Camarilla factie onthuld voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2!

Camarilla factie onthuld voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2!

Paradox Interactive heeft een nieuwe factie onthuld waar spelers zich bij aan kunnen sluiten of lijnrecht tegenover kunnen staan in Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2: De Camarilla.

Seattle is dé plek voor de lucratieve tech-industrie en het bedrijfsleven, waar de Camarilla zeker de vruchten van plukken. Onder leiding van Prince Cross heeft deze factie de afgelopen 20 jaar deze gemeenschap geholpen en het financiële succes van de stad naar de 21e eeuw gebracht. De Camarilla zijn diep geworteld in het bedrijfsleven van Seattle; de leden bestaan uit CEO's, softwaremagnaten, bankiers, venture capitalists, politici en andere leden van de maatschappelijke elite. Deze Kindred factie beïnvloedt de stad niet alleen vanaf de donkere straten, maar ook vanuit de directiekamers in hoge wolkenkrabbers.

Dit is deels te danken aan de evenwichtige leiding, het zakelijk inzicht en de organisatorische krachten van Prince Cross. De Prince is goed in het sluiten van belangrijke allianties, maar ook hoe veel macht hij aan vampiers kan geven zonder dat ze in opstand komen. Een leider die onderhandelingen en strategie verkiest over brute kracht en geweld. Zijn politiek beleid draait om stabiliteit, welvaart en het ophouden van de Masquerade.

Op dit moment is de vrede bewaren het belangrijkst voor Prince Cross en de Camarilla. Hoewel andere Kindred-gemeenschappen in andere steden het afgelopen decennium geleden hebben, heeft hij de vampiers van Seattle geholpen. Als hij dit kan volhouden en een nog grotere voet aan de grond krijgt in de machtsstructuur van de stad, zou hij misschien de aandacht van de  ouderen aan de top van de Camarilla kunnen trekken.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Release
do 26 mrt, 2020
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Paradox Interactive

Steun playstationclan.be