Codemasters brengt Circuit Zandvoort tot leven in F1 2020

Codemasters brengt Circuit Zandvoort tot leven in F1 2020

Max Verstappen schittert op de cover van F1 2020 in de Benelux!In de prachtige duinen aan de kust van Noord-Holland bevindt zich het historische Circuit Zandvoort. Ter voorbereiding op de terugkeer van Circuit Zandvoort op de racekalender in 2020, is er een nieuw paddock, zijn er nieuwe uitloopstroken toegevoegd en zijn er verschillende secties verbeterd op de baan om spannende racemomenten te creëren. Uniek voor een F1-circuit is de kombocht aan het eind van de ronde. Dit is een verhoogde steile bocht met een hoek van 18 graden, waardoor het mogelijk wordt voor coureurs om een inhaalactie in te zetten, direct voor het oog van de fans op de tribune.

Bovendien heeft Codemasters vandaag de F1 2020 cover art onthuld. Naast de Michael Schumacher Deluxe Edition verschijnt er nog een variant. In de Benelux siert niemand minder dan Max Verstappen de cover, samen met het jonge talent Charles Leclerq.

‘Het team heeft ongelooflijk werk verricht. Ieder aspect van circuit komt tot in de puntjes tot leven in de game. De laatste kombocht voorafgaand aan het lange rechte stuk is iets waar de spelers ongetwijfeld van gaan genieten’, zegt Lee Mather, F1 Franchise Game Director bij Codemasters. ‘Circuit Zandvoort is zeer technisch door het hoogteverschil, blinde bochten, uitdagende rempunten en racelijnen. Het is een zenuwslopende race die de volledige focus vergt van spelers.’

F1 2020

F1 2020
Release
vr 10 jul, 2020
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Codemasters

Steun playstationclan.be