Ghostbusters: The Video Game Remastered aangekondigd!

Ghostbusters: The Video Game Remastered aangekondigd!

Who you gonna call? Ghostbusters!Saber Interactive heeft aangekondigd dat Ghostbusters: The Video Game Remastered, de HD re-release van de bekroonde action-adventure game met de originele cast van de klassieke films, verwacht wordt voor een launch op de PlayStation 4 computer entertainment System, Xbox One, Nintendo Switchen Windows PC via de Epic Games Store op 4 oktober 2019.

Ghostbusters: The Video Game Remastered brengt een uniek verhaal van Dan Aykroyd en Harold Ramis met de bovennatuurlijke humor die fans gewend zijn van de serie, die dit jaar zín 35e verjaardag viert. Als nieuwste lid van het Ghostbusters-team werk je samen met al je favoriete personages uit de films, weer bijeen gebracht door de stemmen van Aykroyd, Ramis, Bill Murray en Ernie Hudson als Stantz, Spengler, Venkman en Zeddemore. Ook Annie Potts, Brian Doyle-Murray, William Atherton en Max von Sydow zijn van de partij.

Manhattan is weer overspoeld door geesten, demonen en andere paranormale wezens losgelaten door een mysterieuze kracht. Alleen de Ghostbusters kunnen dit kwaad terugdrijven naar de dimensie waar het vandaan kwam en de Big Apple redden. Jaag op en vang verschillende nieuwe en beruchte spoken en geesten, allemaal remastered in HD-resolutie. Ghostbusters: The Video Game Remastered geeft je coole gadgets om mee te spelen en upgradebare wapens in spannende boss battles en vernietigbare omgevingen. Scan en analyseer doelwitten met de P.K.E. Meter en Paragoogles, waarna je met de straal vanuit je Proton Pack onderwerpt.

Ghostbusters: The Video Game Remastered

Ghostbusters: The Video Game Remastered
Release
vr 04 okt, 2019
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Saber Interactive

Steun playstationclan.be