Call of Duty: Modern Warfare is nu beschikbaar!

Call of Duty: Modern Warfare is nu beschikbaar!

Een van de populairste game-series keert terug met nieuwe ervaring!Citaat van: Patrick Kelly, co-studiohoofd en creative director van Infinity Ward

De reacties vanuit community zijn geweldig en we kunnen niet wachten tot onze fans vandaag samen kunnen gamen. Modern Warfare zit bomvol campaign- multiplayer- en coöpcontent en biedt voor ieder wat wils, wat je speelstijl ook is. En... de lancering is nog maar het begin.


Modern Warfare biedt cross-progressie door de hele game. Spelers kunnen de story-campaign doorlopen, strijden in de online-multiplayer en samen met vrienden spelen tijdens een geheel nieuwe Special Ops uitdaging.

Citaat van: Byron Beede, executive vice president en general manager van Call of Duty bij Activision

Er gaat niets boven Modern Warfare, dit is één van de populairste game-series nu beschikbaar. Door deze titel een nieuwe vorm te geven, levert Infinity Ward een waanzinnige, nieuwe ervaring die de lat voor deze franchise nog hoger legt. Het momentum achter deze release is buitengewoon en vandaag is nog maar het begin. Er zit nog heel veel aan te komen, dit is een mooie dag voor Call of Duty fans.


De multiplayer van Modern Warfare had de grootste beta uit de Call of Duty series, werd gekroond tot  “Best Online Multiplayer” door Game Critics Best of E3 2019 en levert de geweldige ‘down the barrel’ gameplay. De game biedt veel variatie en laat spelers kiezen uit diverse nieuwe speel-modi die de Call of Duty multiplayer verfijnen, inclusief de 2v2 Gunfight, de klassieke 6v6 multiplayer, maps voor grotere aantallen spelers en alles wat daar tussen zit. Spelers kunnen de manier waarop ze spelen afstemmen op hun voorkeuren en speelstijlen door een selectie van multiplayer Operators en met de aanpasbaarheid van het nieuwe Gunsmith systeem.

In de single player Campaign worden spelers meegesleurd door een intens verhaal dat inzicht biedt in de steeds veranderende aard van moderne oorlogvoering. Als tier one-operators strijden fans samen met een cast van internationale special forces en vrijheidsstrijders in een saga die de globale machtsverhoudingen op zijn kop zal zetten. Waar de Campaign eindigt begint de coöperatieve Special Ops modus waarin spelers strike-teams van vier personen kunnen vormen. Special Ops gaat dieper in op het overkoepelende Modern Warfare verhaal met verschillende manieren om de coöp te spelen, inclusief Operations, de meest uitgebreide ervaring met doelen die verschillende fases bevatten, en de meer afgebakende Classic Special Ops, waarin je prestaties met wapens, munitie en andere uitrusting wordt getest.

De nieuwe engine van Call of Duty: Modern Warfare zorgt voor meeslepende, fotorealistische ervaringen in de hele game. De nieuwe technologie maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van visual engineering, waaronder een op physically-based material system dat de nieuwste photogrammetry biedt, een nieuw hybrid tile based streaming system, een nieuw PBR decal rendering system, world volumetric lighting, 4K HDR, NVIDIA ray-tracing (pc), evenals een nieuwe GPU geometry pipeline. Spectrale rendering biedt thermische warmtestraling en infrarood identificatie voor zowel thermische- als nachtvisie in-game beeldvorming. De technische investering biedt een geavanceerd animatie en blend-shape-systeem, terwijl de nieuwe audio tools zorgen voor volledige Dolby ATMOS-ondersteuning op platforms die dit toelaten, samen met de nieuwste audio-simulatie-effecten.


Call of Duty: Modern Warfare verschijnt in de volgende edities:
  • Standard Edition and Digital Standard Edition
  • Digital Operator Edition – Operator Packs en meer.
  • Digital Operator Enhanced Edition – Operator Packs, Call of Duty Points, en meer.
  • Precision Edition – Operator Packs en meer.
  • Dark Edition – Collectible Night Vision Goggles en meer.

 
Activision Blizzard Consumer Products Group (ABCPG) brengt nieuwe manieren om het merk Call of Duty te ervaren naar de community. Fans kunnen de terugkeer van Modern Warfare vieren dankzij nieuwe, samenwerkingen, bijvoorbeeld met het internationale streetwearmerk DRKN voor de Call of Duty capsule collection, met McFarlane Toys voor de Call of Duty -lijn en met SCUF Gaming voor een speciale Modern Warfare controller. Fans kunnen ook exclusieve kleding, videogame-accessoires, collectibles, homeware, action figures en merchandise kratten aanschaffen van Astro, KontrolFreek en Pyramid International bij grote en speciale winkels over de hele wereld.

Call of Duty: Modern Warfare is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De pc-versie is ontwikkeld in samenwerking met Beenox, volledig geoptimaliseerd voor pc, en komt exclusief beschikbaar op Battle.net, het online gaming platform van Blizzard Entertainment. Call of Duty: Modern Warfare wordt uitgegeven door  Activision, een volledig dochterbedrijf van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI). De ontwikkeling wordt geleid door de bekroonde ontwikkelaar Infinity Ward, met aanvullende ontwikkelondersteuning van Beenox, High-Moon Studios,  Raven Software en Sledgehammer Games.

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare
Release
vr 25 okt, 2019
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Infinity Ward

Steun playstationclan.be