Ga jij voor de Artyom Edition?

Ga jij voor de Artyom Edition?

Er zijn slechts 10 exemplaren gemaakt van deze ultieme, 'niet voor geld te kopen' editie, met elk een volledige functionele Nixie Watch.

Deep Silver, 4A Games en Metro-auteur Dmitry Glukhovsky onthulden vandaag de Metro Exodus Artyom Custom Edition. Deze buitengewone editie is zo zeldzaam dat er maar tien exemplaren van zijn gemaakt, en ze zijn in geen enkele winkel te koop. In plaats daarvan krijgen Metro-fans van over de hele wereld de kans een exemplaar te winnen via een aantal promotionele wedstrijden die voor de komende weken zijn gepland.

Deze handgemaakte edities bevatten onder andere een selectie van Artyoms iconische uitrusting, inclusief een volledig functionele Nixie Watch. De pakketten worden geleverd inclusief een certificaat van echtheid, persoonlijk ondertekend door Dmitry Glukhovsky en Andrew 'Prof' Prokhorov, Creative Director en medeoprichter van 4A Games. In onze onthullingsvideo kun je zien hoe Dmitry een van deze pakketten samenstelt:

"We hebben samengewerkt met de gerenommeerde vakmensen van DB Props, gevestigd in de wereldberoemde Shepperton Studios, om de ultieme verzameling voor Metro-fans te ontwerpen en produceren," zei Huw Beynon, Head of Global Brand Management bij Deep Silver. "Elk item is een authentiek 'real-world' object dat met de hand is gemaakt op basis van 4A's originele ontwerpen. We wisten dat we Artyoms kenmerkende Nixie Watch nooit recht konden doen met een replica, dus besloten we hem in het echt te maken."

De Artyom Custom Edition bestaat uit een metalen munitiekist met de volgende inhoud:
- Een volledig functionele, handgemaakte Nixie Watch
- Een gasmasker en filter
- Een werkende kogelaansteker gemaakt van een onklaar gemaakte huls
- Een handgemaakt metalen Spartan-identiteitsplaatje met de naam van de ontvanger erin gegraveerd
- Een leren map en kaart van de reis van de Aurora
- Een gepersonaliseerd certificaat van echtheid, ondertekend door Dmitry Glukhovsky en Andrew 'Prof' Prokhorov

De eerste van deze tien onbetaalbare edities is geschonken aan 4A Games de overige negen zijn de komende weken te winnen via een reeks promotionele wedstrijden. Om als eerste te horen hoe je kans maakt een exemplaar te winnen, kun je je registreren op MetroTheGame.com, ons volgen op Twitter en Instagram @MetroVideoGame of op Facebook kijken bij Facebook.com/MetroVideoGame.

Metro Exodus

Metro Exodus
Release
vr 15 feb, 2019
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Deep Silver
Ontwikkelaar
4A Games

Steun playstationclan.be