Ferrari Essentials Pack is nu verkrijgbaar

Ferrari Essentials Pack is nu verkrijgbaar

Slightly Mad Studios en BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigen met trots de release van de vierde en tevens laatste expansion pack voor Project CARS 2 aan: de Ferrari Essentials Pack.Beleef alle passie van Maranello's motorsport op Ferrari's eigen mythische test-track, de Pista di Fiorano en treed in de voetsporen van Scuderia's grootste racelegendes. Maak je klaar om op hoge snelheid door de bochten van het Mugello Circuit te scheuren in acht onweerstaanbare Ferrari iconen, die alle prestaties, acceleratie en jaren van uitmuntende sportieve prestaties die de 'Prancing Horse' het meest geliefde race icoon van de wereld maken, bevatten.

Domineer in sportscar- en GT racing in de Ferrari 250 Testa Rossa en de Ferrari 250 GT Berlinetta. Twee volbloed racelegendes die de competitie domineerden in de jaren ´50 en ´60, door het behalen van honderden overwinningen, waaronder algehele winst op Le Mans en het World Championship of Makes.

Tem de ruwe kracht van de krijsende, vuurspuwende  Ferrari 512 BB LM, een V12 monster dat eigenhandig z'n stempelde drukte op zijn tijdperk en het ethos van zware motoren, brute kracht, stroomlijning en geluid definieerde.

Zoek de grenzen op van de ultieme auto die Enzo Ferrari maakte, de weergaloze Ferrari F40. Een supercar die Ferrari's decennialange ervaring en iconische design belichaamt met een machine zonder assistenties, een overvloed aan turbo-charged vermogen en een ongekend verlangen naar sensatie.  

Voel het schokken en stoten van spec'-racing op zijn best in de Ferrari F355 Challenge die verder bouwt op de reputatie van de unieke Ferrari Challenge serie— het kampioenschap voor ongekende, bumper-tegen-bumper race actie.

Maak je reis door jaren van Ferrari-passie compleet met drie van de meest begeerde auto's van deze tijd: de track-only Ferrari FXX K met meer dan 1000 PK en onwaarschijnlijke 'downforce',  de onweerstaanbare Ferrari 458 Speciale A, voor velen één van de meest complete auto's in de wereld en de ronkende, schaamteloze en bevreesde Ferrari F12tdf die gemaakt is door Maranello's technici en testrijders met slechts één doel: jouw vaardigheden op de proef stellen.

Naast de acht auto's en twee banen zijn er zes Career Events beschikbaar, waarmee Project CARS 2 bestuurders gemotiveerd worden de ziel van de 'Prancing Horse' te ervaren.

De pack is nu los verkrijgbaar of als onderdeel van de Project CARS 2 Season Pass.


Project Cars 2

Project Cars 2
Release
vr 22 sep, 2017
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Slightly Mad Studios

Steun playstationclan.be