Catherine: Full Body is nu beschikbaar!

Catherine: Full Body is nu beschikbaar!

Nieuwe verhaalpaden, stages, gameplaymodi, eindes en meer!Trek je mooiste hartjesonderbroek maar aan en bereid je voor om te klimmen voor je leven, want Catherine: Full Body is nu beschikbaar! Onze nieuwe Launch Trailer geeft een laatste blik op de uitdagingen die Vincent te wachten staan terwijl hij een aantal huiveringwekkende nachtmerries probeert te overleven. Neem je besluit en spring vandaag in Catherine: Full Body!

Wil je een beetje meer waar voor je geld krijgen? De Catherine: Full Body Digital Deluxe Edition is nu beschikbaar, inclusief de ‘Joker & Phantom Thieves Commentary Set’, alternatieve Japanse stemmen voor Catherine, extra personages voor multiplayer en de ‘Horn-Rimmed Glasses’ add-on.

Catherine: Full Body Features:
  • Een volledige remaster: Het boeiende verhaal uit het bekroonde Catherine keert terug in Catherine: Full Body, groter en beter dan ooit tevoren. Verbeterde graphics en gameplay, gloednieuwe muziek, verbeterde multiplayer-opties en meer staan je te wachten in dit verleidelijke nieuwe pakket.
  • Van een driehoeksverhouding naar een vierkantsverhouding: Verken een nieuw vertakkend verhaal over de komst van de mysterieuze Rin. Tientallen nieuwe cutscenes en geanimeerde tussenfilmpjes zijn toegevoegd en geven een diepere duik in Vincents verwarrende leven, evenals zijn verleden.
  • Verwarrende puzzels – als je dat wilt: Op zoek naar een uitdaging? Catherine Full Body bevat meer dan 500 puzzels, meer dan twee keer zoveel als de originele game! ‘Remix Mode’ voegt daarnaast complexe gelinkte blokken toe aan bestaande levels, waardoor nieuwe technieken en strategieën nodig zijn om te overwinnen.
  • Niet valsspelen: Wil je gewoon genieten van het verhaal? ‘Safety Mode’ geeft spelers de optie om puzzels over te slaan, waardoor je achterover kan zitten en genieten van het tragische verhaal van Vincent.


Catherine: Full Body heeft een aantal gloednieuwe cutscenes, geanimeerde tussenfilmpjes en geheel nieuwe vertakkende verhaalpaden. ATLUS kondigt met trots aan dat de volledige cast van stemmen uit de originele Catherine terugkeert, inclusief:
  • Troy Baker als Vincent, onze gekwelde hoofdpersoon
  • Laura Bailey als Catherine, het flirtende en betoverende meisje uit Vincents dromen
  • Michelle Ruff als Katherine, Vincents vriendin waarmee hij plannen op de lange termijn heeft
  • Voor het eerst Brianna Knickerbocker als het nieuwe centrale personage in Catherine: Full Body, Rin, de mysterieuze vrouw met geheugenverlies die plotseling in Vincents leven verschijnt en zijn leven potentieel voor altijd verandert

… en veel meer!

Catherine: Full Body

Catherine: Full Body
Release
di 03 sep, 2019
Genre
Puzzel
Platform
ps4
Uitgever
Atlus
Ontwikkelaar
Studio Zero

Steun playstationclan.be