Seizoen 1 van Inquisitor  Martyr is nu uit

Seizoen 1 van Inquisitor Martyr is nu uit

NeocoreGames en Bigben maken bekend dat Season 1 van Warhammer 40,000: Inquisitor Martyr is verschenen voor Playstation 4. Daarnaast is de game tot 21 november 2018 met korting verkrijgbaar.Het tijdperk van Warhammer 40,000: Inquisitor Martyr is begonnen met "Drukhari". Dit eerste seizoen introduceert de nieuwe vijandelijke factie genaamd de Dark Eldar en zit vol content die om deze personages draait. De meest ervaren onderzoekers kunnen meteen aan de slag met een gratis campaign, die bestaat uit verschillende onderzoeken.

Een oud, buitenaards kwaad is teruggekeerd naar de Caligari Sector. De subsector Triglav is door Warpsurges afgesneden van de rest van het Imperium en wordt al tientallen jaren geterroriseerd door de Dark Eldar. Nu is het moment gekomen om aan de buitenaardse plaag een eind te maken!

Dark Eldar zijn verschrikkelijke, wrede en sadistische veroveraars die groot genoegen scheppen in marteling, piraterij en slavernij. Ze zijn intelligent en hebben geleerd hoe ze het wegkwijnen van hun zielen kunnen bezweren. Ze behoren tot de verraderlijkste vijanden waar Inquisition-agenten mee te maken kunnen krijgen.

Dit seizoen is een geweldige kans om de eerste betaalde DLC-pakketten (inbegrepen bij de Season Pass) te ontdekken. Deze verschijnen tussen november en januari, inclusief speciale missies, emotes en familiars.

Vanaf de lancering van Season 1 tot 21 november krijgen PlayStation 4-spelers een korting van 25% op de aanschaf van Warhammer 40,000: Inquisitor Martyr, terwijl PS Plus-leden maar liefst 50% korting krijgen.

Warhammer 40K: Inquisitor Martyr

Warhammer 40K: Inquisitor  Martyr
Release
do 23 aug, 2018
Genre
Actie / RPG
Platform
ps4
Uitgever
Games Workshop
Ontwikkelaar
Neocore Games

Steun playstationclan.be