Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive kondigen Hitman HD Enhanced Collection aan

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive kondigen Hitman HD Enhanced Collection aan

Warner Bros. en IO Interactive kondigen vandaag de Hitman HD Enhanced Collection aan, een compilatie van Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution.

 

Beide games kunnen in 4K resolutie met 60 fps gespeeld worden, en samen met vele andere verbeteringen worden deze twee klassieke titels in 2019 uitgebracht, met de aandacht en liefde die ze verdienen. Hitman HD Enhanced Collection is digitaal verkrijgbaar vanaf 11 januari 2019 voor PlayStation 4.
 
Citaat van: Hakan Abrak, CEO, IO Interactive

We zijn erg blij met deze verzameling en hoe we twee van onze meest klassieke titels konden updaten en remasteren voor de moderne consoles. Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution hebben ons geholpen tijdens onze reis tot waar we nu staan, en we kijken ernaar uit dat spelers van deze games kunnen genieten in 4K met 60 fps.


Hitman HD Enhanced Collection bevat 4K visuals met 60 frames per seconde (fps), samen met een verbeterde textuurresolutie, verbeterde textuurindelingen, supersampling, upscale support, verhoogde shadowmap en spiegelresoluties, verbeterde verlichting en bijgewerkte besturingselementen voor een meer vloeiende ervaring.
 
Beleef een aantal van Agent 47s meest iconische hits in Hitman: Blood Money opnieuw en ervaar een wereldwijd avontuur, van de wijngaarden van Chili, naar het Parijse operagebouw en zelfs het Witte Huis in een gevecht tegen een groep huurmoordenaars die bekend staan als The Franchise.
 
Ontdek het filmische verhaal van Hitman: Absolution en ervaar het diepe en persoonlijke verhaal van Agent 47 terwijl hij verlossing nastreeft in 20 intense missies. Geniet van een kenmerkende kunststijl die gecombineerd wordt met een rijke dialoog en uitvoeringen door een indrukwekkende Hollywood-cast om een unieke gameplay-ervaring te creren.

Hitman HD Enhanced Collection

Hitman HD Enhanced Collection
Release
vr 11 jan, 2019
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
IO Interactive

Steun playstationclan.be