En ook met Persona 5 Dancing in Starlight gaan de voetjes van de vloer

En ook met Persona 5 Dancing in Starlight gaan de voetjes van de vloer

Het is eindelijk tijd om je dansschoenen af te stoffen! Persona 5: Dancing in Starlight zijn nu verkrijgbaar voor PlayStation 4.Persona 5: Dancing in Starlight komen met je favoriete pannenkoekenliefhebber Goro Akechi*! Akechi komt met het hartverscheurende persona awakening theme van Persona 5 Will Power.

Club Velvet VIP-behandeling met de Persona Dancing: Endless Night Collection op PS4:
Dans op al je favoriete Persona muziek met Persona 5: Dancing in Starlight in een exclusief hardcover artbook pakket met character art van Shigenori Soejima.
Bevat ook een digitale downloadcode voor Persona 4: Dancing All Night voor de PlayStation 4 de enige manier om P4D op PS4 te krijgen!

Persona 5: Dancing in Starlight bevat:
- Memorabele soundtrack Keer terug naar de wereld van Persona 3 en Persona 5 en beleef de mooiste momenten opnieuw met de meest memorabele songs van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice,  Taku Takahashik, Jazztronik en meer! In elke game kun je 25 populaire tracks vrijspelen.
- Dans! Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en dans mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners de dansvloer veroveren en door goed te presteren de "Fever"-stand activeren. Probeer het eens met verschillende combinaties van je favoriete personages!
- Engelse en Japanse stemmen Dankzij de dual audio-opties kies je zelf of je favoriete personages Engels of Japans moeten spreken! Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse ondertiteling is ook beschikbaar.
- Social - In "Social" kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar.
- Verzamel kostuums Verzamel uiteenlopende kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.

Persona 5: Dancing in the Starlight

Persona 5: Dancing in the Starlight
Release
ma 31 dec, 2018
Genre
Party
Platform
ps4 vita
Uitgever
SEGA
Ontwikkelaar
SEGA

Steun playstationclan.be