Call of Duty krijgt er niet genoeg van!

Call of Duty krijgt er niet genoeg van!

Call of Duty: Modern Warfare seizoen 3 nu live!

Seizoen drie van Modern Warfare is nu beschikbaar. Alle spelers van Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone krijgen toegang tot het nieuwe seizoen inclusief de gratis nieuwe content en ervaringen. Het nieuwe seizoen brengt maps, modi, wapens, operators, voertuigen-skins en personalisatie items met zich mee. Miljoenen spelers hebben zich de strijd deelgenomen en samen hebben zij in totaal 2,4 miljard uur samengespeeld in Modern Warfare, inclusief Warzone.

Citaat van: David Stohl, co-studiohoofd, Infinity Ward

Wanneer je Modern Warfare en Warzone speelt, voeg je je bij een enorme community van spelers die plezier maakt verbonden blijft en samen speelt. Seizoen drie brengt nieuwe free-to-play content naar spelers van zowel Warzone als Modern Warfare. Met de nieuwe maps en modi die naar de originele multiplayer komen en nieuwe manieren om te spelen in Warzone inclusief de gloednieuwe Quad-gameplay. We kunnen niet wachten totdat iedereen in het nieuwe seizoen duikt.


Citaat van: Ryan Burnett, Senior Executive Producer, Raven Software

Terwijl de spelers plezier beleven genieten wij net zo goed van alle geweldige reacties uit de community. Hierdoor voelt het nog geweldiger om tijdens seizoen drie alle gratis content en nieuwe ervaringen te delen. Er is voor elk wat wils, of je nu gaat voor de Modern Warfare multiplayer of Warzone alle speelstijlen zijn welkom.


Dit seizoen verschijnt er nieuwe content op alle platformen en voor alle spelers van Modern Warfare en Warzone met elke week nieuwe uitdagingen en playlists. Spelers die de volledige versie van Modern Warfare bezitten, krijgen daarnaast toegang tot nieuwe multiplayer maps en wekelijkse playlist updates.

Nieuwe multiplayer-maps:
  • Talsik Backlot is een spectaculaire nieuwe versie van de klassieke 6v6-three-lane-map uit Call of Duty 4: Modern Warfare. In dit verlaten stadsgebied van Urzikstan kun je zowel nabije gevechten als sniper duels verwachten.
  • Hovec Sawmill is een gloednieuwe 6v6-map in de bergen van Kastovia. Operators vechten op daken en rondom een kolkende rivier in drielaans vuurgevechten met medium-lange tot lange zichtlijnen.
  • Aniyah Incursion geeft een 6v6-draai aan het weelderige maar door de strijd gehavende Aniyah Palace dat spelers al betraden in Ground War en 10v10 in Modern Warfare. Nu kunnen speler hun voordeel doen met de lange zichtlijnen maar het paleis heeft ook kleine kruipruimtes die spelers kunnen gebruiken om hun vijanden te verrassen.
  • Later dit seizoen verschijnt Hardhat. Een aanvullende, geremasterde 6v6 multiplayer-map uit Call of Duty 4: Modern Warfare samen met Aisle 9, een gloednieuwe 2v2 Gunfight-map.


In de loop van seizoen drie kunnen spelers de strijd aangaan in nieuwe game modi, inclusief Gun Game Reloaded en Reinfected Ground War. Warzone is free-to-play voor iedereen en dit is het eerste seizoen met nieuwe content, waaronder:
  • Quads zijn nu beschikbaar in Battle Royale en Plunder. Dit betekent dat spelers nu een squad van vier personen kunnen vormen om samenwerkend een gevecht te overleven
  • Later dit seizoen worden nieuwe playlists aan Battle Royale en Plunder toegevoegd die spelers bepaalde wapens laten gebruiken. Bijvoorbeeld alleen Scopes of Scatter Guns.
  • In de loop van het seizoen worden nieuwe wapens en blueprints toegevoegd die kunnen verschijnen in Supply Boxes en als Ground Loot. Daarnaast kunnen alle spelers genieten van een robuuste kalender vol XP-evenementen, nieuwe content, speciale festiviteiten en meer.


Call of Duty: Warzone is gratis te downloaden. De volledige versie van Call of Duty: Modern Warfare is niet vereist om Warzone te kunnen spelen.

De Battle Pass krijgt ook een nieuwe impuls met nieuwe seizoen drie content, goed voor 100 tiers met nieuwe items en uitdagingen om te ontgrendelen en te gebruiken in zowel Modern Warfare als Warzone. Om Call of Duty’s release van gratis content in het Modern Warfare-universum voort te zetten, kunnen alle spelers gratis tiers verdienen. Dit is inclusief gratis COD Points die ze kunnen gebruiken in de store of om de Battle Pass aan te schaffen. Alle spelers kunnen ook twee nieuwe functionele wapens verdienen. Het SKS-scherpschuttersgeweer met uitgebreide gunsmithing-opties en het veelzijdige Renetti-pistool met diverse accessoires. Deze wapens krijgen spelers gratis door de game te spelen.

Spelers die de Battle Pass aanschaffen krijgen direct toegang tot Alex, de moedige CIA-operator uit de Modern Warfare-campaign. In Seizoen drie heeft luitenant Simon “Ghost” Riley Captain Price ingeschakeld voor extra back-up, waardoor CIA-operator Alex terugkeert naar Verdansk om mee te vechten in zowel de multiplayer als Warzone.

Seizoen drie Battle Pass biedt ook: nieuwe voertuigen-skins, de finishing move van de hond Riley, Tomogunchi Black en tientallen wapenblueprints, operator-skins, personalisatie items, XP-tokens, COD-points en meer. Fans die hun progressie willen versnellen en de beloningen sneller willen ontvangen, kunnen de Battle Pass bundel kopen die 20 Tier Skips bevat. Dankzij gedeelde progressie komen alle items die spelers verdienden in Modern Warfare, ook beschikbaar in Warzone. Dit werkt ook vice-versa als wanneer de speler besluit te upgraden naar de volledige versie van Modern Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare
Release
vr 25 okt, 2019
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Infinity Ward

Steun playstationclan.be