Trials Rising Crash Sunburn DLC, Seizoen 3 en gratis demo nu beschikbaar

Trials Rising Crash Sunburn DLC, Seizoen 3 en gratis demo nu beschikbaar

De tweede DLC van Trials Rising, Crash & Sunburn, is nu beschikbaar op PlayStation 4. Ook is er een nieuw seizoen beschikbaar, Welcome to the Future, inclusief twee nieuwe tracks, customization items en binnenkort een Halloweenevent. Daarnaast is er nu ook een gratis demo beschikbaar.
Crash & Sunburn neemt spelers mee op reis onder de evenaar om onder andere het Amazone regenwoud, de Inca ruÔnes, een safari en de zuidpool te ontdekken op 37 nieuwe tracks verspreid over Zuid-Amerika, Afrika, AustraliŽ en Antartica. In Seizoen 3, Welcome to the Future, reizen spelers naar een futuristische wereld waarin cyborgs, robots en ruimtereizen voor iedereen beschikbaar zijn. Nieuwe items, helmen, headlights, bikeskins en rideroutfits worden gedurende het seizoen toegevoegd. Ook start begin oktober een Halloweenevent waarbij spookachtige items en een exclusieve helm te vinden zijn in de gear store en in de verstopte Halloweenlantaarns.

Ontdek Trials Rising nu met een gratis demo op PlayStation 4. Met vijf singleplayertracks, een multiplayertrack en drie motoren is deze demo de perfecte manier om kennis te maken met de game.


Trials Rising

Trials Rising
Release
di 12 feb, 2019
Genre
Simulator
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft RedLynx

Steun playstationclan.be