Borderlands 3 add-on Bounty of Blood is vanaf nu verkrijgbaar!

Borderlands 3 add-on Bounty of Blood is vanaf nu verkrijgbaar!

De derde campaign add-on is vanaf nu beschikbaar en brengt een gratis level cap verhoging en updates voor zowel Mayhem Mode 2.0 en Takedown at the Guardian Breach met zich mee!Bounty of Blood is de derde in de serie van vier campaign add-ons die zijn inbegrepen in de Borderlands 3 Season Pass en de Super Deluxe Edition. Je kunt de uitbreiding ook apart aanschaffen, maar je moet wel in het bezit zijn van de basisgame om de extra content te kunnen spelen. Je kunt de gloednieuwe Bounty of Blood launch trailer hier bekijken en screenshots, key art en nog veel meer via deze link downloaden.

Op de ruige planeet Gehenna heeft de sheriff van Vestige een premie beloofd voor de gewelddadige, monsters-berijdende Devil Riders bende, en het is tijd om deze te gaan claimen. De dorpsbewoners zijn zo taai als wat en zullen doen wat ze kunnen om je te helpen, maar het is aan jou om het gevecht met de Devil Riders aan te gaan. Haal ze neer zodat het gehucht opnieuw kan worden opgebouwd en haar inwoners hun normale leven weer kunnen oppakken.

Behalve het ruige, op Westerns ge´nspireerde verhaal tot een goed einde te brengen, biedt Bounty of Blood je ook de mogelijkheid om:
  • De weidse vlaktes van Gehenna te doorkruisen met een nieuw, zwaar-bewapend Jetbeast voertuig;
  • Vier nieuwe interactieve objecten te bemachtigen die meer complexiteit en variatie zullen toevoegen aan de gevechten die je tegenkomt;
  • Te genieten van het gezelschap van een onzichtbare verteller terwijl je nieuwe uitdagingen aangaat in de main story campaign en side missions;
  • Te helpen in de wederopbouw van het gehucht Vestige waar iedere door jou gemaakt succes een zichtbare impact heeft;
  • Te voldoen aan een groot aantal bijkomende Crew Challenges, zoals het vinden van treasures of het claimen van premies voor zowel monsters als bandieten;
  • Nieuwe Legendary loot en cosmetics te verzamelen door deze los te peuteren uit de koude, dode handen van baldadige bendeleden en verwilderde beestjes.


Om Gehenna te kunnen bereiken met je bestaande Vault Hunter heb je toegang nodig tot Sanctuary III - het ruimteschip dat je vrijspeelt door Episode 5 van Borderlands 3's main story campaign te voltooien. Wanneer je er klaar voor bent om naar Gehenna af te reizen ga je op zoek naar de wanted poster op de tafel voor het Quick Change station op Sanctuary III.

Daarnaast kun je ook een nieuwe Vault Hunter creŰren, de opening scenes van het verhaal van Borderlands 3 overslaan en direct naar Gehenna afreizen. Zodra je de campaign add-on hebt ge´nstalleerd, selecteer je "Play" in het hoofdmenu gevolgd door "New Game." Van daar uit kun je kiezen welk verhaallijn je in wilt duiken.

Ongeacht of je Bounty of Blood wel of niet bezit bevat de patch van vandaag ook een gratis level cap verhoging waarmee jouw Vault Hunter naar het nieuwe maximum van level 60 kunt brengen. Ook zijn er nieuwe skill points te ontgrendelen.

Borderlands 3

Borderlands 3
Release
vr 27 mrt, 2020
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
2K
Ontwikkelaar
Gearbox Software

Steun playstationclan.be