Bereid je voor op de uitdagendste off-road-race

Bereid je voor op de uitdagendste off-road-race

NACON en Zordix Racing maken met plezier bekend dat Overpass nu verkrijgbaar is. In deze technische off-road-simulatie moet je de natuurlijke en kunstmatige obstakels op extreme parkoersen overwinnen met krachtige all-terrain-voertuigen. !In deze simulatie moeten spelers verschillende soorten terrein bedwingen, in met name heuvelachtige omgevingen. Alleen spelers die het hoofd koel houden en doordacht rijden zullen de finishlijn bereiken. In Overpass kunnen spelers niet gewoon gas geven om een race te halen, maar moeten ze de juiste snelheid vinden om zich een weg door het parkoers te banen, obstakels te overwinnen en te voorkomen dat hun voertuigen schade oplopen.
 
Op elke track moeten spelers ook rekening houden met de specifieke technische aspecten van elk voertuig: kies het juiste voertuig uit 25 buggy’s en quads van grote merken (Arctic Cat, Yamaha, Polaris en Suzuki), en vergeet niet het blokkeerdifferentieel te gebruiken en op het juiste moment van tweewiel- naar vierwielaandrijving te schakelen. De game draait om unieke uitdagingen met innovatieve gameplay en goed doordachte levelontwerpen.
 
Overpass biedt toegang tot verschillende game-modes: in de Career-mode kun je een seizoen beginnen, deelnemen aan races om je reputatie op te bouwen, sponsors aantrekken en proberen competities te winnen. In de online multiplayer-mode voor maximaal acht spelers, moet je laten zien over ultieme controle te beschikken en de race eerder dan de rest zien te eindigen. De ervaring wordt compleet gemaakt met andere game-modes, zoals Quick Race en Local play (splitscreen of hotseat). Houd jij het hoofd cool tijdens de uitdagendste off-road race?

Overpass

Overpass
Release
zo 31 jan, 2021
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Zordix Racing

Steun playstationclan.be