Een kogel kan de geschiedenis veranderen

Een kogel kan de geschiedenis veranderen

Word een elite sluipschutter, speel volgens jouw stijl en druk je stempel op de geschiedenis met Rebellion’s en 505 Games’ Sniper Elite 3.


Noord-Afrika, 1942. Het Britse leger ontplooit zijn Longe Range Desert Group in deze regio in een poging om de opmars van de Axis troepen te verhinderen. 1 van hen is OSS Agent Karl Fairburne; een elite sluipschutter met de opdracht om een doorgang te maken doorheen deze regio – van de Libische havenstad Tobruk, door de oases van Gaberoun en Siwa, de kronkelende canyons van de Halfaya ‘Hellfire’ pas, de oude ruïnes van de Kasserine pas, om de geheimem van het Nazi oorlogsapparaat te onthullen waarmee ze een ‘Wunderwaffe’, een wonderwapen willen lanceren op de rest van de wereld, waardoor het geällieerde verzet voor eens en voor altijd wordt verpletterd.

Sniper Elite 3 is groter, beter en brutaler dan de andere games in de reeks met grotere en meer open levels, grotere tactische keuzes waarmee je het spel nog luider of nog meer stealth kan aanpakken, en verbeterde next gen engine en beeld render technologie.
Het handelsmerk van de reeks, de x-ray kill cam, is terug met nog betere details dan voorheen en deze functie werd zelfs uitgebreid met nieuwe voertuig doelwitten.
 
De game brengt competitieve en coöperatieve multiplayer en challenge modes samen met een intense en gedetailleerde tocht doorheen de oorlogszone die het tij keerde tegen de Nazi’s in Europa – Winston Churchill beschreef het als “the end of the beginning”. Sniper Elite 3 legt de macht in jouw handen, met meer keuzes dan voorheen en meer vrijheid in je eigen tactische doelstellingen.
 
Ian Howe, president, 505 Games North America, zei: “We zijn verbaasd van de steun die Sniper Elite 3 kreeg van media en de community, sinds we de game vorig jaar aankondigden. Kunnen werken met het uitzonderlijk team van ontwikkelaars bij Rebellion resulteert in het feit dat we nu iets uitzonderlijks in handen hebben en we kunnen dan ook niet wachten om te horen wat de fans van de reeks vinden van de ongelooflijke toevoegingen en verbeteringen aan de game.”
 
Jason Kingsley, CEO Rebellion, voegt daar nog aan toe: "Onze Sniper Elite reeks wordt sterker en sterker. Sniper Elite 3 is een inspanning van een zeer getalenteerde groep mensen die bouwen aan de eigen plannen van de reeks, eigen technologie met de feedback van de community. 5 platformen van een kwaliteitstitel als deze game tegelijk kunnen lanceren, is iets waar elke studio in de wereld terecht fier zou op zijn, en dat zijn we ook. De internet buzz is zeer sterk en gamers kijken er echt naar uit. We zijn er dan ook zeker van dat dit opnieuw een nummer 1 hit zal worden voor ons, en dat zullen we ook vieren als Britse onafhankelijke studio. Dank aan 505 Games en onze digitale en fysieke distributiepartners en iedereen die ons hielp om van Sniper Elite 3 een succes te maken."

Sniper Elite 3 is verkrijgbaar in Europa vanaf 27 juni 2014 voor  PlayStation 4 en PlayStation 3. De game zal dezelfde dag ook digitaal beschikbaar zijn via het PlayStation Network voor beide PlayStation 4 en PlayStation 3.

Sniper Elite 3

Sniper Elite 3
Release
vr 27 jun, 2014
Genre
Shooter
Platform
ps3 ps4
Uitgever
505 Games
Ontwikkelaar
Rebellion

Steun playstationclan.be