Six Invitational 2019 start volgende week

Six Invitational 2019 start volgende week

Six Invitational 2019, het wereldkampioenschap Rainbow Six Siege, start volgende week.

Een selectie van de 16 beste Rainbow Six Pro League-teams strijdt van 11 tot en met 17 februari 2019 in Montreal, Canada om de titel van wereldkampioen op de Six Invitational 2019. De derde editie van de Six Invitational brengt fans, professionele spelers, ontwikkelaars, media en content creators samen in de geboortestad van de game om Tom Clancy's Rainbow Six Siege te vieren. Naast de strijd om de wereldtitel, kunnen fans rekenen op een eerste blik op de plannen voor Tom Clancy's Rainbow Six Siege Year 4.

De Six Invitational kent dit jaar een prijzenpot van meer dan € 850.000. Dit bedrag kan door de winstdeling van in-game aankopen bovendien nog oplopen. Dit is de grootste prijzenpot in de geschiedenis van Rainbow Six Siege, waardoor de totale prijzenpot van alle Year 3-toernooien meer dan € 1.500.000 bedraagt.De Six Invitational 2019 vindt plaats van 11 tot en met 17 februari in de Place Bell in Montreal, Canada. Het complete overzicht van de Six Invitational is te vinden op de Rainbow Six-website. Het toernooischema is als volgt:

  • 11-13 februari: Groepsfase
  • 15 februari: Kwartfinales
  • 16 februari: Halve finales
  • 17 februari: Finale


De Six Invitational 2019 is dé plek om de community van Tom Clancy's Rainbow Six Siege in het zonnetje te zetten. Naast het langverwachte toernooi gaat Behind the Siege, een videoserie die zich focust op de community van meer dan 40 miljoen spelers, tijdens de Six Invitational 2019 in première. Daarnaast wordt er meer uit de doeken gedaan over Tom Clancy's Rainbow Six Siege Year 4, inclusief de aankomende Operation.

Het toernooi en alles daaromheen is live te volgen via http://Twitch.tv/Rainbow6.

Tom Clancy's: Rainbow Six Siege

Tom Clancy's: Rainbow Six Siege
Release
di 01 dec, 2015
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Tom Clancy's: Rainbow Six Siege kopen?