Borderlands 3 nieuw seizoensgebonden evenement en Level Cap-verhoging gedetailleerd besproken in ‘Community Love Letter’

Borderlands 3 nieuw seizoensgebonden evenement en Level Cap-verhoging gedetailleerd besproken in ‘Community Love Letter’

Broken Hearts Day, Guardian Rank Toggling, Mayhem 2.0 en andere ‘Community Love Letter’-updates worden besproken in de nieuwe aflevering van The Borderlands Show.

Het nieuwe seizoensgebonden evenement – dat gratis is voor alle spelers – is het perfecte tegengif voor alle Valentijns-ellende: Broken Hearts Day! Bepaalde smoorverliefde vijanden doorheen de Borderlands zullen binnenkort speciale harten rond hen hebben vliegen. Deze harten komen in verschillende vormen en als je erop schiet, krijg je unieke effecten, van het verbeteren van de schade die je groep kan aanrichten tot het tijdelijk veranderen van een vijand in een bondgenoot en zelfs het exploderen van je vijand tot een hoop loot. Hoe meer harten je breekt, hoe meer beloningen je vrijspeelt met een totaal van 5 te verdienen beloningen – waaronder speciale skins en Legendary wapens die uniek zijn aan dit evenement.
 
Broken Hearts Day kan worden in- en uitgeschakeld in het hoofdmenu van de game, zodat spelers zich op elk gewenst moment kunnen afmelden (of terug aanmelden) voor het evenement. Later deze maand gaat het evenement live op Xbox One, PlayStation 4, Stadia en pc van zodra de februari patch is gelanceerd. Vanaf dan heb je exact één week om wat harten te breken voordat het seizoensgebonden evenement afloopt.

Borderlands 3

Borderlands 3
Release
vr 27 mrt, 2020
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
2K
Ontwikkelaar
Gearbox Software

Steun playstationclan.be