Middle-earth: Shadow of Mordor Nemesis System Video en E3 screenshots onthuld

Middle-earth: Shadow of Mordor Nemesis System Video en E3 screenshots onthuld

Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) en Monolith Productions hebben vandaag de nieuwe trailer: Shadow of Mordor Gameplay – Nemesis System Power Struggles vrijgegeven.De trailer toont de diepgang van het Nemesis Systeem en laat zien hoe de stats, verschijning en persoonlijkheid van elke nemesis verschilt per speler. Niemand heeft exact dezelfde Uruk, aangezien de game unieke, dynamisch gecreëerde, vijanden genereert.

Zoals eerder aangekondigd is er een exclusieve nieuwe 'rune' beschikbaar voor degene die een WBID account aanmaakt via deze link.


WBID - Orc Hunter Rune
Talion kan Saurons aanvoerders verslaan door angst te zaaien en hen sluipend neer te halen.

Middle-earth: Shadow of Mordor brengt een dynamische game omgeving waar de speler een persoonlijk plan voor wraak maakt, terwijl ze Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht van Saurons terugkeer naar Mordor, wanneer zijn Black Captains de rangers van de Black Gate brutaal afslachten. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die alles verliest wat hem dierbaar is en vervolgens uit de dood opstaat door een mysterieuze Spirit of Vengeance. Tijdens Talions persoonlijke wraaktocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de Rings of Power en confronteren zij de ultieme vijand.

Middle Earth: Shadow of Mordor

Middle Earth: Shadow of Mordor
Release
vr 03 okt, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
Monolith Productions

Middle Earth: Shadow of Mordor kopen?