Nieuwe Season One Content beschikbaar voor Call of Duty: Modern Warfare

Nieuwe Season One Content beschikbaar voor Call of Duty: Modern Warfare

Vacant, Shipment en operator Nikto onderdeel van nieuwe Season One content.

Nikto is eindelijk gearriveerd en hij heeft versterking meegenomen in de vorm van o.a. updated multiplayer maps en nieuwe Special Ops content. Season One wordt vervolgd met extra content voor de Modern Warfare community, inclusief nieuwe ervaringen voor zowel multiplayer strijders als Special Ops soldaten.

Vacant, Shipment en Over Winter voor multiplayer


Multiplayer Operators kunnen in drie nieuwe maps duiken, inclusief eentje die zowel in Gunfight als de reguliere multiplayer modus gespeeld kan worden!
  • Over Winter: De feestdagen komen naar Modern Warfare in de nieuwe themaversie van de Gunfight map, Docks, nu 'Over Winter' genoemd. Dit 2v2 speelveld is nu helemaal in kerstsfeer gehuld.
  • Vacant: Het kantorenpark van Call of Duty 4: Modern Warfare is opnieuw verbeeld voor Modern Warfare’s levendige en fotorealistische game-engine. Dit verlaten hoofdkwartier leidt onvermijdelijk tot intense gevechten.
  • Shipment: Een volgend Call of Duty 4: Modern Warfare meesterwerk keert terug als map voor zowel Gunfight als de andere multiplayer modus. Met zijn kleine formaat was deze map eigenlijk gemaakt voor Gunfight lang voordat de modus bestond. Veteranen zullen zich meteen thuisvoelen in het strijdgewoel tussen de containers. Bereid je voor op een strijd die begint zodra je bent gespawnd, hier hoef je niet ver te lopen om je vijand te vinden.


Deze week wordt een nieuwe maar tijdelijke game-modus toegevoegd aan de multiplayer:
Cranked: Cranked is een deathmatch-achtige multiplayer-modus die voor het eerst verscheen in Call of Duty: Ghosts. Na het behalen van een kill in Cranked moeten spelers binnen een bepaalde tijd een volgende kill maken om niet te ontploffen.

Operation Strongbox en klassieke Special Ops-ervaringen Bomb Squad en Disinform arriveren


  • Operation Strongbox: De tweede fase van Armistice’s plannen om Al-Qatala’s financiële ondersteuning behelst het vernietigen van alles wat  “The Banker” in zijn kluis heeft opgeslagen. Voer een bankroof uit door met gestolen cryptosleutels zijn bank binnen te dringen, de kluis open te breken en het gebouw te verlaten met genoeg cash om “The Banker” failliet te verklaren.
  • Klassieke Special Ops - Bomb Squad: Troepen die nog steeds loyaal zijn aan General Barkov hebben overal in de Urzikstaanse stad Al-Raab bommen geplaatst. Met hulp van een helikopter voor infiltratie en extractie moet je team deze IED’s ontmantelen voordat ze ontploffen en de stad in puin leggen. Als je slaagt, red je niet alleen vele onschuldige levens, maar deel je ook een gevoelige klap uit aan de generaal zijn volgelingen.
  • Classic Special Ops – Disinform: Opstandelingen van Al-Qatala hebben de gevallen Amerikaanse ambassade aangevallen om geheime informatie te stelen. Aan jou de taak om deze informatie te beschermen door alle vijandelijke troepen te elimineren, de geheime informatie te verzenden en naar het extractiepunt te gaan om door een helikopter te worden opgepikt. Strijd tegen de soldaten van Al-Qatala en stel de informatie veilig voordat deze in verkeerde handen valt.

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare
Release
vr 25 okt, 2019
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Infinity Ward

Steun playstationclan.be