Producer Team Sonic Racing neemt fans mee voor een rit in nieuwe video van Tokyo Game Show 2018

Producer Team Sonic Racing neemt fans mee voor een rit in nieuwe video van Tokyo Game Show 2018

Sonic-fans, doe snel je veiligheidsgordels om! Vandaag brengt SEGA een gloednieuwe video uit van de Tokyo Game Show 2018, waar de Sonic Series Producer, Takashi Lizuka, met fans een kijkje neemt in het creatieve en ontwikkelingsproces van Team Sonic Racing.In de video bespreekt Lizuka zijn inspiratie achter de unieke racestijl van het spel en verkent het positieve concept van overwinning als een team. Het interview belicht ook enkele van de snelle tracks die tijdens de expo werden gepresenteerd, inclusief Wisp Circuit, Ice Mountain en Market Street. Samen met de maps legt Lizuka de verschillende speelstijlen en personageklassen uit die worden gecategoriseerd door “Snelheid”, “Techniek” en “Kracht” om een uitgebalanceerd team te creëren.

Maak nu een pitstop en bekijk de volledige video om het favoriete Team Sonic Racing-personage van Takashi Lizuka te ontdekken, leer meer over de groovy soundtrack en de Sonic-franchise van de industrielegende zelf.

Team Sonic Racing is ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo en is de ultieme arcade ervaring met een snelle competitieve racestijl, met je favoriete personages en omgevingen van het hele Sonic Universe. Race samen en win in de online multiplayer- of lokale coöpmodus met behulp van de dynamische teammechanica en voertuig-aanpassingsfuncties om als eerste over de finish line te racen. Team Sonic Racing zal zowel fysiek als digitaal op 21 mei 2019 op Sony PlayStation 4.

Team Sonic Racing

Team Sonic Racing
Release
di 21 mei, 2019
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
SEGA
Ontwikkelaar
SEGA

Steun playstationclan.be