Het heeft even geduurd, maar in 2020 kunnen Bandicoots weer bonte avonturen met Crash beleven in een gloednieuwe game, die heel toepasselijk ďItís About TimeĒ heet!

Het heeft even geduurd, maar in 2020 kunnen Bandicoots weer bonte avonturen met Crash beleven in een gloednieuwe game, die heel toepasselijk ďItís About TimeĒ heet!

Activision Blizzard en ontwikkelaar Toys for Bob gaan de fans met Crash Bandicoot 4: Itís About Time het enige echte vervolg op de originele trilogie laten beleven.

Crash Bandicoot 4: Itís About Time is geen remaster maar het eerste nieuwe deel in de Crash-franchise in ruim 10 jaar. Speciaal voor dit nieuwe deel introduceert Toys for Bob een frisse nieuwe grafische stijl voor Crash, die de maffe spirit van de franchise behoudt, maar tegelijkertijd het karakter en de charme ervan versterkt. De game begint waar Crash Bandicoot: Warped eindigde. Neo Cortex, Dr. N. Tropy en Uka Uka zijn gestrand op een verre planeet en doen al decennia lang vruchteloze pogingen daarvan te ontsnappen. Uiteindelijk slagen ze daarin, maar niet zonder een gat ter grootte van een kwaadaardige wetenschapper in het weefsel van ruimtetijd te scheuren. Alleen twee pluizige buideldieren van N. Sanity Island kunnen nu nog voorkomen dat het tirannieke trio de totale heerschappij over het multiversum grijpt.

Citaat van: Paul Yan, co-studiohoofd bij Toys for Bob

Crash Bandicoot 4: Itís About Time bouwt voort op de bekende, nauwkeurige gameplay waar we in de jaren 90 met zijn allen zo van hebben genoten. Dit epische nieuwe avontuur strekt zich uit over ruimte en tijd en geeft een nieuwe draai aan de platformactie waar zowel de oude fans als nieuwe spelers van zullen smullen. Het is tijd om weer helemaal verliefd te worden op de mutante buideldieren!


In de loop van dit avontuur komen spelers in het bezit van vier Quantum Masks, de bewakers van ruimte en tijd, die het mogelijk maken om de wetten van de werkelijkheid te buigen en gevaarlijke obstakels op geavanceerde manieren te overwinnen. Vandaag onthullen we het Time Mask, dat alles vertraagt, en het Gravity Mask, dat het bandicoots mogelijk maakt ondersteboven te lopen en springen. Fans kunnen genieten van een evolutie van de bekende en geliefde Crash-actie, verrijkt met geavanceerde gameplay-mechanics als het rennen langs muren, grinden langs rails en slingeren aan touwen. Om het multiversum te redden kunnen spelers in de pluizige pels kruipen van Crash of Coco, maar er zijn ook nieuwe speelbare personages, zoals de kwaadaardige Neo Cortex, die een alternatief perspectief bieden op de quest van onze heldhaftige bandicoots om hun snode vijanden te verslaan.

Citaat van: Rob Kostich, directeur van Activision

Onze teams hebben twee geweldige geremasterde Crash Bandicoot-ervaringen geleverd, en de passie vanuit de community voor de serie blijft enorm. Daarom is nu de tijd gekomen om een stap verder te gaan en spelers iets geheel nieuws te bieden. De loyale fans hebben geduldig gewacht op nieuwe avonturen van hun favoriete buideldier. We geven spelers de gloednieuwe ervaring die ze verdienen met Crash Bandicoot 4: Itís About Time.


Crash Bandicoot 4: Itís About Time

Crash Bandicoot 4: Itís About Time
Release
vr 02 okt, 2020
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Toys for Bob

Steun playstationclan.be