed om de Season One VIP-pas te ontgrendelen. Tijdens elk seizoen kunnen spelers voldoende valuta verdienen om de volgende VIP Podium Pass te kunnen kopen.

"Over iets minder dan een week, kunnen spelers eindelijk alle innovaties van F1 2020 ervaren. Dit jaar hebben we nieuwe functies ontwikkeld voor elk type race-fan," aldus Lee Mather, F1-franchise game director van Codemasters. "Van My Team, dat spelers een diepgaand inzicht geeft in de wereld van Formula 1, tot de meer op casual spelers gerichte split-screen-stand.  F1 2020 is de ultieme virtuele race-ervaring voor het aangepaste 2020 F1-seizoen."

F1 2020 verschijnt op 10 juli 2020 voor het PlayStation 4.

F1 2020

F1 2020
Release
vr 10 jul, 2020
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Codemasters

Steun playstationclan.be