Tom Clancy’s The Division 2 uitbreiding Warlords of New York verkrijgbaar vanaf 3 maart

Tom Clancy’s The Division 2 uitbreiding Warlords of New York verkrijgbaar vanaf 3 maart

De verhaalgedreven uitbreiding brengt spelers naar South Manhattan!In de nieuwe uitbreiding Warlords of New York gaan spelers de ultieme klopjacht aan op Aaron Keener, een voormalige Division Agent die rogue is gegaan. Keener vormt samen met zijn netwerk van Rogue Agents een grote bedreiging voor de snelgroeiende wedergeboorte van de beschaving. Om Keener op te sporen, moeten spelers de onbevreesde open wereld van Lower Manhattan verkennen. Ontdek nieuwe zones, elk met iconische locaties zoals Two Bridges, Chinatown en Wall Street. Om bij Keener te komen, moeten spelers al zijn Rogue Agents uitschakelen. Elke Rogue Agent heeft zijn of haar eigen unieke verhaallijn en vaardigheid, die spelers kunnen ontgrendelen door ze uit te schakelen.

Daarnaast voegt Warlords of New York de volgende content toe:
 • GAMEPLAYVERBETERINGEN
  RPG-veranderingen waardoor spelers hun uitrusting beter kunnen zien en beheren.
  Veranderingen aan het stroomlijnen van uitrusting waardoor spelers gemakkelijker hun perfecte build kunnen samenstellen.
  Dark Zones worden opgefrist en keren terug naar een eenvoudiger Rogue-systeem.
 • NIEUWE LEVEL CAP
  Met de uitbreiding Warlords of New York stijgt de level cap van 30 naar 40, maar daar blijft het niet bij. De nieuwe content introduceert een oneindig progressiesysteem, het SHD-niveau en vier nieuwe vaardigheden die tijdens de game kunnen worden gebruikt. Eigenaren van de uitbreiding krijgen daarnaast toegang tot nieuwe uitrusting en wapens.
 • SEIZOENEN, LEAGUES EN GLOBAL EVENTS
  Warlords of New York introduceert ook een nieuwe post-launch filosofie: Seizoenen – een drie maanden durend endgame event met een nieuwe vijand en netwerk om op te sporen. Deze worden regelmatig toegevoegd aan de game, elk met hun eigen verhaal en unieke beloningen. Het eerste seizoen begint een week na de lancering van Warlords of New York. Naast de seizoensgebonden manhunt, biedt Seizoenen nieuwe in-game activiteiten, genaamd Leagues. Leagues zijn een reeks uitdagingen die spelers kunnen voltooien om beloningen te verdienen. Global events, tijdgebonden in-game activiteiten, keren ook terug, waarbij spelers worden beloond door specifieke opdrachten te voltooien. Voor spelers die graag extra beloningen verzamelen, is er ook nog de Season Pass.

Tom Clancy's The Division 2

Tom Clancy's The Division 2
Release
vr 15 mrt, 2019
Genre
Third Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Massive Entertainment

Steun playstationclan.be