Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 2 Nu Live

Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 2 Nu Live

Battle Pass van seizoen twee biedt 100 tiers aan Modern Warfare content, inclusief de iconische special operator Ghost, nieuwe wapens en COD Points!

In seizoen twee wordt het verhaal uit het vorige seizoen vervolgd en moeten coalition- en allegiance troepen hun geschillen opzij zetten om samen een nucleaire ramp te voorkomen en uit te vinden waar Al-Qatala een Sovjet kernkop heeft verborgen. Seizoen twee biedt elke week aanvullende content en nieuwe playlists.

 
  • Nieuwe multiplayer maps: Met Rust keert een populaire map uit Call of Duty: Modern Warfare 2 terug die spelers laat genieten van intense, razendsnelle gevechten binnen een olieveld dat door een woestijn is omgeven. De gloednieuwe map Atlas Superstore verplaatst spelers naar een enorm warenhuis dat is overgenomen door troepen van Al-Qatala. Later in het seizoen wordt Khandor Hideout toegevoegd, spelers worden getransporteerd naar een afgelegen eiland dat in een slagveld is veranderd.
  • Nieuwe Ground War map: In Zhokov Boneyard, een uitgestrekt vliegtuigschrootveld in Verdans, kun je door gebouwen bulldozeren met een tank, de ideale sniper-positie innemen of je uitleven met een run-and-gun speelstijl.
  • Nieuwe Gunfight maps: De klassieke Modern Warfare map Rust verschijnt ook als Gunfight map en levert daarmee een nieuwe setting voor intense 2v2-gevechten. In Bazaar, dat later dit seizoen verschijnt, kun je gevechten beleven in de krap afgebakende straten van Urzikstan.
  • Nieuwe multiplayer modi: Gunfight Tournament keert terug en laat spelers deelnemen aan ‘single elimination’ 2v2 vuurgevechten om beloningen te verdienen. Daarnaast kunnen alle fans als pro’s spelen in de Call of Duty League Ruleset Playlist. Later in seizoen twee worden nog twee modi toegevoegd, inclusief de populaire modus Demolition. Hier worden twee teams tegenover elkaar gezet om gebombardeerde locaties aan te vallen of te vernietigen.
  • Nieuwe trials: Seizoen twee biedt vier nieuwe trials die spelers hun vaardigheden laten testen om een ranking van drie sterren en extra XP te verdienen. In Race kunnen spelers in een ATV rijden en proberen de snelste tijd op het parkoers te halen. In Pitcher kunnen spelers hun werp vaardigheden oefenen door dodelijke projectielen naar een doelwit te smijten. In Gun Course 3.0 moeten spelers razendsnel keuzes maken om vijanden uit te schakelen die zich tussen burgers bevinden. In Clear the Area 2.0 moeten spelers alle vijanden in een bepaald gebied zo snel mogelijk elimineren.

Spelers die de seizoen twee Battle Pass bezitten worden direct beloond met de iconische en populaire Special Forces Operator Simon “Ghost” Riley als speelbaar personage in alle multiplayer- en Special Ops modi. Ook krijg je toegang tot meer wapen blueprints, XP-tokens, operator skins, uitdagingen en horloges. Daarnaast hebben spelers die tier 100 bereiken in totaal 1.300 COD points vrijgespeeld, deze punten kunnen ze kunnen gebruiken om nog meer content op te pikken in de Store.

De Battle Pass Bundle is beschikbaar voor degene die 20 tiers willen overslaan om meteen nieuwe uitrusting te ontgrendelen en je progressie te versnellen.

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare
Release
vr 25 okt, 2019
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Infinity Ward

Steun playstationclan.be