Grid Autosport: Street Racing trailer

Grid Autosport: Street Racing trailer

Vandaag geeft Codemasters een nieuwe video vrij waarbij de Street Racing discipline uit de game wordt gepresenteerd. Het is één van de vijf klasses waar je in de game carrière kunt in maken.


De video toont de brede variatie aan GRID Autosport bolides die om de hoogste eer strijden in de Street discipline.  Dan Trent en Matt Burton van PistonHeads nemen het woord, en geven aan hoe de Street klasse verschilt van de andere en hoe het aanvoelt om met deze fantastische wagens door de straten te scheuren.
 
In de Street racing discipline van GRID Autosport doe je steden van over de hele wereld aan waaronder Washington D.C., San Francisco, Parijs, Barcelona, Dubai en Chicago. Je reflexen en jouw vaardigheid om een brede waaier aan wagens door de straten te jagen zal op de proef worden gesteld.  In deze discipline kun je zowel met de Mini John Cooper Works GP, Volkswagen Golf R aan de slag, maar ook met supercars zoals de Pagani Huayra en Mazda Furai en hypercars inclusief de McLaren P1, Bugatti Veyron 16.4 Super Sport en meer. Codemasters werkte samen met professionele piloten en coureurs om een zo authentiek mogelijke ervaring te creëren.

Naast de Street Races kun je in GRID Autosport ook aan de slag met Touring Cars, Endurance Events, Open-Wheel cars en Tuner Events in de zeer uitgebreide Career Modus.

GRID Autosport is vanaf vrijdag 27 juni beschikbaar voor PLAYSTATION 3. Een limited edition van GRID Autosport, genaamd GRID Autosport Black Edition, komt met exclusieve content zoals de Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series en is beschikbaar als pre-order.


Grid Autosport

Grid Autosport
Release
vr 27 jun, 2014
Genre
Race
Platform
ps3
Uitgever
Codemasters
Ontwikkelaar
Codemaster

Steun playstationclan.be