Mulitplayer trailer voor Modern Warfare

Mulitplayer trailer voor Modern Warfare

Knallen op de deuntjes van Metallica!De Modern Warfare multiplayer werd door Game Critics verkozen tot “Best Online Multiplayer” en Best of E3 2019. De multiplayer biedt spannende online gameplay, ondersteund door een laag van strategie en tactiek. De multiplayer biedt een snelle close-quarters 2 vs. 2-ervaringen in Gunfight, traditionele 6 vs. 6 multiplayer gameplay en gevechten die 10 vs. 10 of zelfs 20 vs. 20 ondersteunen. Ook zijn er maps en gevechten voor nog meer spelers, zoals de nieuwe Ground War, een grootschalige modus, waarbij meer dan 100 spelers tegelijk kunnen strijden. En dat is nog maar het begin voor Modern Warfare fans.

Met een geheel nieuw arsenaal aan wapens en ongekend veel aanpassingsruimte via het nieuwe Gunsmith systeem, kunnen spelers hun multiplayer personages uitrusten voor ieder gevecht. Modern Warfare biedt geavanceerde visuals, met authentiek geluid, realistische wapenterugslag en -ballistics. Daarnaast zorgen de nieuwe gameplay mechanieken zoals kogelpenetratie, gun mounting, deurdoorbraak en ‘night vision’ multiplayer-maps met nachtkijkers (NVG's), voor een geweldige tactische ervaring.

Citaat van: Patrick Kelly, creative director en co-studiohoofd bij Infinity Ward

Met Modern Warfare is het ons doel om alle spelers vanaf Day One te verzamelen om samen te spelen. We hebben de traditionele season pass afgeschaft; in plaats daarvan leveren we een mix van gratis maps en content na de lancering en ontwikkelen we de game voor crossplay. We zijn de game nu live aan het testen, waarbij fans het volgende maand ook zelf kunnen testen in de beta. Dit is een nieuwe start voor de Call of Duty multiplayer en daar blijft het niet bij, want we kunnen nauwelijks wachten om de volgende spannende onthullingen met onze fans te delen.


Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare
Release
vr 25 okt, 2019
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Infinity Ward

Steun playstationclan.be