Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Temple of Osiris

Vervolg op Lara Croft and the Guardian of Light is een gloednieuw avontuur met ongelooflijke beelden en co-op voor vier spelers.

Lara Croft and the Temple of Osiris is het vervolg op het veelgeprezen Lara Croft and the Guardian of Light en de eerste co÷p-ervaring voor vier spelers met Lara Croft. In dit spel, met ongelooflijke beelden en een gloednieuw verhaal, moeten spelers samen de tempel verkennen, hordes vijanden uit de Egyptische onderwereld verslaan, duivelse puzzels oplossen en dodelijke vallen ontwijken. Spelers wedijveren continu om schatten en krachtige artefacten, zodat ze de show kunnen stelen.

Citaat

Na de immens positieve ontvangst van ons eerste co÷pavontuur Lara Croft and the Guardian of Light hebben we altijd gehoopt dat we de tijd zouden vinden om Lara terug te laten keren in een nieuwe klassieke digitale AAA-arcadetitel.We vinden het geweldig om voort te kunnen borduren op de geschiedenis van Guardian of Light met een gloednieuw avontuur, en we hebben onszelf uitgedaagd om leuke nieuwe manieren van spelen te vinden. We brengen een combinatie van co÷p voor vier spelers in de wereld van Lara en de hoge productiewaarden van Crystal Dynamics naar een nieuwe generatie platforms, en we vinden het geweldig om dit avontuur met meer vrienden te kunnen delen.


aldus Darrell Gallagher, Head of Product Development and Studios.

Lara Croft and the Temple of Osiris speelt zich diep in de woestijn van Egypte af. In haar nieuwe avontuur moet Lara samenwerken met de rivaliserende schattenjager Carter Bell en de gevangen goden Horus en Isis om de boosaardige god Seth te verslaan. Lara en haar reisgezellen vechten tegen de natuurelementen op de zandvlakten en in oude tombes en moeten het opnemen tegen legendarische godheden en mythische wezens. Nu het lot van de wereld op het spel staat, moet Lara de fragmenten van Osiris terugvinden om te voorkomen dat Seth de hele mensheid knecht.

Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Temple of Osiris
Release
vr 05 dec, 2014
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Crystal Dynamics

Steun playstationclan.be