The Last Remnant Remastered komt in december naar PlayStation 4

The Last Remnant Remastered komt in december naar PlayStation 4

Square Enix maakt bekend dat THE LAST REMNANT Remastered voor het eerst naar komende december naar de PlayStation 4 komt.THE LAST REMNANT verscheen oorspronkelijk in 2008 en veroverde toen de harten en geesten van gamers met zijn boeiende verhaal, kleurrijke personages en diepgaande vechtsysteem. THE LAST REMNANT Remastered brengt dit alles fraaier dan ooit in beeld, dankzij de kracht van de Unreal® Engine 4, waardoor je dit meeslepende en boeiende avontuur op de mooist mogelijke manier kunt beleven.

THE LAST REMNANT Remastered vertelt het verhaal van een wereld vol Remnants - oude artefacten die hun dragers mysterieuze krachten geven. Maar ondertussen veranderden ze ook de balans van de wereld, wat leidde tot een tijdperk met talloze gevechten tussen degenen die regeerden, en degenen die gehoorzaamden. In deze door oorlog verscheurde fantasiewereld gaan spelers op reis met een jongen die vastbesloten is om de waarheid te ontdekken.

THE LAST REMNANT Remastered is vanaf 6 december 2018 digitaal verkrijgbaar voor het PlayStation®4-systeem, voor de prijs van € 19,99.

The Last Remnant Remastered

The Last Remnant Remastered
Release
do 06 dec, 2018
Genre
JRPG
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Square Enix

Steun playstationclan.be