De augustus update is bekend

De augustus update is bekend

Bekijk hier de augustus update voor Assassin's Creed Odyssey.

The Lost Tales of Greece
De elfde episode van The Lost Tales of Greece genaamd Old Flames Burn Brighter' is vanaf vandaag gratis beschikbaar. Om dit verhaal te starten, moeten spelers hoofdstuk 5 bereikt hebben in Assassin's Creed Odyssey.
 
Nieuwe items
Het Ikaros Pack bevat een gear set, mount en een boog en is vanaf 27 augustus verkrijgbaar in de in-game shop en bij de Oikos of the Olympians.
 
Update 1.5.0
Later deze maand wordt Title Update 1.5.0 doorgevoerd. Deze update verbetert een aantal in-game obstakels en bereidt de game voor op de aankomende release van de Discovery Tour: Ancient Greece.
 
Story Creator Mode
De Story Creator Mode is inmiddels al twee maanden beschikbaar. Deze modus laat spelers hun eigen verhalen creŽren, begeleid door gameplay, handgeschreven dialogen en de mogelijkheid om verhalen van medespelers te spelen. Sinds de lancering van de Story Creator Mode zijn tal van nieuwe functies toegevoegd, zoals Elite NPC's, nieuw NPC-gedrag, objective grouping, generieke NPC's en nog veel meer.
 
Meer updates die de Story Creator Mode binnenkort ontvangt, zijn:
∑         Inventory Starter / Objective: dit geeft spelers de mogelijkheid om een quest of objective te starten aan de hand van een questitem.
∑         De functie waar de community al tijden om vraagt, 'patrol behaviour', wordt binnenkort geÔntroduceerd.
∑         Story Creator Mode Website Update:
o    Bewaar Verhalen voor later
o    CreŽer en deel playlists
o    Zet Verhalen in de wachtrij
 
Daarnaast is het ontwikkelteam aan het kijken naar de mogelijkheid om dialogen tussen meer dan twee karakters toe te voegen. Mits de interne testfase goed wordt afgerond, wordt deze functie nog voor het einde van de maand toegevoegd.

Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey
Release
vr 05 okt, 2018
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Steun playstationclan.be