Destiny 2 Forsaken Annual Pass vandaag van start

Destiny 2 Forsaken Annual Pass vandaag van start

Bungie, Activision en Vicarious Visions komen met de Destiny 2: Forsaken Annual Pass, die spelers van December 2018 tot Augustus 2019 voorziet van nieuwe content en ervaringen.De Destiny 2: Forsaken Annual Pass zorgt voor een extra laag aan uitdagingen en beloningen voor zelfs de meest toegewijde spelers in de Destiny gemeenschap. Drie verschillende seizoenen ondersteunen de Destiny 2 endgame, elk met hun eigen ontwikkeling wat betreft de ervaring van de speler.

Voortbouwend op Destiny 2: Forsaken, starten de Annual Pass en Black Armory een nieuwe manier waarop content wordt aangeleverd, waarbij een wereld wordt gecreŽerd die constant in verandering is naarmate er meer updates uitkomen. In de eerste week krijgen Guardians toegang tot de Volundr Forge, een nieuw coŲperatieve activiteit waar spelers de mogelijkheid krijgen om nieuwe wapens te claimen en creŽren. Hiernaast brengt Black Armory's eerst week nieuwe raid ervaringen in een nieuwe setting.

Gedurende Season of the Forge krijgen spelers de mogelijkheid om de Black Armory te bezoeken, de Lost Forges opnieuw te ontsteken en nieuwe wapens te verdienen. Dit staat los van de reguliere updates voor alle Destiny 2 spelers, waaronder live events als The Dawning en Crimson Days. Ook krijgen alle Destiny 2: Forsaken spelers de mogelijkheid om hun kracht met 50 punten te laten groeien. Black Armory's seizoensgebonden content rolt uit vanaf vandaag tot 4 maart 2019
 
Destiny 2: Forsaken - Annual Pass is beschikbaar op de PlayStation 4.

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be