The Division 2 Episode 1 - D.C. Outskirts: Expeditions is beschikbaar vanaf 23 juli!

The Division 2 Episode 1 - D.C. Outskirts: Expeditions is beschikbaar vanaf 23 juli!

Episode I - D.C. Outskirts: Expeditions, de nieuwe contentupdate voor Tom Clancy’s The Division 2, is vanaf 23 juli beschikbaar voor PlayStation 4!In Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions, de eerste episode van het gratis Year 1 contentplan, gaat het verhaal verder na het laatste baasgevecht in Tidal Basin en gaan spelers de strijd aan buiten de straten van Washington D.C. Deze episode neemt spelers mee naar de omliggende gebieden van Washington D.C. waar ze in twee nieuwe hoofdmissies en een nieuwe game-ervaring een verloren konvooi moeten opsporen en zich onderweg tegen onverwachte dreigingen moeten beschermen.

 • TWEE NIEUWE HOOFDMISSIES
  Camp White Oak: The Division Agents voeren een geplande aanval uit op het presidentiële grondgebied om de verraderlijke President Andrew Ellis te berechten.

  Manning National Zoo: Emeline Shaw, leider van de Outcasts, vluchtte weg na haar nederlaag in D.C. en verblijft nu in de zoo om weer op krachten te komen. De Agents zijn op jacht om Shaw te elimineren en de wedergeboorte van de Outcasts in de kiem te smoren.

 • EXPEDITIONS
  In deze nieuwe ervaring betreden spelers Kenly College, waar het contact met een militair konvooi vol vitale voorraden verloren is gegaan. Wanneer ze een laatste uitzending ontvangen, vormen ze een expeditie om de overlevende leden terug te vinden. Expedities worden opgesplitst in 3 verschillende missies die spelers kunnen voltooien. Elke missie heeft een specifiek thema en sfeer, die van week tot week zal worden uitgebracht. De voltooiing van alle drie de vleugels geeft toegang tot een exclusieve schatkamer vol met beloningen.

 • NIEUWE WAPENS EN UITRUSTING
  • 1 Exotisch wapen: Diamondback Rifle
  • 1 Exotische uitrusting: BTSU Datagloves
  • 2 wapens: Stoner LMG en Carbine 7

 • GECLASSIFICEERDE OPDRACHTEN:
  Agents kunnen twee nieuwe geclassificeerde opdrachten aangaan in het Central Aquarium van Washington en de NSA Site B13 (exclusief voor iedereen die de Year 1 Pass bezit).

 • Nieuwe Discovery moeilijkheidsgraad voor de "Operation Dark Hours" Raid

  De nieuwe Discovery moeilijkheidsgraad, in combinatie met de bijbehorende matchmaking-optie, zal meer spelers in staat stellen om The Division 2 in zijn geheel te ervaren. Terwijl de Exotic Loot exclusief blijft voor de normale moeilijkheidsgraad, kunnen Agents die de raid op de Discovery moeilijkheidsgraad spelen een heleboel geweldige beloningen verwachten.
 • Crafting-verbeteringen

  Spelers kunnen nu hun uitrusting upgraden tot Gear Score 500 en blauwdrukken delen tussen personages (beschikbaar na het behalen van World Tier 1). Bovendien kunnen vervaardigde wapens nu opnieuw gekalibreerd worden.
 • Balanceren van wapens en buffen van vaardigheden

  Bij de volgende titelupdate zullen wapens worden gebalanceerd en vaardigheden worden gebuffed, als onderdeel van de updates die voortkomen uit feedback van de community.
     

Tom Clancy's The Division 2

Tom Clancy's The Division 2
Release
vr 15 mrt, 2019
Genre
Third Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Massive Entertainment

Steun playstationclan.be