Gameplay WRC 8 wordt verfijnd in samenwerking met de community en de beste WRC eSports-spelers

Gameplay WRC 8 wordt verfijnd in samenwerking met de community en de beste WRC eSports-spelers

Tijdens de "Community Days" hebben Bigben en Kylotonn de komende rallygame WRC 8 voor het eerst gepresenteerd aan de beste WRC eSports-spelers.

Ontdek wat virtuele coureurs uit heel Europa over de game zeggen in deze video:


Bekijk hoe eSports WRC Leader WED Subee203 een etappe in Duitsland speelt:


De WRC-serie is terug met de officiële FIA Rally wereldkampioenschap 2019-licentie, simulatie-gerichte gameplay, een dynamisch weersysteem en compleet herziene carrièremodus. WRC 8 biedt ook meer content dan ooit met 102 speciale stages, verdeeld over de 14 landen van het kampioenschap, en een selectie historische wagens die hun stempel op de geschiedenis van het WRC hebben gezet.

Om de gameplay en sensatie van het racen verder te verfijnen, hebben Bigben en Kylotonn uitsluitend enkele van de beste spelers in de WRC eSports-community uitgenodigd om, voor de allereerste keer, een alpha-versie van WRC 8 te proberen. Physics, graphics, dynamisch weer, leveldesigns, game-modi... alle nieuwe elementen werden gepresenteerd om feedback van spelers te krijgen. Twee dagen lang werd gewerkt aan het perfectioneren van de physics, op basis van input van de community, in aanvulling op de feedback die professionele coureurs al hadden gegeven.

"De eerste indrukken zijn heel goed. Ik kan zien dat het echt een verbetering op WRC 7 wordt, Kylotonn heeft zeker een stap voorwaarts gemaakt met hun productie," zei Jonathan "Jonno" Holmes, finalist van eSports WRC 2017 en WRC 2018.


WRC 8

WRC 8
Release
do 26 sep, 2019
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Kylotonn

Steun playstationclan.be