Destiny 2 Beyond Light beschikbaar vanaf 22 september

Destiny 2 Beyond Light beschikbaar vanaf 22 september

Bungie heeft vandaag het volgende hoofdstuk in het Destiny 2-universum aangekondigd met de wereldwijde onthulling van Destiny 2: Beyond Light, de nieuwe uitbreiding die vanaf 22 september beschikbaar is. Naast de eerste details over de nieuwe uitbreiding onthulde Bungie ook Season of Arrivals, het nieuwe Destiny 2-seizoen dat vandaag van start gaat.
Zowel Season of Arrivals als Beyond Light zetten het spannende verhaal van Guardians en hun voortdurende strijd om de mensheid te redden voort en zijn onderdeel van Destiny 2's steeds evoluerende wereld. Mysteries worden onthuld, nieuwe krachten worden ontdekt en de ware dreiging van de Pyramid ships wordt verkend. Het begint allemaal vandaag met Season of Arrivals.

Maandenlang hebben de mysterieuze Pyramid ships zich een weg gebaand naar ons zonnestelsel. Hun doel is onbekend, maar hun dreiging is duidelijk. In Season of Arrivals zal de eerste Pyramid ships te zien zijn op de maan van Io. Dit zet een reeks van gebeurtenissen in gang die zich gedurende Season of Arrivals, Beyond Light en daarna zullen ontvouwen.

Bungie heeft vandaag ook laten weten dat Destiny 2 wordt uitgebracht op de PlayStation 5. Aankopen op PlayStation 4 worden gratis geüpgraded naar PlayStation 5. Meer details over Destiny 2 op de volgende generatie consoles wordt in de komende maanden bekendgemaakt.

Destiny 2: Beyond Light
Een nieuwe kracht ontstaat in het oude Pyramid ship boven Europa, terwijl een duister rijk daaronder is verrezen. In de Destiny 2: Beyond Light-uitbreiding verkennen Guardians een veranderd universum, inclusief een nieuwe bestemming, nieuwe avonturen en zelfs nieuwe krachten.

Verken Europa: In Beyond Light hebben Guardians een nieuwe bestemming: Jupiters bevroren maan van Europa. Waag je aan gevaarlijke gletsjers, infiltreer de Golden Age Braytech facility en ontdek de geheimen onder het eeuwenoude ijs.

Beheers de Darkness: Maak kennis met een nieuwe elementaire kracht, waarvan de wortels liggen in de Darkness: Stasis. Guardians gebruiken Stasis naast Arc, Solar en Void om epische supers in te zetten en het slagveld te beheersen. Titans, Warlocks en Hunters gebruiken Stasis allemaal op een andere manier. Meer informatie over Stasis volgt later deze zomer.

Een nieuwe raid: Onder de bevroren tundra van Europa ligt de Deep Stone Crypt. Deze is decennialang ongeroerd gebleven. Guardians testen hun skills en teamwork in deze gloednieuwe raid voor zes personen, waar glorieuze beloningen wachten.

De opkomst van Eramis: De Fallen zijn samengekomen en hebben hun nieuwe rijk op Europa gebouwd, onder de vlag van de Fallen Kell of Darkness, Eramis. Eramis is achtergelaten door de Traveler en verlaten door Light en volgt haar eigen pad in de Darkness richting een confrontatie met de Guardians.

Pre-order Destiny 2: Beyond Light nu om direct toegang te krijgen tot een Exotic Ghost Shell en Legendary Emblem! Heb jij de Digital Deluxe, dan krijg je ook direct toegang tot de nieuwe Exotic Freeze Tag emote. Pre-orders voor Destiny 2: Beyond Light kunnen binnenkort geplaatst worden via de PlayStation Store.

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be